Відгуки покупців про Велосумка на раму з тримачем для телефону 1.5 л сумка для велосипеда водонепроникна каркасна велосипедна велика для телефону та ключів підсумок органайзер універсальний велоаксесуар WB-SB03 West Biking Чорна 72081
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Рекомендую
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та рекомендацію! Раді, що велосумка вам сподобалась і виправдала очікування. Нехай аксесуар зручно служить у поїздках, а телефон і дрібниці завжди будуть під рукою та надійно захищені. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Якісна велосумка ,вмістка
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка виявилася якісною та вмісткою, а доставка була швидкою. Впевнені, що аксесуар буде зручним у поїздках і прослужить довго. Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся за потреби ще.
- Мариана В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Швидка доставка і якісна сумка, дякую !
- Переваги:
- Все супер
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка сподобалася і якість виправдала очікування. Нехай зручно служить у поїздках, а швидка доставка й надалі буде приємним доповненням до покупок. Завжди відкриті до ваших нових замовлень.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
нормально сумка з хорошим кріпленням мені сподобалась...відправили дуже швидко..дякую
- Переваги:
- немае
- Недоліки:
- немае
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та за вибір нашої велосумки. Раді, що вам сподобалося кріплення і ви задоволені якістю товару та швидкістю відправки. Нехай сумка зручно служить у всіх поїздках і допомагає тримати потрібні речі завжди під рукою.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка гарна, все сподобалося
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку сумки для велосипеда. Раді, що модель вам сподобалася та повністю виправдала очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай сумка зручно служить у поїздках, а користування товаром буде комфортним та приємним.
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Ціна = якість
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і оцінку нашого товару. Раді, що співвідношення ціни та якості вас влаштовує. Якщо в процесі користування з’являться додаткові враження або побажання щодо вдосконалення товару, будемо вдячні, якщо поділитеся ними у відгуках.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка підійшла. Зроблена якісно.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка підійшла та якість виконання вам сподобалася. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай велосумка зручно служить у поїздках і допомагає завжди мати все необхідне під рукою. Завжди відкриті до нових замовлень.
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка огонь, смотрится супер, мой телефон 6.72 без чехла- книжки влазит, с чехлом очень туго. Влазит аккум.компрессор , который тут же покупал
- Переваги:
- Классная сумка
- Недоліки:
- Как по мне -никаких
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка вам сподобалася і зручно вміщує телефон та компресор. Вдячні, що обрали саме цю модель. Нехай аксесуар служить довго, а поїздки будуть комфортними та приємними. Завжди раді вашим замовленням!
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все чудово, товаром задоволений
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка повністю виправдала очікування та ви задоволені покупкою. Нехай аксесуар служить довго, зручно в користуванні та робить поїздки ще комфортнішими. Завжди відкриті до ваших наступних замовлень.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все по описанию подошло
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що велосумка повністю відповідає опису та підійшла вам. Раді, що обрали саме цей аксесуар. Нехай сумка зручно слугує у поїздках, допомагає все тримати під рукою та робить ваші велопрогулянки ще комфортнішими.
- Святослав Т***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже класно дякую.Як раз для подорожей класно.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка виправдала очікування та зручна саме для подорожей. Дякуємо за вибір цього аксесуара. Нехай сумка служить довго, а кожна поїздка буде комфортною та приносить лише приємні враження.
- Володимир У***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже сподобався цей товар підійшов ідеально
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка підійшла ідеально та виправдала очікування. Нехай зручно слугує у поїздках і допомагає завжди мати під рукою телефон та потрібні дрібниці. Будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі.
- Олеся Н***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка, як на свої габарити, досить вмістка.
- Переваги:
- Вмісткість, доступ до екрану телефона.
- Недоліки:
- Дещо незручно з нею крутити педалі, але це може бути особливістю мого велосипеда.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та вибір цієї велосумки. Раді, що вам сподобалась її вмісткість і зручний доступ до екрана телефону. Зауваження щодо зручності під час педалювання беремо до уваги — це допоможе краще описувати товар іншим покупцям. Приємних і безпечних поїздок!
- Ілона Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка гарна, телефон реагує,все добре. Дитина в захваті. Дякую!
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка сподобалася та зручно працює з телефоном, а дитина задоволена покупкою. Дякуємо за вибір нашого товару та довіру. Бажаємо приємних та безпечних поїздок і тільки позитивних вражень від користування!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все супер. Сенсор легко реагує. Легка, акуратна і нічого зайвого.
І в моєму випадку магазин або склад місцеві, тому доставили дуже швидко)- Продавець kidsDM
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що велосумка зручна у використанні, сенсор добре реагує, а сама модель сподобалася своєю легкістю та акуратністю. Приємно, що доставка також була швидкою. Бажаємо комфортних поїздок!
- Сергий Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дякую,за товар,і швидко виконання,гарний Вам клієнтів!
- Переваги:
- Якісне
- Продавець kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарна сумка
- Продавець kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже гарна сумка, мені все сподобалось. Дуже дякую за гарне обслуговування
- Продавець kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Задоволений. Рекомендую.
- Переваги:
- Непогана якість. Багато місця. Дуже зручне кріплення телефону.
- Недоліки:
- Трішки сповзає з рами набік але не критично.
- Продавець kidsDM
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Форма сумки - добра, матеріали - ок, виготовлення на 3, пошита з правого боку там де кнопки - криво-косо, вмикати телефон не зручно, зверху плівка крива, вирівняти не можливо- на сонці блікує, з екрану майже нічого не видно. Купував декілька товарів цього бренду - перший раз розчарований.
- Переваги:
- Форма, матеріали, об'єм
- Недоліки:
- Пошита криво, що не дає можливості виконувати свої функції
- Продавець kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
хороша сумка
- Андрій С***
Підкажіть яка діагональ телефону?
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
зручний чехол, багато що влазить, телефон взагалі сів як рідний
- Костянтин Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка очень удобная
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Товар відповідає своїй ціні. Задоволений.
Рекомендую- Недоліки:
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Нормальный, влезли пассатижи небольшие два маленьких шестигранника две отвёртки минус плюс маленький насосик и ещё осталось место под перчатки. На липучках держится неплохо не спадает.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Класна сумка . Вліз мультиключ, рем комплект, певер банк, замок і ще місце є на навушники кейс і тд. Сенсор працює . Є таке шо нитки торчать) але це виправимо))
- Переваги:
- Працю сенсор, компанктий
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Хороша сумка і хороша ціна
- Владимир Щ***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже гарна сумка, відповідає моїм вимогам!
- Переваги:
- Гарна
- Продавець kidsDM
Добрий день, Володимир! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням!
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже хороша сумочка на велосипед і компактна все вміщається
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Ціна якість ок
- Переваги:
- Ціна якість ок
- Георгій С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все супер
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все супер!!!
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Купувала сину.Дуже сподобалась!Вмістка,водонепроникна
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Вмістка якраз телефон, ключі, інструменти, навіть міні павербанк вліз. Усередині є розділення, нічого не теліпається. Корпус жорсткий, не гнеться навіть коли впав вел.
- Переваги:
- вмістка, тримає форму
- Недоліки:
- не замітив
- Продавець kidsDM
- Маркіян П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Якісна сумка, доволі вмістка, сенсор телефону працює (щодо цього мав найбільші сумніви). але абсолютно задоволений покупкою
- Денис Ч***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка лише на суху погоду.В дощ вона промокає.
- Переваги:
- Вигляд,місткість
- Недоліки:
- Пропускає воду