- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Кошик Тех
Погано фіксується. Якщо верхня трубка рами у вас округла і не пласка зверху, краще шукати підрамну сумку, бо буде постійно закидати на бік. Також зверніть увагу на висоту передньої липучки та виносу руля в цілому, бо виносом також буде зміщувати зі сторони в сторону при кожному повороті руля.
- Продавець Кошик Тех
Дякуємо за відгук, Станіславе. Сумки такого типу дійсно призначені для рам з більш пласким верхнім пером. Якщо рама кругла — подібне зміщення можливе з будь-якою моделлю цього формату. Це особливість конструкції, а не недолік конкретної сумки.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех
Гарна сумка,на своєму місці.
Дякую за чудову річ.- Продавець Кошик Тех
Вітаємо, Олександре!
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосипедна сумка підійшла і зручно розмістилася на рамі. Бажаємо, щоб вона служила довго та надійно в кожній поїздці.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Кошик Тех
Сину сподобалось!
Вітаємо, Олеже
Дякуємо, що поділились враженням. Дуже приємно чути, що сину сумка сподобалась — нехай їздить із задоволенням!
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех
Все понравилось
Вітаємо, Дмитре
Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що велосипедна сумка West Biking YP0707283 Вам сподобалась. Гарного користування і приємних поїздок!
- Мирослава Т***Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех
Ну дуже мені сподобалась, насправді вона краще ніж на фото, все що треба помістилося!
- Переваги:
- Містка, все необхідне вміщується
- Продавець Кошик Тех
Вітаємо, Мирославо!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Раді, що сумка перевершила очікування та виявилася ще кращою вживу. Нехай служить зручно та надійно в усіх ваших велоподорожах!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех
Сподобався товар
Вітаємо, Марино!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Раді, що сумка вам сподобалась — нехай служить зручно та надійно в кожній поїздці!
- Богдана Д***Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех
Задоволена сумкою, мені підійшла, кріплення якісне не перевертається
- Переваги:
- Містка, гарна якість
- Продавець Кошик Тех
Вітаємо, пані Богдано!
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого магазину! Дуже приємно чути, що сумка вам підійшла та виправдала очікування
Нехай нове придбання служить вам довго і зручно в кожній поїздці!
Завжди раді вам допомогти з якісним спорядженням!
З повагою, команда Кошик Тех.
- Вероніка С***Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех
Сумка тримає свою форму, легко кріпиться на раму. Телефоном можна через верхню стінку сумки, це зручно.
- Продавець Кошик Тех
Дякую за Ваш відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався. Сподіваємося, що він буде приносити користь ще довгий час!