Відгуки покупців про Шампунь відновлювальний з кератином Inebrya Keratin Restructuring Shampoo, 300 мл

Оцінка користувачів 4.58/5
на основі 31 відгук
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Ну дуже гарний шампунь, волосся відновилось, раніше брала інші шампуні цього ж виробника, це не просто косметичний ефект, швидше лікувальний, відновлювальний, він дійсно зміцнює структуру волосся і змінює в кращий бік, також добре працює в часі, ефект зберігається до року, якщо далі використовувати інші шампуні. Клас, братиму ще!!!

Переваги:
    гарна консистенція, добре працює, помітний ефект
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Найчистіший. Об'єм: 1 л

Жахлива якість , волосся після ще брудніше ніж було до миття, перемивала одразу після сушіння, знаю цю фірму добре і давно, але це якийсь треш , кошти викинуті на вітер , не вірю що така якість може бути в цього виробника!

Переваги:
    Жодних
  • Семенкина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Добрий шампунь і ціна була дуже приємна за ціли літр ,вже не вперше буру,тому впевнена в якості

Доброго дня, Валеріє!

Ми вдячні вам за чудовий відгук та за те, що ви обираєте реструктурувальний шампунь Inebrya Restructuring Shampoo з кератином вже не вперше.

Ваша довіра до бренду та впевненість у якості - це найвища оцінка нашої роботи.
      Шампунь з кератином ідеально готує волосся до подальшого догляду (особливо в поєднанні з вашою улюбленою маскою цієї ж серії), забезпечуючи дбайливе очищення та відновлення структури.

Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya та за те, що ділитеся своїми враженнями. Бажаємо вашому волоссю завжди виглядати неперевершено.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya

• Тамара
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Не поганий шампунь. Але якогось супер ефекту не відчула.
    Маю ще кондиціонер від цієї фірми, то від нього якось більше ефекту відчутно на волоссі.
    Ніжний запах. Нормальна консистенція. Не дуже піниться.

Переваги:
    Нормальний

Доброго дня, Тамаро.

Дякуємо вам за відгук про реструктурувальний шампунь Inebrya Restructuring Shampoo з кератином. Ми вдячні за вашу оцінку 4 з 5 та детальний опис вражень.

Нам приємно, що ви відзначили ніжний аромат та комфортну консистенцію продукту. Щодо ваших зауважень, дозвольте надати кілька пояснень:

Чому кондиціонер дає більше "ефекту" - це цілком природно, оскільки шампунь - це передусім етап очищення, який готує волосся до подальшого догляду. Кондиціонер же працює безпосередньо над закриттям кутикули, наданням блиску та гладкості, тому його дію візуально та на дотик завжди відчутно сильніше.
      Професійні реструктурувальні шампуні часто містять кератин та спеціальні доглядові компоненти, які можуть дещо зменшувати кількість піни порівняно з мас-маркетом. Також нагадаємо, що у жорсткій воді всі шампуні піняться гірше через високий вміст мінералів.

Кератинова серія має накопичувальний ефект, тому при регулярному використанні шампуню разом із вашим кондиціонером структура волосся ставатиме міцнішою, зволоженою та здоровішою з кожним разом.

Дякуємо за ваш вибір Inebrya. З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Семенкина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Люблю цей шампунь та маску з кератіном,декілька років вже користуюсь ,гарна ціна а якість взагалі топ
    Дякую Розетка за доставку і гарні ціни

Доброго дня, Валеріє.
      Дякуємо за ваш чудовий відгук про реструктурувальний шампунь Inebrya Restructuring Shampoo з кератином.

Нам надзвичайно приємно, що ви вже протягом кількох років довіряєте догляду від бренду Inebrya. Використання шампуню разом із маскою кератинової серії - це ідеальне рішення для глибокого відновлення структури волосся. Ваша оцінка - це найкраща характеристика для цієї лінійки.
      Дякуємо за вашу лояльність. Бажаємо вашому волоссю завжди залишатися міцним та сяючим.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Інна Д***

Дуууже гарний! Професійний! Дуже чудової якості

Переваги:
    Якість на висоті! Приваблива акційна ціна

Доброго дня, Інно.

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про реструктурувальний шампунь Inebrya Restructuring Shampoo з кератином.
      Нам надзвичайно приємно, що ви вважаєте його "Дуууже гарним!", "Професійним!" та відзначили "чудову якість". Ваші слова про те, що "Якість на висоті!" та "Приваблива акційна ціна" є найкращим підтвердженням переваг нашого продукту.
      Відсутність недоліків та висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та ефективності продуктів Inebrya.

Дякуємо за ваш вибір Inebrya!
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Користуюся цією фірмою та шампунню вперше. Була дуже вражена, шампунь підійшов на 100% Мені далеко не всі підходять шампуні, важко підібрати, але цей буду купувати вдруге

Переваги:
    Волосся живе та шовкове
    Немає відчуття "жирного волосся" на слідуючий день
    Не викликає зуд
    Недоліки:

Пані Наталю, щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що реструктуризуючий шампунь Inebrya Restructuring Shampoo вам так сподобався та підійшов! Дякуємо за ваш вибір та за такі теплі слова!

