- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Чорний
Швидко відправили , гарно запаковано усе в комплекті було ! Але не виходить щось під єднати до телефону ! Через блютуз знайшли але не працює
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Продавець ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
З Вами зв'яжеться менеджер для консультації
- Дима Х***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Чорний
Всё прекрасно прекрасно. Работает. Объяснили. Ещё так быстро связались. Быстро доставили.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Dimmo. Колір: Чорний
Приїхав без флешки/адаптера
- Олександр П***
Також немає ніякої інструкції. Як підключати - не зрозуміло. Більшість ігр не реагуючи на геймпад.
- Влад Л***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Чорний
Хороший джойстик
- Переваги:
- Прикольний
- Продавець ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
- Ксенія Щ***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Чорний
Гарний джойстик але не знаю як користуватися подивилась багато відео все рівно не розумію
- Недоліки:
- Інструкція на англійській та китайський
- Продавець ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
З Вами зв'яжеться менеджер для консультації
- Ксенія Щ***
Мені зателефонували та помогли дякую)
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Чорний
Класний геймпад. Продавець відправив у день замовлення, менш ніж за добу посилка була вже в поштоматі. Все працює, як на ноутбуці (через блютузу і дріт), так і на смартфоні. Щоправда, на ноуті все вдалося не з першого разу, особливо з блютузом, але тим не менш все швидко налаштувалася. Тим, у кого щось не виходить, рекомендую ознайомитися з інструкцією саме з вашої коробки. Річ у тім, що на ютубі є відео кількарічної давнини, але тоді на геймпадах цієї моделі, я так розумію, були інші налаштування (там навіть кнопки стоять в іншій послідовності). Мені трапилась інструкція лише англійською та китайською, але на цей випадок є Гугл Об'єктив (можна перекласти через камеру на смартфоні). Якщо виникають якісь питання (наприклад, що таке LB), можна запитати у ChatGpt (хоч на смарті, хоч на компі).
- Максимович В***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Чорний
Придбав iPega PG-9076 спеціально для використання на ПК, для космічного сіма "Flight of Nova". Вже тиждень використовую його, і він виконує свої завдання на всі 100! Задіяно кожну вісь і кнопку. Ергономіка прекрасна, користуватися зручно.
Окремо хочу відмітити якість корпусу, матеріалів та кнопок. Зовсім немає люфтів, нічого не скрипить. Геймпад приємно тримати в руках, таке враження, що він має коштувати дорожче) Також добре, що можна підключати як через USB, тобто використовувати як звичайний провідний геймпад, так і через бултус. Можливо, ця універсальність не всім потрібна, але, мені здається, добре, що можна вибирати тип підключення.- Переваги:
- Функціонал, якість, дизайн, різні варіанти підключення.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Продавець ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Чорний
Все чудово робить
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Все на ВІДМІННО! Пристрій без проблем налаштовується на телефон на TVbox X98, на ПК трохи треба подивитися ютуб))) але то не проблеми! Дякую за чудовий гаджет. Дитина задоволена.
Дякуємо Вам за відгук!
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Непоганий джойстик, швидка доставка
- Переваги:
- Швидкість
Дякуємо Вам за відгук!
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Не работающее д****о
- Переваги:
- Недоліки:
- Всё
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Пока что не попадалось игры, в которой предусмотрен джойстик и чтоб он не работал. Легко сидит в руках. Долго держит заряд. Нету залипания стиков, как в некоторых джойстиках. В целом, если внимательно прочитать инструкцию (и не поленится понажимать кнопки), очень полезная штука.
- Переваги:
- Аккумулятор, функционал, удобный, дешевый.
- Вадим К***
Какие игры вы на нем играете? Я немогу найти игру где он работает
- Алексей
Да банально все что хотел (Финалка 7я, Диссидия, Геншин, ГТА 5 (вождение машины), Хьюман Флет фол). Опять же, надо неполенится и понажимать кнопки на нём (режимов), ибо чаще всего игра видит его в режиме 3, хотя ГТА сразу заметила без режима 3
- Алексей Н***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Нормальный джой, но с ios не работает. Приложение для привязки кнопок не обновлялось давнененько. С компом работает, с андроидом не пробовал.
- Переваги:
- Быстро подключается, хорошо лежит в руках, хорошее качество, долго держит заряд
- Недоліки:
- Не работает с ios. Подключается но по назначению не использовать
- Продавець 5FOX
ми вдячні Вам за відгук!
- СлаваВідгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Ни на одной игре что у меня есть не реагирует, установил обе программы, оставил Oktopus. Мне кажется что это дороговато как за мышь для телефона...
- Продавець 5FOX
Добрый день, в октопус тоже нужно настраивать кнопки! Или качать премиум подписку. Об этом везде написано. С уважением!
- Слава
Калибровал и про версию купил.
