- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Синій
Товар хорошої якості. Планшет фіксує добре, не перекриває кнопок/роз'ємів/динаміків.
Продавець-молодець, коректно сприйняв мою помилку щодо невірного артикулу та швидко допоміг обміняти товар (в новорічні свята). - Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже якісний товар
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- саша х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Классный чехол
- Переваги:
- Красивый удобный
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Якісна і зручна обкладинка для планшету, працює рік при щоденному використанні -- нічого не потріскалося, все супер.
- Переваги:
- Якісна, гарний матеріал
- Недоліки:
- Не знайшли
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Покупала на планшет ребенку. В эксплуатации уже довольно долгое время (10 месяцев). Всё целое, хорошо держит планшет, прочный чехол.
- Переваги:
- Прочная, хорошо фиксирует планшет.
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Таке відчуття що залізо планшета застаріває швидше аніж обкладинка та зовнішній вигляд.
- Переваги:
- Приємна на дотик. досить зносостійка. Планшет за рік експлуатації за рік час з перенесенням в рюкзаку захистила.
- Недоліки:
- Не помітив.
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крышка держится на двух хиленьких магнитиках, ерзает вправо-влево, не фиксируется, пластиковые уголки с острыми краями, пришлось дорабатывать натфилем и наждачкой. Изделием, мягко скажем, недоволен.
- Переваги:
- Будем посмотреть
- Недоліки:
- Прислали другую модификацию, без застежки.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
На перший погляд хороша обкладинка. Планшет реагує на закриття. Але швидко відламався пластиковий кутик
- Переваги:
- Магнітна обкладинка
- Недоліки:
- Відламався кутик
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо за відгук та покупку. Нам шкода, що з чохлом виникла така ситуація після використання. Ми обов'язково передамо інформацію для додаткової перевірки якості. Ваша думка допомагає нам стати кращими! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороша якісна обложка для планшета Леново, чудово підійшов
- Переваги:
- Якісний, підійшов
- Недоліки:
- відсутні
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Всё отлично и меня устраивает
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Якість на вищому рівні
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
1) Якість штампування та обробки пластикової частини (в якій кріпиться планшет) - найпотворніша. Всі кромки (ну майже всі) – гострі, з нерівними припливами. Тримати планшет за них – вкрай неприємно.
2) Язичок на згині обкладинки вперто хоче жити тільки у відстовбурченому стані (див. фото). Гарно прилягати до обкладинки, як показано на фото на Розетці, він навідріз відмовляється.
Якщо у вас є набір наждачних шкірок (досить напр. №200 та №2000) і бажання витратити 15 хвилин на "доробку напилком", то обкладинку можна довести до цілком пристойного стану (на 4 бали). Якщо ні – краще пошукайте іншу обкладинку.- Переваги:
- Непогано виглядає, легка, добре сідає на планшет і тримає його
- Недоліки:
- Якість штампування та обробки, поведінка язичка на згині обкладинки
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
просто суперова обкладинка. Раджу.
- Переваги:
- Гарна обкладинка
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ірина Г*** ІванченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Обкладинка класна, зручно користуватися.
- Переваги:
- Язичок на обкладинці гарно її фіксує в згорнутому вигляді
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Григорій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Все отлично
Представник постачальникаДоброго дня, Григорій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
дуже класний
- Недоліки:
- невиявив
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Еля Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Давно користуюся. Все добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Еля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Обкладинка якісна, гарна, не пливе в руках, зручна, ідеально підійшла до планшету
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Excellent
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Сину не сподобався. Сказав не зручний. Замовили інший
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відмінна якість, рекомендую...
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Виктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За таку ціну влаштовує.
Із недоліків один кут нахилу.
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Подошел чудесно
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
зручно у використуванні планшета
- Переваги:
- чудова обкладинка
- Недоліки:
- нема
- Федоров О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Все добре
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Непоганий
- Переваги:
- Недоліки:
- Мало варіантів кута нахилу планшету
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прислали не той чохол, що вказано на етикетці. В сервісному цетрі 22 вересня оформлено звернення 783345272 про повернення коштів. На протязі 7 днів кошти не повернули.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Альтернатива оригиналу, который в 3 раза дороже
по качеству - разумеется эконом-вариант.- Переваги:
- Идеально подошел
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Розетка прислала чехол який не відповідає етикетці
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все уже добре
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Всё подошло, быстро связались быстро отправили. Спасибо
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Замовляла чехол на планшет Lenovo а приїхав чехол до iPad, добре що можна було оглянути замовлення у відділені та відмовитися.
- Недоліки:
- Приїхав зовсім інший чехол
Представник постачальникаДобрий день, Софія! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добра обкладинка за нормальну ціну
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
За неділю користування - політ нормальний. Звичайна, добротна обкладинка.
- Переваги:
- Звичайна обкладинка, без фанатизму
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.