Картка Rozetka

Відгуки покупців про Гріпси на велосипед анатомічні велосипедні грипси роги ручки накладки на руль кермо гумові рукоятки м'які на ровер велик самокат мотоцикл універсальні грипси для велосипеда ергономічні антиковзні WEST BIKING Чорний 72080

Оцінка користувачів 4.47/5
на основі 44 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  позитивний: 70%, нейтральний: 20%, негативний: 10%
    Загалом, покупці задоволені цими велосипедними гріпсами, відзначаючи їхню зручність, якість матеріалів, легкість монтажу та приємні тактильні відчуття під час використання. Багато хто позитивно відгукується про наявність необхідних інструментів у комплекті та комфорт при тривалих поїздках. Основні зауваження стосуються надійності кріплення — частина користувачів скаржиться, що гріпси можуть прокручуватися на кермі навіть після затягування, і іноді доводиться модернізувати або додатково фіксувати. Періодично зазначається невідповідність фото товару, надмірна жорсткість матеріалу чи невідповідність ціни очікуванням.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олексій М***

Норм

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і оцінку товару. Важливо знати, що гріпси виправдали ваші очікування і в цілому все влаштовує. Якщо в процесі користування з’являться додаткові враження чи побажання, будемо вдячні, якщо поділитеся ними у відгуку — це допомагає ставати кращими.

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Загалом чудові гріпси, не натирають та дуже зручні. Звісно вони не закручуються намертво але для їзди цього більше ніж достатньо, проїхав з ними - 60км і ніяких проблем не було.

Переваги:
    Не дорогі
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашим гріпсам. Раді, що вони виявилися зручними в поїздках і не спричиняють дискомфорту навіть на довгі дистанції. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай поїздки будуть комфортними та приємними, а гріпси служать довго.

• Игорь М***

Поставил, все супер! Рекомендую. Ничего не сломал пластик прогрел в ваше 70-80°

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що грипси підійшли та встановлення пройшло без проблем. Дякуємо, що обрали саме цей товар і рекомендуєте його іншим покупцям. Нехай користування буде комфортним, а поїздки приємними та безпечними!

• Вадим В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Спасибо большое очень классно выглядит и удобные

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що гріпси сподобалися, гарно виглядають та зручні у використанні. Це саме те, на що орієнтуємось при доборі товарів. Нехай поїздки будуть комфортними та приємними, а аксесуар служить довго.

• Андрей Е***

Товар соответствует описанию

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що гріпси повністю відповідають опису та вашим очікуванням. Це важливо для нас і допомагає підтримувати якість асортименту. Бажаємо комфортних поїздок і приємного користування оновленим велосипедом!

• Андрей П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гріпси краще ніж стандартні, але потребували доопрацювання для надійності криплення.

Переваги:
    Зручності хвату
    Недоліки:
    Слабкість криплення
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук і що обрали саме ці гріпси. Відзначаємо ваші коментарі щодо зручного хвату та зауваження про надійність кріплення. Ця інформація буде врахована при подальшій роботі з товаром. Відкриті до ваших подальших вражень і побажань.

• Дмитро Ц***

Все добре

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що гріпси вам підійшли та все добре. Ця модель створена для зручного та надійного хвату, тож нехай користування буде комфортним і приємним. Завжди готові допомогти з вибором інших товарів для вашого транспорту.

• Владислав Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гріпси зручні, еле трохи прокручуються роги і самі гріпси

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і що обрали наші гріпси. Добре, що вам зручно користуватися, але шкода, що помітили прокручування рогів і самих гріпсів. Це важливе зауваження, інформація вже передана на перевірку. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей.

• Григорій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Залишився задоволений.Руки менше втомлюються, не прокручуються.Ріжки теж корисні, можна змінювати хват.За свою ціну хороший варіант

• Продавець  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Олеся Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Грипси добре лягають у руку, поверхня не ковзає навіть у вологу погоду. Зручно їздити довго, немає дискомфорту в долонях. Чоловіку сподобались.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Карл Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Працює як потрібно, користуюсь без проблем. Мені все підійшло, дякую.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Жахливий товар, можливо мені прислали брак, але коли я спробував закрутити на велосипед, то гріпс розвалився! Також він прокручується на рулі.

• Продавець  kidsDM

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Кріплення майже немає, як не зятягуй грипси прокручуються, додатково прийшлось докупляти хомути.

Недоліки:
    Майже відсутнє кріплення.
  • Анжела Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Кріплення недостатні, повністю затягнуті, все одно провертаються, краще обирати грипси з кріпленням з обох сторін. Для цих обов'язково необхідно обезжирювати кермо.

