- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Білий
Рідко залишаю відгуки, але мене дійсно приємно здивувала якість. Вона більш міцна, ніж здається на перший погляд, чудово тримає не лише мікрохвильовку, а навіть щось екстремальніше (друге фото).
- Переваги:
- Якість, ціна
- Продавець ArtSmart
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою! Приємного користування)
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Сосна Кембра
Гарний товар
- Переваги:
- Працює
Дякуємо Вам за відгук!
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Бетон
Класна поличка. Швидко зв'язалися та відправили. Доїхала ціла, без дефектів. Зібрали буквально за 7 хвилин. Повна комплектація, всі деталі присутні. Дуже зручно вписалася над мікрохвильовкою, на поличці помістились мультипіч на 6.2л та тостер. Окремо дякую, що коробка була обтягнута стрічкою, було дуже зручно нести додому.
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець ArtSmart
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Сонома
Очень хорошая полка. Качество. Цена. Доставка. Упаковка. Все отлично. Использовали под зарядную станцию.
- Недоліки:
- Не увидели
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!)
- Ірина У***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Сонома Трюфель
Рекомендую!!!
- Переваги:
- Отличный органайзер на кухню, продавец - супер!!! Сборка легкая, выглядит очень стильно.
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Сонома Трюфель
Поличка доволі міцна , чудово підходе під микрохвильовку. Запаковано гарно, все приїхало ціле
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Білий
Підставка дуже якісно виготовлена. Ідеально поєднується з сучасними інтер’єром. Кращої не знайдете. Рекомендую.
- Переваги:
- Відмінна яксть.
- Недоліки:
- Доставка задовга.
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук!
- Карина М***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Артизан
Класна полка , ідеально вписалась в інтерʼєр. Конструкція не хитається .
Дякуємо Вам за відгук!
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Сонома Трюфель
Міцна, якісна, легко збирається.
- Переваги:
- Якість, ціна, українське виробництво
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук!
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Сонома
Підставка дуже гарна. Відповідає опису. Дякую за якісний товар.
Дякуємо Вам за відгук!
- Артур У***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Бетон
Саме те що хотів
- Переваги:
- Якість,ціна
Дякуємо Вам за відгук!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Сосна Кембра
Міцна, добре вписалася на кухні, легко збирається.
Дякуємо Вам за відгук!
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Бетон
Супер!елементарне збирання, відмінна якість!
Дякуємо Вам за відгук!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55
Дуже задоволена. Максимально швидка відправка. Відповідає опису. Рекомендую.
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)) Користуйтеся із задоволенням!
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Артизан
Все підійшло.
Гарно прикрутилося.- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук!
- GeneВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Сосна Кембра
Полиця дуже сподобалася: саме те, що було потрібно.
- Переваги:
- Міцна, містка, зручна, дуже гарна, легко збирається, достатньо простору навколо мікрохвильовки
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!))
- Оксана Ж***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55
Міцна, зручна, дуже класна щиро дякую.
Дякуємо Вам за відгук!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Бетон
Загалом рекомендую.в середині кути не дуже прокрашені вжа повністю. Але ціна мені підійшла. І луже гарний колір плити
- Переваги:
- Міцна, вибір кольорів
- Недоліки:
- Не всюди акуратно стики, і прокраска
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук!
- Марьяна П***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Артизан
Класна підставка.
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!))
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Бетон
Підставка підійшла ідеально.
Дякуємо Вам за відгук!
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Білий
Все як в описі і на фото. Збирається легко, є інструкція та інструмент, хвилин 10 максимум зайняло, а можна й швидше було. Досить стійка, не хитається. Верхня стільниця гладка, приємна на дотик і гарно зроблена. Металеві ніжки нормальні, але трохи злазить краска, якщо шкрябати чи, наприклад, коли завинчували гвинтики, то трішки злазило, але це не критично, все загалом виглядає добре. Є в наборі 4 клейкі мʼякі фетрові підкладки для ніжок.
Відчуття якісної полиці, яка гарно та стильно виглядає, саме те, що довго шукали, дуже задоволені. Рекомендую.- Переваги:
- Стійка, не хитається, висока, витримує нормальну вагу, стильно виглядає, є вибір кольорів та деревини.
- Недоліки:
- Якщо необережно поводитись, зовсім трохи злазить покриття краски на металевій основі.
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!)
- Марина Є***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Артизан
Прекрасная полка . Очень легко и быстро собирается. Ключ в комплекте. Есть мягкие наклейки на металл, чтобы не царапать поверхность.
Дякуємо Вам за відгук!
- Тамара Ч***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Артизан
Супер качество, рекомендую
- Переваги:
- Удобно
- Недоліки:
- Немае
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!)
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Артизан
Міцна. Стильний дизайн.
Гарна якість- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!)
- Христина М***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Артизан
Дякую за якісний товар. Підставка виглядає чудово, дуже стильна і практична, стійка. Зі своєю функцією справляється на відмінно. Плюс - надзвичайно легка у збірці, справилась за 20 хвилин :) Дякую виробнику і магазину, все чудово!
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням!))
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Артизан
Незамінна, якісна, добротна полиця для маленької кухні.
Рекомендую!- Продавець ArtSmart
Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням)
- Євген Ж***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Сонома
Поставив на неї тостер і чайник. Класна штука для економії місця на кухні
- Переваги:
- Гарна якість, ідеальний розмір, не смердить як часто буває з новим новим дсп
- Недоліки:
- Гвинти справа не затягуються до кінця, а прокручуються, трохи шатається
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Сонома
Прекрасна полиця - відповідає фото та опису, стійка, всі деталі добре підігнані, нема гострих кінців. Збирається просто, кажу як людина у якої дві ліві руки) Повна комплектація, в тому числі ключ для збирання, інструкція, гарне пакування. Дякую!
- Переваги:
- Надійна, якісна, гарна
- Продавець ArtSmart
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Артизан
Дуже чудова!
- Переваги:
- Чудова підставка
Дякуємо Вам за відгук!
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Бетон
Підставка дуже сподобалась, гарна якість та пакування. Я рекомендую цей товар та продавця
- Переваги:
- Якість та ціна
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Білий
Якісний товар за адекватні гроші, зібрати можна за 10 хв. з перекурами та кавою :)
Більше часу пішло на розпаковка, на упаковку не скупились все замотаною якісно та надійно.
Товар рекомендую.- Переваги:
- Якісний товар
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Користуйтеся із задоволенням!)
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Сосна Кембра
Отличная полка. Просто спасение, когда на кухне мало места.
Очень простая в сборке. Качество отличное- Продавець ArtSmart
Дякуємо за відгук!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Бетон
Дякую,поличка відмінна.Доставка посилки швидка (не зважаючи на те, що її мені "забули" вчасно відправити ). Прийшла в розібраному стані, але скрутити її не склало великих зусиль (в мене особисто дитина справилася). Колір полички дуже сподобався. Дякую продавцю.
- Переваги:
- Гарно виглядає.
- Недоліки:
- Поки що не має.
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук!
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Сонома
Класна підставка! Підійшла ідеально. Дякую.
- Переваги:
- Надійна, металеві деталі дуже якісні.
- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за позитивний відгук!
- Кузьменко О***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Дуб Сонома
Полка якісна, колір як на фото.
Все чудово.- Продавець ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук!
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: ArtSmart. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 55. Колір полиць: Сосна Кембра
Отличная полка. Качественно сделана, отлично упакована. Спасибо!
- Переваги:
- Качественно