- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Супер педали
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку педалей ROCKBROS! Раді, що модель вам сподобалась і виправдала очікування. Нехай нові педалі забезпечують надійне зчеплення та комфорт під час кожної поїздки. Будемо раді бачити вас знову серед покупців.
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Все супер
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що педалі ROCKBROS вам сподобалися та все відповідає очікуванням. Нехай вони надійно служать у поїздках містом і бездоріжжям, дарують комфорт і впевненість на кожному кілометрі. Завжди раді вашим новим замовленням!
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Дуже файні педалі
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку педалей ROCKBROS! Раді, що модель вам сподобалася та виправдала очікування. Нехай педалі служать довго, забезпечують комфортну та безпечну їзду, а кожна поїздка приносить задоволення. Завжди раді вашим замовленням!
- дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Чудові педалі,за свою ціну
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку педалей ROCKBROS! Приємно, що товар виправдав очікування за свою ціну. Раді, що змогли бути корисними у виборі комплектуючих для вашого велосипеда. Бажаємо комфортних поїздок і надійної роботи педалей протягом тривалого часу!
- Азуркин В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Все чудово, якість висока, посадка ноги надійна, не скользить нога
- Переваги:
- Якість, ціна, зовнішній вигляд
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку педалей! Раді, що вам сподобалися якість, надійна посадка ноги та зовнішній вигляд, а також співвідношення ціни й характеристик. Нехай поїздки будуть комфортними та безпечними, а покупка довго тішить у використанні.
- Юрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Сірий
Купил качественные педали. Очень удобно оформление и бесплатная доставка через розетку. При оформлении, все мои данные просто подтягиваются автоматически. Ещё большой плюс, не нужно никаких предоплат и так далее. Педалями доволен. Качественные, стильные, удобные. Рекомендую.
- Переваги:
- Нравится, что педали с шипами. Пробовал другие (гладкие) пришлось отказаться. Недавно хотел купить крыло переднее. Они меня замучили. Отказался от покупки. У них 100% предоплата через счёт.
- Недоліки:
- Недостатков не выявил. Не в педалях ни при покупке.
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за такий детальний відгук і за те, що обрали саме ці педалі. Раді, що товар сподобався, а замовлення та доставка були зручними і без зайвих клопотів. Хай педалі служать довго, забезпечують комфортну їзду та приносять задоволення від кожної поїздки.
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Блакитний
Все гуд
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та відгук про педалі ROCKBROS. Раді, що все сподобалося і товар виправдав очікування. Нехай педалі на промпідшипниках служать довго та комфортно, а кожна поїздка буде безпечною та в задоволення. Завжди раді новим замовленням!
- Святослав П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Супер стильні педалі, в використовуванні 100 км повністю все нормально
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку педалей ROCKBROS! Раді, що вони виявилися зручними та добре показали себе вже після 100 км використання. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо приємних і безпечних поїздок та лише позитивних вражень від користування товаром.
- Горенко О*** АнатолійовичВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Фіолетовий
Классные педали.
Я балдею когда катаюсь
Очень удобные
И главное скорость доставки
Рекомендую брать.- Переваги:
- Качество
- Продавець kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що педалі ROCKBROS сподобалися, зручні у використанні та дарують приємні враження під час катання. Бажаємо швидких і комфортних поїздок!
- Богдана Ж***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Блакитний
Хороші педалі, якісні, дякую
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Сірий
Педалі чудові, все підійшло, дякую
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Фіолетовий
Крутые топталки, выглядят довольно монументальными, без всякий люфтов, крайне рекомендую
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Фіолетовий
Педалі прийшли в хорошому стані, вони кажутся тонкими, і скільки їх срок експлуатації при активному катанні важко сказати, но покористувавшись ними один тиждень, там врізавшись в бордюр вони тільки поцарапился злегка. Для 41-42 розміру ноги їх ширини достатньо для комфортної поїздки.
