- Вікторія Щ***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Чудово
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Набір вдалий: ціна відповідає якості, ідеально підходить для організації робочого простору вдома чи в офісі. Для тих, хто любить порядок на столі – чудове рішення.
- Мирошниченко М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Хорошие органайзеры. Очень удобно, что крепятся между собой и не ездят по всему шкафу. Легко вытираются влажной салфеткой. Максимально оптимальное количество ячеек в комплекте. Очень довольна покупкой
- Ася К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Нереально класно виглядає, та наводить лад в шухлядах !! Рекомендую
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Чудові органайзери,весь хаос у шухляді тепер на своїх місцях)
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
все підійшло, органайзери супер
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Мені він сподобався зручний і все поміщається)
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Зручний органайзер. Пластик не тонкий. Тепер у моїй шухляді порядок.
- Переваги:
- Додає зручності
- Недоліки:
Зручний, рекомендую
- Люба П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Норм
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Якість чудова та дуже зручно разтошоване з цім органайзером.
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Дуже зручний органайзер. Пластик не тонкий. Тепер у моїй шухляді порядок.
- Продавець VM HOUSE
Анно, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.
Ми дуже раді, що Вам сподобався цей Органайзер для косметики і прикрас.
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
З повагою, VMHouse
- Евгения З***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Чудовий органайзер.
- Продавець VM HOUSE
Євгеніє, дякуємо за відгук!
Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар. Ми намагаємося забезпечувати якість за доступною ціною. Це для нас важливе завдання.
Щиро дякуємо за Вашу підтримку!
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по наших продуктах, будь ласка звертайтеся до нас. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.
Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VM House
- Інесса П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Зручний для зберігання косметики. Мені все подобається.
- Продавець VM HOUSE
Інессо, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Чудове рішення для організації простору у ванній кімнаті. Тепер у всіх баночок є своє місце! Стосовно якості товару - все супер.
- Продавець VM HOUSE
Маріє, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами! Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.