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Кріплення з однієї сторони
    • Продавець  kidsDM

• Владислав О***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гріпси прикольні, їхати можна було б якщо не кріплення, яке вилетіло разом з грипсою під час їзди. Воно не фіксується і через це прийшлося модифікувати ручку для закріплення

Переваги:
    На дотик гарні, кататися можна
    Недоліки:
    Погане кріплення
    • Продавець  kidsDM

• Тарас В***

Швидко! Товар якісний!!

Переваги:
    Не дорого

• Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Нормальні грипси, приємні на дотик

• Дмитро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

На вигляд усе як у описі, але чомусь ріжки не з алюмінію, а пластик. Не можу зафіксувати ручки щоб не обертались на кермі. Боюсь що від сильного затискання болта різьба зірветься.

Переваги:
    Ніби якісно.
    Недоліки:
    У описі алюміній, а насправді пластмасса.
    • Продавець  kidsDM

Добрий день, Дмитре!

Дякуємо за ваш відгук і вибір грипсів West Biking. Хочемо уточнити: ріжки виготовлені саме з алюмінієвого сплаву, як зазначено в описі. Оскільки алюміній дуже легкий, можливо Ви його помилково сприйняли за пластик.

Щоб надійно зафіксувати грипси на кермі, будь ласка, скористайтеся такими рекомендаціями:

Підготовка поверхні: добре очистіть і знежирте кермо в місцях встановлення грипсів.

Правильне затягування: використовуйте шестигранний ключ відповідного розміру і затягніть болти середнім зусиллям (не перетягуйте занадто сильно, щоб не пошкодити різьбу).

Додаткове фіксування: за потреби можна нанести невелику краплю фіксатора різьби (наприклад, Loctite 243) для запобігання самовільного послаблення кріплень.

Ми впевнені, що за цих умов грипси стоятимуть міцно й не обертатимуться під час їзди. Якщо проблему не вдасться вирішити — звертайтеся, і ми допоможемо оперативно!

Бажаємо комфортних і безпечних поїздок!

З повагою,
      Команда kidsDM

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Чудово виконані, зручно тримати кермо.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Якість гарна .Зручні .Фіксується болтами,не перекручує на рулі .

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  kidsDM

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Задоволенний замовленням. В комплекті є ключ для установки, легко поміняв старі на нові.
    Проїхався залишився задоволеним, анатомічно дуже підходять для мене

• Олександр Б***

Отримали,поставили,крутим педалі,тримаємо кермо!!!

Переваги:
    Легкість в керуванні!

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Порвався трохи! За такий маленький срок.... (старий випуск)

Переваги:
    Удобні
    Недоліки:
    Ціна......
  • Дмитро Г***

Огонь

• МИКОЛА Д***

Все супер

• Максим Д***

Гарний Але Ціна Завелика для нього я все розумію ну хоть 249

Переваги:
    Гарний. Удобний. Класно що шести граники 2 в комплекті.. 2 Держания (обичний и за ручку.
    Недоліки:
    Ціна Завелика! І не идеально ну видно шо маленкі странні точки.(пластка) штуеа яка затягує ручку там маленька щель.. (знаю скоріше моя проблема) Ну вобщем Раджу але ціна якби 249 (без скидки)
    • Продавець  kidsDM

• Олександр Г***

Дужи гарні

• Продавець  kidsDM

Олександр, дякуємо Вам за відгук, для нас дуже важливий зворотній зв'язок)

• Дмитрий П***

То что нада

• Продавець  kidsDM

Ми дуже цінуємо ваш відгук! Раді, що змогли виправдати ваші очікування. До нових зустрічей!

• олександр г***

Ок.

• Олександр К***

Рекомендую, товар якісний!

• Ірина З***

ВСЕ супер. Дякую

Переваги:
    Якість. Зручність Вартість
  • Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все чудово. Гарно підійшли, легко встановити, для цього є в наборі шистьограники, зручні в хваті руки.

Переваги:
    Зручні, недорогі
  • Руслан З***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Ідеально стали, в комплекті різні 6-гранні ключі, виглядають чудово, тактильні відчуття при їзді відмінні. В порівнянні з простими набагато зручніше.

Переваги:
    Зручні та стильні.
  • Валентин С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гоипси дуже сподобались, для рук комфортно при їзді, матеріал приємний на дотик, руки не ковзають.

Переваги:
    Якість покриття, гарно продумана форма. В комплекті є все для встановлення.
    Недоліки:
    Пока не виявив
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Є свої плюси, але порівняно з старими, дешевими гріпсами, ці не кращі. Руки стали німіти навіть більше. Вже як тільки не виставляв їх, всерівно результат той же.

Переваги:
    антиковзька поверхня, просте встановлення
    Недоліки:
    німіють руки
  • Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Ідеальна якість, в наборі були шестигранники, які значно полегшують встановлення ручок, дякую

Переваги:
    В наборі є шестигранники, зручні.
    Недоліки:
    Немає.