- Євген В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Все сподобалось
Стіл супер прийшло швидко- Переваги:
Якість
Пакування - Недоліки:
- Без шруповерту або норм викрутки складно зібрати
Багато саморізів багато крутити
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Чудова якість за свою ціну, зібрати відносно легко
- Переваги:
- Якість-ціна
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
10 місяців користування, пишу вам відгук, чи задоволений я столом? - не дуже
Мінуси -
1) столешка для мене була найбільшим мінусом, саме через те що вона складається з 4 частин поганої якості, мені доводилося два рази розкладати/складати стіл через переїзд, і шурупи вже нормально не закручуються, тому що тирса сиплеться і шурупу вже немає за шо триматися
2) столешка складається з чотирьох різних частин, які кріпляться між собою і з часом прогинаються, тоді мишка впирається в цей перепад між частинами (не критично, але це нюанс..)
3) механізм керування висотою нормально функціонує, проте, контакти живлення цього елементу почали тріщати в 1-2 місяць користування, в результаті збій та стіл не завершує підйом або опускання.. і потрібно знову якось перемикати той шнур- Переваги:
- Ніжки міцні, нічого не гойдалося, ніжки регулюються по висоті, працює справно окрім контактів живлення. Моя висота 1.80м і мені зручно було працювати стоячи, зберіг собі три пресета висоти, це зручно
Представник постачальникаВітаю, Тирса може сипатися, якщо перетягувати шурупи, потрібно неперетягувати їх при збірці. Те, що стіл складається з 4 частин -це зручніть у транспортировці. Причина тріску може бути: перепад напруги. Обов'язково потрібно ставити шканти і збирати на рівній поверхні стіл, щоб частини стільниці не прогибались.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Шикарна річ
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Стіл гарний, матеріал виглядає надійно. Два монітори на одному кронштейні тримає. Трошки похитується
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Гарна якість легко збирати
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Стільниця з трьох плит
- Радіон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Задоволений покупкою, скоріш за все найкращий стіл за свої гроші
- Переваги:
- Дуже легко збирається, чітка інструкція, виглядає дуже гарно
- Недоліки:
- Не дуже сильно, але хитається
- Дмитре
Було б набагато краще якби було видно стіл, а не те, що його господар стример.
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Чудовий стіл за свої гроші, користуюсь десь 3 місяці, наразі жодних нарікань. Інструкція детально пропрацьована, при складанні столу проблем не було. З шуруповертом було б швидше і легше зібрати, але це не критично.
- Переваги:
- Зручний, стильний, легкий у збиранні, хороша ціна
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Стол супер, 3 месяца стоит без нареканий, сомневался на счёт надежности, но на деле все прекрасно, никакого люфта и т.п. единственная проблема с инструкцией, не совсем понятно где низ а где верх из-за чего прикрутил неправильно столешницу и пришлось раскручивать все, на картинке в инструкции можно было бы черную деталь потемнее сделать в инструкции, по всему остальному супер, если у вас большая ножка монитора, то сразу кронштейн берите, не пожалеете.
П.С. механизм подъёма отлично работает, если что-то мешает или провод тянет, то он останавливается.- Переваги:
- Надёжность, дизайн, удобство
- Недоліки:
- Недочет в инструкции
Представник постачальникаСпасибо большое за отзыв!
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Мне очень понравился стол, рекомендую. Упакован очень хорошо.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Дуже крутий стіл у гарній кольоровій гамі. Збирається просто, але треба мати шурупокрут, або гарну викрутку. Мангал по збірці добрий - все зрозуміло.
- Переваги:
- Ціна, кольорова гама, легка збірка
- Недоліки:
Стіл крутий, виглядає якісно. На дисплеї відображається поточна висота в сантиметрах, є можливість задати в пам'ять висоту і потім одним натиском переключатися між режимами. Під низ приклеїв світлодіодну стрічку в два ряда, яку живлю від порта USB на контролері регулювання висоти. В металеву корзину поміщається подовжувач на 5 розеток і блоки від монітора і ноутбука
- Переваги:
- Український виробник, толкова інструкція по збірці
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Дуже зручно збирати, так як інструкція дуже деталізована, зібрав стіл десь до 2 годин часу. Для збірки рекомендовано мати шуруповерт, але за наявності хорошої викрутки без нього можна обійтись. Запаковано було все дуже гарно та надійсно. Механізм підйому працює справно та майже безшумно. Дуже гарний зовнішній вигляд поверхні.
Також бачив по інших відгуках щодо потреби застосування клею на дерев'яних брусках при збиранні стільниці - особисто я збирав без клею, виключно на брусках згідно інструкції - дерев'яні частини столу зійшлись міліметр в міліметр, чорна частина трішки просідає буквально на пів міліметра, практично непомітно. Також хочу подякувати Продавцю за дуже оперативне вирішення мого звернення щодо комплектації. Однозначно рекомендую цей стіл та цього продавця.- Переваги:
- Гарний та зручний стіл, дуже хороша якість дерева, детальна покрокова інструкція щодо збирання столу, практично безшумний механізм підйому столу
- Недоліки:
- Поки немає
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Гарний стіл, механізм працює коректно, зібрав за півтори години.
Красиво виглядає, міцний.- Переваги:
- Красива древесина дсп, ціна/якість.
- Недоліки:
- Не недолік, с скоріше рекомендація для користувачів - одразу докуповувати підвісну поличку, щоб складати речі.
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук
Добротний стіл, але при зборці портібно дерев'яні штівці обов'язково прокліювати клієм ПВА, тоді поверхня буде рівна. Дякую Розетці за швидку доставку
- Переваги:
- Дуже гарне пакування; інструккція проста, аля "Лего"; Механізм підйому та спуску працює майже бесшумно та плавно; Дуже стійкий
- Недоліки:
- Поки не помічені
Приємного користування
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Це 6
Приємно здивований що це ще й наш виробник.
Дуже гарне пакування, нічого зайвого, компактно та зручно.
Збирати легко, в комплекті все є, для стільниці зручніше мати шурупокрут. Частини стільниці не підганяв, може трохи вона там десь сзаду в мене на міліметр стирчить, але то не серйозно. Інструкція покрокова в наявності, з переліком всіх частин і що коли і куди.
Плюс запасні гвинти і таке інше якщо щось загубиться.
Все працює, мотор дуже тихий, зручний кошик і 2 кліпси в комплекті для дротів.
Короче це дуже гарний і якісний стіл, за такі гроші напевно найкращий.- Переваги:
- Гарний, зручний, зручно збирати, зрозуміла інструкція,запасні деталі
- Недоліки:
Представник постачальникаРаді, що вам сподобалось. Приємного користування!)
- Дмитро С***
Питання до користувача - Стіл хитається коли він піднятий?
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дерево + Чорний. Глибина: 60
Компактная и надёжная упаковка, простая сборка, устойчиво стоит( есть регулировка самих ножек по высоте), при соединении четырех частей столешницы придется использовать ПВА на соединительных шкантах. Не пытайтесь запустить механизм подъёма до того момента как не соберёте весь стол - будут высвечивается ошибки
- Переваги:
- Качественная столешница, тихий механизм, крепко стоит на полу
- Недоліки:
- Не идеально ровно соприкасаются все части столешницы, приходится корректировать чтобы не было "бортиков"