- Продавець 5FOX
Наберите менеджера по указанным номерам в чеке, поможет решить вопрос.
- Анастасия О***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Отличный джойстик! Дарила мужу на новый год, спустя 5 месяцев джойстик отлично работает, только немножко бывает поскрипывает кнопка. Муж не стал настраивать для отдельных игр, использует с теми, которые коннектятся сразу сами, играл в какие то стрелялки и регулярно в танки, с управлением все отлично. Рекомендую!
- Переваги:
- Хорошо работает, удобный, есть игры которые подключаются автоматически к джойстику
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
У меня подключился джойстик но не отвечает на действия типо, я нажимаю любую из клавиш но он не реагирует
- Переваги:
- Хорошо лежит в руках, удобный
- Недоліки:
- Не реагирует в играх
- Продавець 5FOX
Добрый день, в любом геймпаде нужно настраивать кнопки (приложение octopus или ShootingPlus V3) Они физически не могут сразу работать после подключения в любой игре!
- Алексей
У меня было такое. Я поправил это через mode кнопку. Понимаю что может быть не актуальный ответ, ввиду даты написания отзыва, но может кому-то другому будет полезно это увидеть в отзывах и решить проблему.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Очень довольна клиентоориентированостью сотрудников компании. Объяснили, проинструктировали в телефонном режиме в выборе беспроводного устройства для ребенка, помогли разобраться в подкючении геймпада. В будущем обращаться только к Вам, Вы большие молодцы!!!!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Доброго вечора яку програму потрібно скачувати тому що QR код відкриває якийсь чат а на обзорах не кажуть яка потрібна програма.
- Продавець 5FOX
Добрый вечер, программа Octopus.
- Дмитро П***
Дякую за допомогу
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Ребенок доволен, все работает,все супер
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Добрый день. Геймпад к телефону подключается по bluetooth без проблем, но вот приложение ShootingPlus V3 девайс не обнаружил. Геймпад работает только в режиме курсора. Как можно подключить геймпад через приложение для назначения функций кнопкам?
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Джойстик купляла для планшета . Син задоволений .
- Марта М***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Дуже задоволена.
- Евгений С***
Чем ?
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
На моєму смарт ТВ Ківі працює чудово. Джойстик не скрипить, не люфтить, не ковзає в долонях. Дитина в захваті.
- Переваги:
- Якісний пластик, відсутність недоробок як в інших виробників, не скрипить і не люфтить, чітко конектиться до Смарт ТВ
- Недоліки:
- Відсутність індикатора заряда
- Продавець 5FOX
- Назар Г***
Индикатор есть он под глянцевым пластиком
- Дима О***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Так и не понял какую прогу надо поставить для пабга и лиги легенд. Все ссылается на какой то платный софт. а то что бесплатно или в бане или не работает
- Недоліки:
- Не смог настроить
- Продавець 5FOX
Добрый день, очень много обзоров на этот геймпад, можно выбрать и бесплатный софт, у всех получается.
- Продавець 5FOX
Можете обратится по телефонам указанным в чеке, наш менеджер поможет Вам. Хорошего дня!
- Дима О***
Спасибо разобрался, майнкрафт работает, сразу подхватило геймпад
- Sergey K***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Были проблемы . Как я и думал нужна была стороняя программа. Не досмотрел в инструкции. Оперативно помог продавец. Поэтому меняю оценку на "великолепно"
- Переваги:
- Отличный геймпад отличная служба поддержки у продавца .
- Продавець 5FOX
Спасибо Вам за отзыв, всегда рады помочь! Если что, обращайтесь по номерам указанным в чеке. Хорошего Вам дня!
- Sergey K***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Сам геймпад на вид не плохой. К Андроид смартфону подключился без проблем , но есть одно но...
Он не работает ни в одной игре. Или нужна стороняя программа или попался бракованный- Продавець 5FOX
Добрый день, Уважаемый Сергей, конечно любой геймпад работает только с приложения, называется ShootingV3Plus, настройте кнопки в этом приложении для любой игры. Приложения можно скачать как с QR кода который находится в инструкции, так и на прямую через плэй маркет. Наш менеджер Вас проконсультирует
- Евгений С***
Такая же ф***я и у меня
- Продавець 5FOX
Качайте программу для распознавания кнопок. Это трубному для любого геймпада.
- Юрий Ж***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Подключается на любом устройстве андроид смартфонах через блютуз , PC через донгл , TV Box android через донгл на некоторых тв боксах нужен рут и утилита USB/BT Joycentr gold и наслаждайтесь
- Переваги:
- Батарея за день не посадишь , удобство в управлении , качественный материал .
- Юрий Ж***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Гейм пад бомба Ipega PG 9076
- Переваги:
- Быстрая
- Віталій К***
Есть вибрация?