- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1000
Дуже зручна пляшка Гарний обʼєм, приємно тримати в руці
- Переваги:
- Якісна, стильна, зручний обʼєм
- Недоліки:
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Персиковий. Об'єм: 650
Дуже класна пляшка!
- Переваги:
- Внутрі запаху пласмаси не має, щільно закривається.
- Недоліки:
- Товстувата для дітячої ручки
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1500
Класна пляшка, зручна, не протікає, не має запаху пластику
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Персиковий. Об'єм: 650
Замовляю вже декілька разів пляшки для води. Товаром задоволена. Доставка швидка. Все супер
- Переваги:
- Швидка доставка, якісний товар
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Зелений. Об'єм: 500
Відмінна пляшка, чудовий колір, якість перевірена часом. Замовляю дитині знову таку саму, попередня відпрацювала п'ять років (загубилася у школі). Продавцю особлива подяка, неймовірна швидкість відправлення замовлення (добу з моменту замовлення до отримання).
- Переваги:
- якісна пляшка, на протікає, без запаху пластику, надійна ручка, відмінний колір, Продавцю десять зірок
- Недоліки:
- немає недоліків
- Овдій А***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1500
Пляшка. В неї можна налити воду.
Прикольно про контейнер для фруктів) - Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Зелений. Об'єм: 500
Кращі пляшки. Приємна на дотик, ніколи не проливається, супер зручна. Вартують своїх грошей
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Рожевий. Об'єм: 650
Супер пляшка, жодних недоліків неймовірно швидка доставка
- Переваги:
- Супер пляшка, жодних недоліків неймовірно швидка доставка
- Недоліки:
- Жодних
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1000
Все добре. Якість відповідна. Чехол без запаху.
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Персиковий. Об'єм: 650
Все добре. Якість відповідна. Чехол без запаху.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1000
Якість товару чудова, але як і в термокружках(раніше купував) відсутнє покриття на підошві (гума),стоїть ненадійно, тому падає (вузька, центр тяжесті високо)і рано чи пізно розібється(
- Переваги:
- Якість матеріалів
- Недоліки:
- Нестійка
- Продавець Professional Water Bottles
Сергій, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, хочемо його прокоментувати. На плістикових/полімерних пляшках не буває гумової накладки на дні, це технічно неможливо зробити. Але не хвилюйтеся, «розбитися» у нашої пляшки шансів небагато ) - вона виготовлена з ударостійкого полімеру і в комплекті йде захисний неопреновий чохол. А якщо ви хочете купити сталеві пляшки-термоси або термочашки з гумовою накладкою - ось посилання на наші товари з нової колекції. Термосипосиланнятермочашки посилання
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Сірий. Об'єм: 650
Чудовий товар!
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 650
Брала на подарунок.
Виглядає добре та якісно - Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Сірий. Об'єм: 1000
Брала для подарунку хлопцеві. Він звлишився дуже довольний.