• Марина Ж***

Рекомендую шампунь та продавця

Найкраща похвала для нас – це коли рекомендують "і шампунь, і продавця". Дякуємо вам за довіру та позитивний відгук! Сподіваємось і надалі вас радувати якісною продукцією Inebrya!

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: naliserashop. Об'єм: 1 л

Все в порядке!

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Брала за відгуками, теж сподобався.

• Покупатель
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Хороший шампунь для ежедневного использования

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Товар чудовий,волосся шикарне після миття

• Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopBaby24

Замовляла один шампунь , прислали інший ((( Якщо нема with keratin, то так і напишіть нема , а не присилайте інший (..

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Шампунем задоволена. Волосся стало краще.

• Олена

Супер.Запах приємний.

Переваги:
    Компактність, приємний запах
  • Анна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Користуюсь флюїдом з цієї серії. Вирішила придбати шампунь. Волосся в мене освітлене, після миття враження приємне, волосся м'яке і блискуче.

Переваги:
    Волосся виглядає доглянутим.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Маю сухе рідке фарбоване волосся. Мені шампунь підійшов. Живить, волосся добре розчісується, нема відчуття соломи. Рекомендую.

• Татьяна

Непоганий шампунь.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Гарний варіант для щоденного використання. Має легку текстуру, приємний запах.

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Дуже гарний шампунь, нереальний запах, волосся після нього ніби після салону. Рекомендую!

• Валентина

Шампунь чудовий ,волосся стає гладким та м'яким ,не так жирніють

Переваги:
    Дієвий
    Недоліки:
    Запах їдкий
  • Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Купую вже не вперше. Шампунь класний. Легкий приємний запах, не великий розхід. До цього не могла підібрати шампунь, чутлива шкіра голови. Цей шампунь підійшов.

Переваги:
    Волосся м'яке і блискуче, невеликий розхід, приємний запах
    Недоліки:
    Поки що не виявлено)
  • Яна Р***

Волосся сухе і пушиться

• Наталия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Подарка я так и не получила. При заказе от 650 грн дарили флюид. Первый мой заказ разбили на 2 доставки с разницей в неделю минимум (ладно). А второй заказ ждала около 10ти дней. В итоге ни по первому заказу флюида не было, ни по второму.

Переваги:
    Хороший шампунь, волосы мягкие
    • Анна

Для получения подарока необходимо добавить в корзину акционную косметику на сумму 650 грн и реструктурирующий уход Inebrya Velvet Keratin Cream с кератином против сечения кончиков 100 мл .
      Подробнее: посилання

вы добавляли его в корзину?

• Игорь Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Шампунь отличный, покупал не себе, но попробовал и я) Запах приятнйый, кофейный какой-то. Эффект после тоже хороший. Мягкие и послушные волосы. Пенится хорошо. Минус - нет дозатора. Ну это не серьезно. Вроде не 5 коп стоит, а на дозатор нельзя было выделить средства.
    #мояраспаковка

Переваги:
    запах, эффект после
    Недоліки:
    без дозатора
  • Алена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Шампунь специально подбирала для поврежденных волос, так как крашу волосы и делаю сама укладки, то с обычными шампунями очень осторожна. Этот понравился тем, что волосы не сыпались, хорошо смывается и не спутываются волосы. Больше доверия возникает к производителю, все таки Италия. К этому шампуню взяла кондиционер и очень довольна. Мне подошло, и не вызвало аллергии.

• Андрей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Со слов жены - "Шампунь прекрасно моет окрашенные волосы , не портит цвет , хорошо вымывает , а в сочетании с кондиционером волосы становятся просто как шёлк !!!" Плюс подарок по стоимости равный основному продукту !!!!!

Переваги:
    качество,цена + подарок
  • Чураков В***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

#моєрозпакування
    Тепер наш арсенал поповнився ще одним засобом по догляду за волоссям. Дружина шукає для себе саме той шампунь, який би їй підійшов. Я ж користуюся будь - якими шампунями, що є в наявності. Можливо колись і мені залишиться краплинка цього шампуню. На даний момент можу лише спостерігати за експериментами своєї дружини. Поки що її задовольняє використання даного засобу. А мені подобається, що так просто підняти настрій жінці. Жякую!

Переваги:
    Якісний товр, великий об'єм.
  • Аліна
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Шампунь + маска из этой серии + флюид этой же фирмы = творят чудеса!!!

Переваги:
    Хорошо увлажняет. Волосы гладкие и не пушаться.
    Недоліки:
    Плохо пенится
  • Ирина
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Замовила шампунь та маску,в подарунок отримала кондиціонер.Чудовий шампунь.Зволожує,підживлює,придає блиск волоссю.Рекомендую!

Переваги:
    Ціна,кількість
  • Анастасія Д***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл

Особисто для мене ідеальний шампунь рекомендую усім

Переваги:
    Всее