Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Кабель Lightning - HDMI Перехідник HDMI для iPhone адаптер для iPad на HDTV для телевізора кабель з iPhone to TV 1080P для проектора 2М Kayfovo HD-73

Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 23 відгуки
  • AAF

iPhone13, працює.

• Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Кабель підійшов для мого iPhone 13, все працює чудово.

Переваги:
    Дозволяє перенести зображення з телефону на телевізор
    • Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Густаво Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Doesn’t work with the iPad. Doesn’t even read the iPad

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, справа у вашій IOS? Написали вам для вирішення проблеми.

• геннадий ц***

Відповідає заявленим параметрам

Переваги:
    Все ок!

• Денис П***

Всім задоволений

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дякую. Товар відповідає очікуванням!

Переваги:
    якісний кабель
    • Продавець  Lemeshop

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Отримали вчасно, дякую. Кабель підійшов.

• Леонід Б***

Дякую, кабель супер

• Дар'я О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороша якість за свою ціну, можна купувати

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Відмінний кабель, все працює!

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

На жаль кабель не працює, трансляція зображення з телефону на телевізор відсутня..

• Продавець  Lemeshop

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ймовірно, має місце виробничий брак. Будь ласка, зв’яжіться з нами через переписку по замовленню та надайте фото або відео підключення — ми оперативно розглянемо ваше звернення й запропонуємо рішення: заміну товару або інший варіант, який буде для вас зручним. Ми завжди намагаємося зробити усе можливе для комфорту наших клієнтів. Дякуємо за розуміння!

• Степан Б***

• Вячеслав Д***

Працює, все ок

• Любомир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороший кабель, не потребує додаткових програм при зʼєднанні, рекомендую!

• Сергей У***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Не працює, немає інструкції до підключення, хоча яка має бути інструкція, якщо це провід. На додачу повідомив, що ще й споживає енергії багато

Переваги:
    Недоліки:
    Сплошние
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, нам прикро що вам не сподобався наш товар

• Микола Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Товар якісний. Повністю відповідає заявленим характеристикам. 8 з 10…

Переваги:
    Довжина
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Константин Л***

Якість кабелю висока, спасибі

• Виталий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Спасибо за быстрое обслуживание, кабель подошел.

• Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Работает, проблем не возникает! Рекомендую к покупке однозначно.

• Николай Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Очень доволен. Качественный и при этом не очень дорогой кабель!

• Анна П***

Рекомендую! Перехідник чудовий)

• Давид С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Працює нормально, все супер. Дякую))