- Переваги:
- Не пахне, є чохол, ситце для лимона. Можна наливати як газовану воду, так і мінеральну негазовану з автомата
- Недоліки:
- Не виявили
- Денис И***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Сірий. Об'єм: 1000
Дуже крута пляшка, зручна та без запаху. Ще і чохол у комплекті, рекомендую
- Переваги:
- Зручна, гарний дизайн, матеріл
- Анд М***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1500
Уважно передивився усі коментарі і можу впевнено стверджувати, що мені просто не пощастило. П'ятий день активно мию пляшку, але запах із середини пляшки все рівно зберігається. Але помітний прогрес. Це того, що я хожу до церкви, мабуть, а ще, звісно через те, шо воно качєствєенноє, з написом "USA"))
На відміну від чохла, який не має "USA" та не просто пахне, а тхне, чи навіть смердить таким собі качєствєним китайським пластиковим сморідом.- Переваги:
- Гарний колір. Гарні три літери на пляшці - "USA"
- Недоліки:
- Запах
- Продавець Professional Water Bottles
Шановний Анд Мор, дуже прикро, що у вас склалося таке хибне враження про нашу продукцію. Будь-який новий товар може мати легкий запах фарби і це нормально. Згадайте, наприклад, як пахне свіжовіддрукована газета або нові джинси. Чохол для наших пляшок виготовлений із неопрену. Це пористий матеріал і можливо в ньому залишився залишковий запах виробництва, але він швидко вивітриться. Що стосується самої пляшки, то її виготовлено з сучасного полімеру Тритан, розробленого в США. Саме тому на пляшці стоїть це маркування. Це абсолютно нешкідливий для здоров'я матеріал, який за своїми властивостями прирівнюється до скла і використовується для виготовлення медичного обладнання та дитячих іграшок. І найголовніше він інертний навіть при сильному нагріванні. Тобто не виділяє в рідину фталати, важкі метали та інші концерагени, як це роблять недорогі й одноразові пластикові пляшки. Пляшки Harmony сертифіковані в Державній службі України з питань безпеки продуктів харчування, сертифікати ви можете переглянути на нашому сайті. Якби те що ви пишете було правдою, ми б не змогли продати за 7 років близько 50 000 наших пляшок в 11 країн світу. Ми добре знаємо свій товар і сучасне виробництво де вони виготовляються. Це якісні пляшки продумані до дрібниць які будуть служити вам роками. Якщо вам щось у них не сподобалося, ви можете повернути їх протягом 14 днів і ми без проблем повернемо вам ваші гроші. Гарного вам дня.
- Анд М***
Щодо приводу повернення, то я десять днів відмивав вашу пляшечку та вимочував її у лимонному концентраті. Зараз вона вже нарешті позбавилася запаху пластику. Також побачив ваші ж поради та спробував випрати чохол. Запах пластику тепер ледь помітний, але він дуже елегантно відтіняється запахом прального концентрату )))). Але вигляд нового той чохол, безумовно, втратив. Крім того, чималі витрати на послуги Нової пошти ніхто мені не поверне.
- Анд М***
Я взяв до уваги вашу пораду та зайшов на ваш сайт, де справді побачив сертифікат. Що можу сказати… Ви справді вважаєте за аргумент сертифікат, отриманий у 2018 (!) році, де зазначено, що відповідно до документації, наданої заявником, пляшка в нормі!?!?! А обгрунтування цого твердження відсилає до вимог (далі просто якійсь фейлспам) "Инструкция по санитарно-химическому исследованию изделий. предназначенных для контакта с пищевыми продуктами". Я не полінувався та пошукав. Такої інструкції саме з такою назвою НЕ ІСНУЄ! Не знаю, хто вам проводив ту експертизу (до речі, на сертифікаті не має виконавців дослідження, лише резолюція "затверджую") та на яких підставах, відповідно до яких документів, але далі те все мене не дуже цікавить.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Синій. Об'єм: 650
Зручна пляшка, без хімічного запаху, приємна на дотик, не протікає.
- Переваги:
- Гарний дизайн, без запаху, не протікає
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1500
Чудова пляшка, гарно виглядає, зручно з неї пити, є чохол та контейнер, міцна
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Сірий. Об'єм: 1000
Гарна зовнішньо, але має запах іззовні і всередині. Може поойде користуюсь 3 дні. Хоча усюди на ній написано трітан.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Запах
- Максим С***
Пахне не пляшка, а чохол. Поперіть його в ополіскваачі
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Зелений. Об'єм: 500
Пляшка чудова, без запаху. Дуже приємна на дотик. Зручна в користуванні. І колір гарний. Ну все прекрасно)
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Намає
- Бондарєва І***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1500
Придбали пляшку на 1,5 л. На вигляд масивна.
Якісний матеріал як пляшки, так і чохла, який зберігає воду холодною, або теплою.
