Відгуки покупців про Футболка для годування з секретом HN Джинсовий 8223 L

Оцінка користувачів 4.81/5
  • Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: S. Колір: Пудровий

Дякуємо! Футболка непогана за якістю! Та швидко надіслали товар.

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий

Дякую! Товар швидко надійшов! Якість непогана! Ціна доступна!

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Оливковий

Гарна якість товару. Колір, фасон - всім задоволена. Швидка доставка та відправка

Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  HN

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобався наш одяг та білизна для вагітних і годуючих мам. Ми створюємо комфортні, зручні й стильні речі, щоб кожна жінка почувалася впевнено та красивою навіть у період материнства

Наш бренд Happy Nenia спеціалізується на білизні для вагітних, одязі для годування, піжамах, нічних сорочках, лосинах, сукнях та базових речах для мам.
      Дякуємо, що обираєте українське

• Ілона
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Синій

Футболка сірого кольору. Годувати зручно, але горловина не якісна є зморшки

• Продавець  HN

Вітаю, Ілоно! Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що футболка виявилася зручною для годування — це одна з головних переваг цієї моделі. Щодо горловини — дякуємо за чесність, це важлива інформація для вдосконалення якості. Ми вже передали ваш коментар виробнику.
      Нам важливо, щоб кожна мама почувалася комфортно, тож будемо раді допомогти з обміном, якщо річ не повністю виправдала очікування

Дякуємо за ваш відгук!

Дякуємо, що обираєте українське

• Прядун Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Молочний

• Відповідність фото

Зручна,практична футболка. Вигляд відповідає опису і фото. Швидка доставка. Рекомендую!

Недоліки:
    не знайшла
    • Відповідність розмірній сітці

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий

Приємна тканина, зручно
    Сидить вільно

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Синій

Якість чудова, цупка тканина, зручно годувати дитину
    Але краще брати на розмір або два більшу, бо футболка маломірить. На мої параметри L підійшла б, але замовлена XL сіла як раз

Переваги:
    Зручна і хороша тканина
    Недоліки:
    Маломірить
  • Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Пудровий

Гарна якість, зручна. Можна носити після пологів , як звичайну футболку.

Переваги:
    Гарний колір , не втрачає після прання зовнішній вигляд, не розтягується.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Синій

Якість гарна, але маломірить, тому перевіряйте заміри.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Маломірить
  • Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Сірий

Зручна футболка. Розмір L, підходить для дівчат, що носять S. (Якщо любите, щоб не облягало).

Переваги:
    Матеріал виробу, якісний, натуральний.
  • Бойко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: S. Колір: Молочний

• Відповідність фото

Придбала футболки молочного кольору та пудру, в розмірі S, зручно годувати, груди добре приховані під час годування. Хотілося б трохи більше тканини в районі грудей, або я може з розміром не вгадала.

Переваги:
    Якість, ціна
    • Відповідність розмірній сітці

• Крістіна
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Бежевий

Футболка гарної якості. Добре тягнеться. На свій S замовила L. Сів просто вільно, але не виглядає великим. Достатньо довга.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Сірий

Все чудово підійшло, ідеально, для годування, особливо на вулиці

Переваги:
    Приємна тканина
  • Кравчук Л***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Чорний

Маломірить мінімум на розмір. Ношу С-М зазвичай. З розрахунком збільшених грудей - взяла XL. Чудово підійшла, трохи вільно сидить. Якість хороша, але цупка, не для літа.

Переваги:
    Якість хороша
    Недоліки:
    Важко розібратися з розміром. Розмір підійшов, але задовга.
  • Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Молочний

Дуже зручна футболочка, замовлю ще іншого кольору. Те що треба годуючій мамі на літо. Дякую!

