- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Yarok. Колір: Молочний
Чохол супер! Плащівка щільна, наповнювач мякенький, пошиття якісне. Продавець швидко звʼязався для уточнення моделі стільчика. Брали на стільчик Smiki, чохол підійшов відмінно. Задоволена, рекомендую
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Yarok. Колір: М'ятний
Продавець недобросовісний. Надіслав товар, який вже був у вжитку. На чохлі вже були прорізані отвори під ремені безпеки. Плащівка в одному місці була порвана, а в іншому видно, що зашивали вручну.
- Продавець Yarok
Вітаю, Анна!
Ми ніколи не відправляємо товари яки були у використанні!
Отвіри під ремені прорізаємо завжди. Бо інколи це складно зробити, не маючи досвіду.
Що до неякісного товару, будь ласка надайте фото або відео, що саме прорвано чи зашито...
Якщо є з нашого боку неякісно виконана робота, ми готові за це відповісти та замінити товар. - Анна С***
Продавець в той же день зв'язався для вирішення ситуації з готовністю замінити товар. Роботою продавця задоволена!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Yarok. Колір: Рожевий
Чохол просто супер) Мʼякенький, приємний до тіла. Брали на модель peg perego siesta follow me.
- Переваги:
- Повністю відповідає розмірам стільчика, дуже швидка доставка, приємне спілкування з продавцем)
- Недоліки:
- Немає)
- Регина И***Відгук від покупця. Продавець: Yarok. Колір: Рожевий
Продавець швидко зв'язався, надіслав варінти чохлів. Замовляли на prima papa follow me. Все чудово підійшло, дуже задоволені
- Переваги:
- Розміри вказано вірно, великий вибір кольорів
- Недоліки: