Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кросівки ASICS GEL-SONOMA 7 GTX 47 (12H) 30 см зелений c-1011B593-004

Оцінка користувачів 4.11/5
на основі 21 відгук
  • Відгуки про товар продавця All4Sport
  • Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: All4Sport. Колір: Чорний. Розмір: 44.5

кроссовки поменяли на подходящий размер, все ок

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: FULLSPORT. Колір: Чорний. Розмір: 47

2 рік, політ нормальний, недоліків не виявлено, підошва в наявності

• Андрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: SenseiSport. Колір: Чорний. Розмір: 45

Дуже зручні круті кросівки! Легенькі, ногам в них дуже зручно. Підходить для повсякденного носіння і зрусно бігати. Крутий дизайн! Рекомендую!

Переваги:
    Зручні, легкі, красиві
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40

Доповню свій попередній відгук.
    Десь протягом місяця, нога адаптовувалась до кросівок, а кросівки до ноги. Очевидно, розносились.
    Отже, єдиний мінус вказаний мною у попередньому відгуку вже не актуальний.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з салатовим. Розмір: 40.5

Давно купую кросівки asiks для бігу, деякі пари відслужили під 10 років. Але це прямо розчарування. Правий кросівок муляє в районі шва язичка і на згині ззовні. Потрібно було повернути після другої пробіжки, але я чомусь подумав що вони розходяться. Не рекомендую!

Недоліки:
    В правому кросівку муляє шов язичка та десь по середині.
    • Максим М***

привет. Тоже брал в этом году, после примерке в кв, немного походил. Понял что не то, вернул обратно.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40

Точно не найзручніші, але ходити можна. Чи можна в них бігати - поки для мене питання. Напевне, ні, бо трохи жорсткі для бігу. Стосовно водонепроникних властивостей, то звісно, вони присутні, але як довго протримається мембрана - час покаже.

Переваги:
    Чорні, практичні, gtx, легкі.
    Недоліки:
    Трохи тверді. Це неприємно мене здивувало.
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44

На картинці виглядають краще ніж в реальності. На моїй нозі не не комфортно сиділи.

Недоліки:
    Яка ціна, така і якість.
  • Кирило М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45

Розмір як завжди ідеально підійшов, «наче під мене і робили». Вигляд чудовий, зручні, водонепроникні. Короче кажучи - до покупки рекомендую(Вже 10 років тільки і купляю ASICS)

Переваги:
    Не промокають, нога дихає, легкі та дуже комфортні у повсякденному використанні
    Недоліки:
    За таку ціну, взагалі немає
  • Валерій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41.5

Купив для старшого сина, йому подобається. Подробиці на жаль описати не можу, але як мінімум розмір що написано, то і є

Відгук від покупця. Продавець: Swimming & Run. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Дуже зручні кросівки, не знаю що ще додати. Трохи важко вдягаються але сидять на нозі так ніби я з ними народився. В дощ ноги залишаються сухими. Звісно влітку або при навантаженнях в них жаркувато, але не гірше ніж в інших мембранних кросівках що в мене були.

• Відповідність повноті

• Віталій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42

В цілому кросівки підійшли
    Дещо жорсткі для бігу

Переваги:
    Матеріал
    Недоліки:
    Не підходить для бігу та літнього сезону
    • Ігнатій К***

Они не созданы для лета)

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5

Зручні та легкі, для бігу підходять

• Павло Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45

Після першого контакту з водою,перед цим обробивши їх водовідштовхувальним спрєм - промокли

• Влад

Не хотів би вас розчарувати але вони промокають, але внутрі є спеціальний носок який не промокає. Та вони не мають свойства відштовхувати воду, вони просто не пропускають її далі того носку який держить вашу ногу в сухості

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з жовтим. Розмір: 44

Дуже зручні, але вказано, що вони підходять на літо, але я в цьому дуже сумніваюся , тому що вже зараз при температурі повітря 20 градусів трошки жарко в них або мені так здається. Можете відповісти опис на сайті вірний?

Переваги:
    Якісні, дуже зручні
    Недоліки:
    Поки не знайдено
    • Олександр Л***

Скоріше за все помилка в описі. Вони навпаки на прохолодну погоду. Я в попередній Сономі 6 майже всю попередню та цю зиму відходив, і по горах ходив - супер. Нажаль пропік іскрою від багаття, то тепер буду на осінь брати 7. Мабуть, найкомфортніші кроси для мене.

• Інна

Олександр, вам вони не здались жорсткими? Бо є сіро-зелені ця ж модель, і вони ніби трохи дубові

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 47
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Те, що і очікуєш від цієї моделі і бренду

• Відповідність повноті

• Віталій К***

Доброго вечора.
      А стельки зйомні?

• Ілля

Віталій, вони приклеєні але зняти можна

• Віталій К***

Дякую

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з синім. Розмір: 43.5

Загалом ок, але трохи слизькі на мокрому асфальті

• Є.К.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
    • Загальне враження

Мої минулі 6-ті Sonoma відбігали більше 1800 км (і це без урахування ходи)! Жодного розриву, але, звісно, почали "втомлюватися", впевнений пробігали б ще 200 км. Побачив цю 7-му модель та купив не вагаючись (та й ще зі знижкою). Сіли - як на мене шили, побігли, навіть розношувати не треба. Не знаю, чи то модель так ідеально з моєю ногою співпадає. Сподіваюсь 7-ка також буде радувати!

• Андрій Ж***

Підкажіть, а Asics без Гортекс носите? Розмфр той самий чи Гортекс більші трохи юерете? Дякую

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45

Мембрана не відповідає своїм властивостям.
    До цих кросівок у мене були asics gel sonoma 6 так я в них по калюжам бігав і ні разу не промокала нога. Після придбання цих кросівок водовідштовхувалььне просочення зникло після ПЕРШОГО дощу, і одназу промокла нога

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Мембрана gore tex не відпрацьовує від слова "взагалі"
    • Олексій

Після вашого відгуку спробував протестувати кросівки,я їх також нещодавно придбав тут,але не носив ще.Поставив ноги в тазік ,та поливав водою (без фанатізма),подержав декілька хвилин.За підсумком ноги сухі .Є ця модель кросівок 5 серії,теж все добре з мембраною.Єдине ,що в 5 серії швидко (після року використання) прорвалася верхня сітка ,але під нею сама мембрана досі ціла.

• Валерий Ю***

Це має бути брак. Бо це не нормально для гортексу. Спробуйте їх поміняти чи првернути

• Валерій

Всі інші кросівки асікс виготовлені у В'єтнамі є сонома тільки колір хакі
      Алл блек вироблений в Камбоджа тому варто задуматись

• Микола Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41.5

Нічого особливого.

Переваги:
    Не бачив.
    Недоліки:
    Не бачив.
  • Костянтин І***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5

Дуже легкі та зручні кроси!
    Не знаю чому стільки негативних відгуків.Можливо ноги не стандартні))
    На осінь весну те, що треба!
    Я задоволений ними на всі 100%
    В цей час на гортексі вибір не дуже великий. А тут ще і якість хороша.

Переваги:
    Легкі,дуже зручні, ціна адекватна
    Недоліки:
    Немає взагалі.
    Хіба те, що на деяких сайтах ціни взлітають до 5500грн))
  • Олексій
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з синім. Розмір: 42.5
    • Загальне враження

При першому ж використанні зробилась вм'ятина на носку

• Олег

Ви серйозно, до чого тут особливості будови вашої стопи до кросівок, тільки на розетці можуть бути такі відгуки)

• Олег

У мене така ж модель, тільки попередньої 6 серії , можу сказати, що це найкращі кросівки на осінь, початок зими, в цьому ціновому діапазоні.
      Відходив осінь, зиму, початок весни - ціна/якість.

• Артем Т***

Олег
      так само вминається і в мене, те місце трохи прослаблене