Відгуки покупців про Футбольна форма Lion SPORT Manchester City HAALAND (Манчестер Сіті Ерлінг Холанн) розмір 26 на зріст 140-148 см, вік 10-12 років темно-синій-рожевий

Оцінка користувачів 5/5
  • Андрей Г***

Швидко відправили, дякую, сподобалась форма МанСити Холанд

Переваги:
    Гарна якість
  • Євген І***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з рожевим. Розмір: 26

Розмір підійшов, якість гарна. Обслуговування класне.

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з рожевим. Розмір: 26

Розмір підійшов, гарна якість!
    Син задоволений подарунку

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з рожевим. Розмір: 24

Якість товару дуже гарна, доставлено вчасно.
    Дякую !

Переваги:
    Якість товару дуже гарна, доставлено вчасно
    Недоліки:
    Вітсутні
  • Олег

Форма гарна, доставка вчасно! Дякую

• Юля
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з рожевим. Розмір: 26

Форма супер, пошито добре, розмір відповідає розм.сітці. Доставка вчасно, оперативно.

Переваги:
    Оперативність, якість
  • Хоменко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з рожевим. Розмір: 28

Форма гарна, дитині сподобалась.

• Байовський Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з рожевим. Розмір: 26

Якість вище, ніж очікував!

• Тетяна Г***

Форма супер,дитина щаслива!

• Куманский В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з рожевим. Розмір: 28

Хороша форма, дитині дуже сподобалась.
    Рекомендую

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з рожевим. Розмір: 24

Задоволені формою,розмір відповідає розміру!!!

Переваги:
    Якість