- АртемВідгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Висота: 75. Глибина: 52. Ширина: 40. Колір: Дуб Конкордія
З'вязались оперативно, доставили вчасно. Пакування якісне, фурнітура, матеріали - якісні. Крепіж був у повному порядку, була наявна інструкція. Зібрав швидко і без проблем. Результат мене влаштував. Дякую!
- Переваги:
- З'вязались оперативно, доставили вчасно. Пакування якісне, фурнітура, матеріали - якісні. Крепіж був у повному порядку, була наявна інструкція.
- Недоліки:
- Немає.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Висота: 75. Глибина: 52. Ширина: 40. Колір: Дуб Сонома
Швидко зв'язались. Виготовили в заявлені терміни - 7 днів. Виправили пакування, тому товар доїхав в ідеальному стані.
- Переваги:
- Ідеально підійшло по розмірах і кольорійній гамі
- Недоліки:
- Трішки ручки мали дефект врізблення. Просто підібрав інші (коротші) болтики
- Продавець MebPlanet
Дякуємо за відгук!)
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Висота: 75. Глибина: 52. Ширина: 40. Колір: Білий
Після першої доставки товар приїхав битий, бо погано був запакований. Я відмовився отримувати звісно ж. Через день мені прислали ще раз товар, але запакований вже в палету, а пакування включили мені в рахунок, а самі власники магазину виправдовувались що це не вони - це все Нова Пошта, хоч нова пошта тут абсолютно ні при чому.
Вже вдома я помітив деякі місця на дошках трохи побиті, але це вже не через транспортування - заводський брак. Якість тумби дуже низька! Буквально від маленьких натискань покриття тріскається і відклеюється.
Розчарований покупкою словом.- Недоліки:
- На поличках не було нарізів для кріплення направляючих. Прийшлося самому визначати де їх робити, дошки з пошкодженнями, низька якість покриття, менеджер прямо бреше і перекидає відповідальність
- Продавець MebPlanet
Так, першого разу Ви отримали пошкоджений при транспортуванні товар. Чудово, що Ви одразу відмовились від нього, оскільки відповідальність за транспортування лежить на перевізнику. Зі свого боку протягом 24 годин ми виготовили новий товар та відправили Вам.
Так як першого разу товар був пошкоджений, Нова Пошта вирішила перестрахуватись та додали додаткове пакування не узгоджуючи це з нами. Ціна цього додаткового пакування становила 100 гривень.
Про якість тумби. Тут ми з Вами не погоджуємось, оскільки якість товару та матеріалів що використовуються, ретельно контролюється. Навіть якщо трапляється заводський брак, то ми швидко вирішуємо це питання, але Ви до нас не звернулись. Про якийсь брак чи неякісний матеріал ми дізналися з цього відгуку.
Ми завжди відкриті і готові допомогти, про що свідчать відгуки попередніх клієнтів!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Висота: 75. Глибина: 52. Ширина: 40. Колір: Білий
Хороша тумба за свої гроші. На відміну від тумби на 3 якщики, тут були відсутні засічки для саморізів під ніжки, під замок. На бокових стінках поличок також були відсутні засічки під кріплення напрвляючих. Незрозуміло де верх, де низ. По ідеї по необережності можна було прикрутити ніжки на кришку, замість дна, як і направляючі теж можна неправильно прикрутити на бокові стінки ящиків. По телефону підказали на що орієнтуватись.
Збираючи цю тумбу- потрібно тричі думати що робиш. Направляючі терба прикручувати максимально обережно, щоб не пробити бокові стінки ящиків наскрізь- Продавець MebPlanet
Дякуємо за відгук і за зауваження! Ми вже працюємо над вдосконаленням конструктиву тумби!)
- Євгеній К***
А яка висота тумби якщо не прикручувати колеса?
- Иванес Т***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Висота: 75. Глибина: 52. Ширина: 40. Колір: Білий
За свої гроші класна тумба. Дуже зручно, що є коліщатка, завдяки яким легко пересувати тумбу. Інструкція не зовсім зрозуміла, потрібно довго вдивлятися в деталі, щоб зрозуміти що до чого. Але на щастя на просторах інтернету є багато майстер класів зі збирання. З мінусів для мене, що переплутали номер пошти. І довелося за нею їхати в іншу пошту, яка досить далеко від мене. Загалом тумбу можу рекомендувати до придбання.
- Переваги:
- Коліщатка, місткість тумби, замок, якість і ціна.
- Недоліки:
- Переплутали номер пошти. Мало інформативна інструкція.
- Продавець MebPlanet
Доброго дня!
Дякуємо дуже за відгук!
Нажаль, через збій в роботі Нової пошти було відправлено вантаж на інше відділення. Вони визнали це та готові Вам безкоштовно переадресувати замовлення на Ваше відділення.
На рахунок інструкції приймемо до уваги)
- Назарій Я***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Висота: 75. Глибина: 52. Ширина: 40. Колір: Дуб Сонома
Механізм мене прям порадував. З такого що було плюсом, мені не підходив варіант із колесами, але вийшло це обговорити з консультантом та поставити класичні ніжки. Плюс до цієї тумби є ключ з замком, на фото цього нема, але думаю що це плюс а не мінус.
- Переваги:
- Гарний механізм.
- Недоліки:
- Упакування товару. При доставці упакування розлізлося, та прийшлося все совати до дому частинами. Було би файно пакувати в щось міцніше
- Продавець MebPlanet
Дякуємо за відгук!))) Обов'язково врахуємо Ваші зауваження!
- Демченко С***Відгук від покупця. Продавець: UTR Furniture. Висота: 75. Глибина: 52. Ширина: 40. Колір: Антрацит
Трохи не підходить колір ну мені подобається. Збирав без інструкції. Хотілось щоб скринька була як на 3-му фото без наліпок.
- Переваги:
- Сподобався дизайн. Підготовлено до зборки і упаковано добре
- Недоліки:
- Наліпки майже не перекривають і фіксується так що наліпка може не прилягти. Не на всіх но у мене є такі...