- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Wagon. Кількість персон: 6
Столові прибори для мене мають ідеальну форму, але ціна кусається.
- Переваги:
- Ідеальні прибори
- Недоліки:
- Дорого коштує
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Файний набір
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Набором довольна
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Прекрасні столові прибори! Якісні та стильні! Рекомендую однозначно
- Недоліки:
- Ростислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Крутий набір! Виглядає супер, користуватися зручно
Дякую - Свинчук Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Набор выглядит красиво, качественный. В руке тяжеловат, но такой и хотела. Осталась полностью довольна
- Переваги:
- Качество
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Брала бабушке, она в восторге
- Переваги:
- Качество и хорошая скидка
- Недоліки:
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Товар чудовий! Раджу!
- Переваги:
- Якісний посуд
- Недоліки:
- Немає!
- Александра Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Покупали этот набор, так как у Berghoff всегда все очень качественное и не разочаровались. Очень красивые, тяжелые, отполированные до идеального блеска.
Однозначно советую!- Переваги:
- тяжелые приборы, очень красивые, удобно держать в руке
- Недоліки:
- Olia S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Однозначно рекомендую до покупки. Цей набір один із найкращих у своєму ціновому сегменті. Покупкою задоволена на всі 100%
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Красивый набор. Но, меньше чем через месяц использования появилась ржавчина на двух ножах. Можно ли заменить приборы? Куда обращаться?
- Переваги:
- Красивый, удобный
- Недоліки:
- Ржавеет :(
- Ирина
Добрый вечер. Удалось заменить ножи по гарантии?
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Какая длина чайной и столовой ложки?
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Очень красивые и удобные приборы
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Дуже гарні прибори, побачимо, як будуть у використанні.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, дизайн
- Шульга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Очень достойное качество и дизайн! Рекомендую!
- Переваги:
- Эстетическое наслаждение
- Недоліки:
- Томилец Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Приборы шикарные, очень довольна покупкой, рекомендую.
- Переваги:
- Стильно смотрятся, блестят
- Недоліки:
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Выглядят очень стильно и надежно. Хороший блеск и без царапин. Приборы приятно лежат в руке.
- Переваги:
- На первый взгляд очень хорошее качество. Стильно выглядят
- Недоліки:
- пока не обнаружены
- Татьяна П***
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, удобно ли пользоваться приборами, ниже пишут, что вращаются в руке.. и как вообще когда прошло время?
- Татьяна П***
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Долго выбирали из представленных наборов Биргофф. Когда определились заказали в rozetka. Формы столовых предметов с этого набора стильно смотрятся. В эксплуатации удобны. Очень нравятся десертные вилочки с этого набора.
- Переваги:
- Изысканно выглядят приборы из этого набора.
- Татьяна П***
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, удобно ли пользоваться приборами, ниже пишут, что вращаются в руке.. и как вообще когда прошло время, есть ли царапины, довольны ли?))
- Татьяна П***
Подскажите удобны ли в эксплуатации, ложечки и десертные вилки удобно ли держать и пользоваться? на вид очень тонкие на конце) и не царапаются ли?
Красивые приборы, удобные
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Вопрос представителю компании. Через пол года использования данного набора на предметах стали выступать коричневые пятна, похожие на ржавчину, на данный случай распространяется гарантия? Причем пятна только на ножах, на остальных приборах нет. Фото прилагаю.
- Николай
Я конечно не представитель, но думаю имеет все таки смысл обратиться в сервисный центр, что бы там точно сказали гарантийный случай это или нет
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Цена-качество-дизайн идеально. Детям очень понравились десертные вилки. Теперь хотелось бы отдельно купить такие же десертные ложки :)))
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Алексей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Хороший набор, удобно держать в руке.
- Переваги:
- Вся семья довольна
В отзывах пишут что в наборе идёт десертная ложка, а на картине десертная вилка. Уточните пожалуйста этот вопрос
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Очень классный набор! Дизайн шикарный, в использовании очень удобны! Покупкой очень довольна)
- Недоліки:
- Дарья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Красивый набор. Удобно, что есть ещё десертная ложка. Качество отличное, проверенное временем.
- Ирина М***
А на картине десертная вилка
- Дарья Ч***
Ирина, в характеристиках и на фото десертная вилка. Я просто ошиблась, когда писала. Спешила наверное. Спасибо, что заметили ошибку. Вот не знаю как исправить или удалить его, чтоб не вводить в заблуждение покупателей. Набор красивый. Мы покупали на подарок. А как в пользовании и не знаю.
- Педько С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
- Переваги:
- Відмінна якість!
- Недоліки:
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
выглядят очень хорошо в коробке и на столе. Но иногда ими сложно пользоваться, т.к. предметы вращаются в руке и контролировать это может быть немного затруднительно. все изза узких рукояток. Если это неудобство было почти очевидно до покупки, то другое стало неожиданностью. На повехности появились царапины, как только все приборы сложили в мойке после пользования. Еще до того, как их начали мыть, уже стало очевидна проблема. Так что мыть их хранить их все приборы нужно по-отдельности.
- Переваги:
- Стильный вид (субьективно), оптимальный размер рабочих частей вилок, ложек, ножей
- Недоліки:
- узкие рукоятки (за которые мы держим предметы) не позволяют удобно ими пользоваться. царапины на поверхности после мойки
- Ирина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
- Переваги:
- изящный нож и ложки
- Недоліки:
- однотонный и не всегда стильно смотрится
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Качество на все 100%, блеск идеальный, очень доволен покупкой.
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Виктория Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Просто идеальний набо, все отполировано до блеска, выглядит и по качеству на все 100 % Рекомендую не пожалеете, хочу купить еще 1 такой
- Переваги:
- шикарний набор, идеально ложится в руке, суппер блеск
- Недоліки:
- не обнаружила, пару дней только используем
- ОкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Отлично! В посудомойке еще не мыла но в качестве не сомневаемся даже !на вид и на ощуп супер
Кто мыл в посудомойке ? Норм?
- Наталія Л***
В посудомойке мою постоянно. Блеск не пропадает, все как новое!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Шикарный набор, стоит своих денег, удобно лежит в руке. В комплектации указана кофейная ложка, но на самом деле идет чайная, чему я рада))
- Переваги:
- Шикарный набор
- Недоліки:
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Прекрасний набір, рекомендую!
- Переваги:
- чудова якість
- Недоліки:
- нема
- Яна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Сріблястий
Качество супер и цена отличная!!! Спасибо за скидки
- Переваги:
- Удобный, красивый