- Переваги:
- Тонкі
Комфортні
Відношення ціни/матеріалу - Недоліки:
- Тонка вісь, можуть обламатися, якщо використовувати на більш навантаження дисциплінах на велосипеді(прижки і т.д)
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Сірий
Замовлення прийшло швидко.
Педалі виглядають якісно, матеріали хороші, все зроблено акуратно.
Встановлення пройшло без жодних проблем, все підійшло ідеально. У використанні також все ок — зручні, нога тримається добре, нічого не люфтить і не скрипить.
Загалом повністю задоволений покупкою. Рекомендую- Продавець kidsDM
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Фіолетовий
Менні дуже подобається
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Сірий
Отличные педали за свою цену
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Сірий
Все добре, педалі хороші
- Віктор І***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Сірий
Педалі класні, якісні, нічого лишнього
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Все добре
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Те що треба!!!)))
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Педалі чудові, зчеплення з ногою наче на контактах, супер зручно. Педаль широка, підійде під будь яку ногу і взуття)
- Васьковська О***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Фіолетовий
Педалі міцні та яскраві, зауважень щодо якості немає. Трохи ширші за стандартні, для ноги комфортні. Син задоволений як кольором та дизайном, так і самою якістю.
P. S. Магазин рекомендую: гарно запакували та швидко відправили, молодці!- Продавець kidsDM
- геннадій л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Онук дуже задоволений поїхав хвалитися перед друзями.червоні педалі дуже якісні на червоному ровері !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Переваги:
- Відмінна
- Продавець kidsDM
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
У педалей цетральна вісь вище за саму платформу, після 2км, хочеться поміняти положення ноги, а після 20км, хочеться їх викинути...
- Переваги:
- Недоліки:
- Антигеометрія
- Продавець kidsDM
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Блакитний
Чудові педалі
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Більше ста кілометрів вже проїхали, в цілому, хороші і гарні топталки
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Добрый день. Доволен приобретением товара. Спасибо вам отличные педали!
- Переваги:
- Легкие и удобные
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, приємного користування. Гарного дня!
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Фіолетовий
класні, дуже сподобались
якість добра, колір- Переваги:
- міцність, шипи
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Сірий
По прошествии времени эксплуатации и пробега порядка 1-ой тысячи км, могу объективно сказать, что разочарован покупкой. Разобравши данные педали, обнаружил значительную выработку на оси втулки подшипника скольжения, что в свою очередь повлияло на значительный люфт, который ощущается во время движения. Так называемый "подшипник скольжения" состоит по оси из вполне себе износостойкого материала, а ответная часть из композитно-карболитовой части, что в свою очередь не способствует долговременным прочносным характеристикам. У основания оси имеется единственный шариковый подшипник качения, к щастью к нему замечаний нет. Корпус самой педали крепкий, вопросов нет. Подведу итог, подшипник скольжения на оси явный недостаток, единственный пром подшипник плюс, но его явно не достаточно. Поэтому при выборе педали, необходимо рассматривать вариант с двумя промышленными подшипниками на оси. Из плюсов, внешний и крепкий корпус педали.
- Переваги:
- Внешний вид, крепкий корпус.
- Недоліки:
- Один подшипник качения на оси, отсутствие инерциально-вращающего хода педали.
- Продавець kidsDM
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Гарні педалі, вже затестив) дякую магазину за оперативну відправку!
- Переваги:
- Виглядають круто та якісно
- Продавець kidsDM
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Не шкодую про їх покупку, вони дійсно дуже добре тримають ногу
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Чудово виглядають, брав у червоному кольорі. Також добре тримають ногу. Стало їздити набагато приємніше, рекомендую!
- Переваги:
- Дизайн
- Арсен Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Сірий
Тримають ногу ідеально, шипи реально працюють. Навіть у вологу погоду жодного проковзування. Відразу відчув різницю з бюджетними варіантами. Дякую за швидку відправку!