Сама пляшка без сторонніх запахів. Чохол легко переться.- Переваги:
- Те що хотіли
- Продавець Professional Water Bottles
Ірина, дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням! )
- Лілія Л***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Бірюзовий. Об'єм: 500
Сьогодні забрала з пошти, ходжу довольна, пляшка топ, брала в бірюзовому кольорі і точно не прогадала дуже крутий Пляшка зручна і практична у використанні, так ще й чохольчик є Як тільки забрала запаху не було взагалі!! Читала багато коментарів коли в людей траплялись трабли з резиновими заглушечками, то тепер виробник кладе додаткову пару в комплект ;) Відправмли швидко, упакували гарно, коротше все дуже круто
- Переваги:
- Сітка для фруктів, дизайн, зручність відкривання
- Продавець Professional Water Bottles
Лілія, дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням! :)
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1500
Дуже гарна і зручна пляшка. Хлопець дуже задоволений
- Переваги:
- Зручна у використанні
- Недоліки:
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Персиковий. Об'єм: 650
Гарна пляшка для води. Увесь час в користуванні. Зручна.
- Переваги:
- Гарна, зручна, якісна
- Недоліки:
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1000
Продавець супер
- Переваги:
- Гарна якість товар вітповідае опису
- Недоліки:
- Не знайшов
Казково виглядає, приємний на дотик, розумний, зручний і корисний. Сподіваюсь прослужить довго.
- Переваги:
- Зручний і гарний
- Недоліки:
- Антон Ц***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Персиковий. Об'єм: 1500
Второй бутыль этой серии. Используется каждый день (лень лазить с чашками по дому). Первый продержался пару лет прежде чем сломалась пружина, при которой отскакивает крышка. Вроде мелочь, но к этой мелочи привыкаешь (и сильно замечаешь её отсутствие). Хороший пластик, удобно лежит в руке. Эта приехала ещё и с чехлом, что нельзя не отметить для жаркой погоды. Делали бы 2+ литровые, вообще цены им бы не было.
- Переваги:
- правильная вещь
- Недоліки:
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Бірюзовий. Об'єм: 1000
Відповідає заявленим характеристикам. Можу рекомендувати до придбання.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Сірий. Об'єм: 1000
Відповідає заявленим характеристикам. Якісний. Можу рекомендувати до придбання.
- Недоліки:
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Рожевий. Об'єм: 650
Дуже крута пляшка! Давно хотіла придбати, в зараз шкодую, що відкладала покупку! Зручна й дуже приємна на дотик! Дякую за швидку доставку!
- Переваги:
- Приємна на дотик, зручна у використанні, без запаху пластику. Є різні обʼєми
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Сірий. Об'єм: 1000
не раджу купляти
- Переваги:
- Прикольний вигляд
- Недоліки:
- Дуже сильно смердить пластиком, особливо чохол, декілька раз мив, не допомогло
- Продавець Professional Water Bottles
Сергій, доброго дня! Так, дійсно, у нового чохла, як і в будь-якого нового продукту, може бути запах фарби. Це запах виробництва і через деякий час він повністю зникне. Для прискорення процесу ви можете його випрати. Сама ж пляшка не має запаху. Колба пляшки виготовлена з ударостійкого полімеру Тритан (США), який не вбирає запахи, не забарвлюється, має підвищену зносостійкість і стійкий до великих перепадів температур.
Нам дуже шкода, що ви зробили такі поспішні висновки. Це якісна і продумана у всіх дрібницях пляшка, яка служитиме вам роками.
- Ангелина С***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Бірюзовий. Об'єм: 1000
Отличного качества бутылка
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Бірюзовий. Об'єм: 1000
Неймовірна пляшка! Не тече, чохол добре зберігає температуру напоїв, зручно відкривати однією рукою, приємний на дотик і дуже якісний пластик. Користуюсь рік точно і навіть подряпин особливо не має, виглядає майже як нова.
- Переваги:
- Неймовірна і шикарна пляшка
- Недоліки:
- Якщо вже сильно доклепатися, то чохол іноді проблематично відіпрати.
- Продавець Professional Water Bottles
Катерина, дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням )
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1000
Пляшка чудова. Пити з неї зручно.
- Переваги:
- Все ок. Колір гарний. Матеріали якісні.
- Недоліки:
- нема
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Темно-синій. Об'єм: 1500
Купив для спортзала, повністю задоволений
- Переваги:
- Дуже гарний колір та матеріал, резиночки не пропускають, все дуже якісно
- Недоліки:
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: Professional Water Bottles. Колір: Персиковий. Об'єм: 1500
Дуже зручна та якісна пляшка