Переваги:
    Зручно
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Бежевий

Дуже зручна
    Якість

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Білий

Супер якість, дуже зручна футболка

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Молочний

Хорошее качество и цена. Маломерит - по замерам мне нужно было брать М-ку, взяла L - села как раз, можно было и ещё не а размер больше брать чтоб свободнее была

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:
    Маломерит
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Чорний

Футболка з якісної досить цупкої бавовни, відповідає заявленому розміру. Приїхала на пункт видачі дуже швидко. Щоправда, колір не зовсім чорний, а, як писали раніше, скоріше мокрий асфальт. Але для мене це не принципово. Ношу з задоволенням

• Олег Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Бордовий

Жена довольна. Хорошая футболка выполняющая свой функционал

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: S. Колір: Сірий

Футболка сподобалась, зручно годувати. Тканина полотна. Замовила розмір S, можна було б напевно і М, щоб трохи вільно сіла

Переваги:
    Зручно годувати
    Недоліки:
    Не має
  • Ярослава П***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Чорний

Футболка зі щільної тканини, зручна, відповідає розмірній сітці.
    Але... Вона не чорна. Колір мокрий асфальт. Мені не принципово, але раптом це комусь важливо.

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Колір не відповідає дійсності
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Дуже гарна і комфортна футболка для вагітної і для годування

Переваги:
    Функціонал
  • Ruslana
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Бежевий

• Відповідність фото

Дуже гарна футболка, підходить для вагітних і зручна для годування. Тканина приємна на дотик.

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Білий

Зручно годувати, але рекомендую брати на 1-2 розміри більше

Переваги:
    Натуральна тканина, зручна
    Недоліки:
    Маломірна
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Сірий
  • Яна
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Сірий

Футболка сподобалась. Зручно в ній годувати малюка!!! Дякую!

• Анна И***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Сірий

Серая плотная футболка. Хлопок. Удобно кормить.
    Ношу размер s-m, объём 91 , заказала М впритык. Закажу ещё , только что бы свободнее было надо размер L.

• Продавець  HN

Анна, дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом т.м."Хепі Неня" та "ODS"!МИ Завжди поруч кожну мить!

• Анна И***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Блакитний

Хлопок. Удобно кормить. Нежный голубой цвет футболки. Плотная.

• Анна К***
    • Загальне враження

Чудова футболочка для годуючої мами.

Переваги:
    Гарна тканина
    • Продавець  HN

Анна дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом!МИ Завжди поруч кожну мить!

• Дарья П***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Чорний

Хороший плотный коттон, тянется. При заказе нужно учитывать, что в таблице размеров обхват груди указан в растянутом состоянии. По факту если разложить изделие немного меньше. Поэтому, если вы хотите свободную посадку, (как на фото придётся взять на размер или два больше. Консультант помогает подобрать размер.

• Продавець  HN

Дарья дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом т.м."Хепі Неня" та "ODS"!МИ Завжди поруч кожну мить!

• Шаповалова А***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Білий
    • Продавець  HN

Анна дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом т.м."Хепі Неня" та "ODS"!МИ Завжди поруч кожну мить!

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Білий

Отличное качество продукции, быстрая доставка.

• Продавець  HN

Олександр дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом!МИ Завжди поруч кожну мить!

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Блакитний

Отличное качество футболки, быстрая доставка.

• Продавець  HN

Дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом!МИ Завжди поруч кожну мить!

• Дарья О***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Блакитний

Отличное качество футболок, быстрая доставка и размер соответствует указанной размерный сетке.

Недоліки:
    Не выявила
    • Продавець  HN

• Оксана К***
    • Загальне враження

В цілому футболки хороші, не відповідала наявність кольорів, замість сірої були лише інші кольори, обрала рожеву та зелену. Сама тканина прекрасна в зеленій футболці в рожевій відчуваються домішки синтетики. Але найбільший недолік - крій, верхній типу топ короткуватий для мого розміру грудей, наполовину чашки Тому дивиться куцо і смішно, для дому хіба що. На фото продавця при чому топ набагато довший. Тому усім з 3+ розміром грудей не рекомендую, хоча тканина чудова. Фото не дають додати не відповідають формату навіть після форматування завеликі

Переваги:
    Досить хороша тканина, не жарко
    Недоліки:
    Крій, достатньо коротка верхня частина
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  HN

Дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Ми обовязково зробимо зміни у лекалалах та Ваші зауваження приймемо до уваги!Дякуємо Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом!МИ Завжди поруч кожну мить!