Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Футбольна форма Lion SPORT Real Madrid BELLINGHAM (Реал Мадрид Белінгем) розмір 20 на зріст 120-125 см, вік 6-8 років темно-синій-жовтий

Оцінка користувачів 4.94/5
  • Зоя В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 20

Все підійшло, дитина задоволена)

• Maksym T***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 26

Розміри вказані точно, сидить супер, якість порадувала.

Переваги:
    Швидко, якісно.
  • Надія
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 26

Чудова форма! Гарна якість, гарно сидить! Все сподобалось!

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 22

Форма суперова, дитина задоволена!

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 28

Якість форми повністю відповідає опису. Відповідальний продавець. Швидка доставка замовлення. Дитина носить костюм із задоволенням.

Переваги:
    Якість та ціна
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Багрин И***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 28

Форма чудової якості,швидка доставка та приємні продавці.Рекомендую

• Кочковой К***

Все добре.

• Шушаник К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 28

Чудова якість тканини! Все підходить для комфортної гри!

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 26

Дуже все сподобалося. Форма гарно сидить на дитині, і відповідає розміру. Рекомендую продавця.

Переваги:
    Оперативно зв'язалися та відправили форму.
  • Светлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 26

Дуже сподобалась форма і мені і сину! Швидка відправка,ввічливий менеджер. Форма добре сидить і добре виглядає.

• Кристина В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 20

Гарна форма. На зріст 124см розмір 120-125 трошки завеликий.

Переваги:
    Якість
  • Іванна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 26

Гарне враження!! Замовлення відправили швидко. Продавець якісно надав допомогу у виборі спортивних необхідних речей! Син щасливий!!!

• Олег Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 20

Сину дуже сподобалась форма. Замість прізвища футболіста запропонували нанести прізвище наше. Вийшло прикольно) Сьогодні піде в цій формі в дитячу кімнату святкувати день народження.

Переваги:
    Класна форма
    Недоліки:
    Напевно обережно прати, але то ітак зрозуміло)
  • Харькова А***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 20

Дякую, розмір підійшов, сину сподобалася форма.

• Ярослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Темно-синій з жовтим. Розмір: 24

Мені сподобалося

Переваги:
    Хороша якість , також добре підійшло)))
  • Алексей С***

Всё ок.