Картка Rozetka

Відгуки покупців про Механічна клавіатура бездротова 60% блютуз ігрова FreeWolf Ziyoulang K68 геймерська маханіка для компьютера ПК телефона планшета ноутбука bluetooth безпровідна клава ергономічна на червоних свічах українська розкладка на свічках

Оцінка користувачів 4.43/5
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  позитивний – 73%, нейтральний – 17%, негативний – 10%
    Клієнти загалом задоволені покупкою цієї клавіатури: відзначають хорошу якість, приємні тактильні відчуття від клавіш і вдале співвідношення ціни та якості. Багато хто підкреслює простоту підключення, автономність і компактність пристрою. Разом із цим, у відгуках згадуються окремі технічні нюанси — відсутність підсвітки, роботу на батарейках, інколи затримка відгуку, а також поодинокі проблеми з підключенням чи якістю окремих елементів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вадим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ByteMart. Колір: Сірий. Тип механічних перемикачів: Red Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська

Хороша клавіатура за такі гроші

• Олександр С***

Товар марки ZIYOULANG K68, а мені надійшла Freewolf K68, тобою аналог. Після двох годин роботи починаються глюки, заливання або взагалі неадекватна реакція на натискання. Через блютуз зʼєднання глюки почались через три години роботи. Софт знайти неможливо, свіжі батарейки сіли на четвертий день.

Переваги:
    Компактна, стильна, приємна
    Недоліки:
    Прислали аналог, в комплекті немає блютуз адаптеру, немає софту, швидко садить батарейки, після 2-3 годин використання починає глючити
    • Євгеній К***

Доброго дня, дякуємо за відгук. Якщо клавіатура погано працює, будь ласка звʼяжіться з нами, ми її замінимо, так як у вас ще не пройшло 14 днів з моменту покупки коли ви лишили це звернення.
      Блютуз адаптер влаштований в клавіатуру, Адаптер 2.4 вставлений в відсік внизу клавіатури.
      Перевірте якість батарейок, вони не повинні так швидко сідати, таких випадків не було помічено.
      Ця клавіатура поставляється без софту, а також драйвера ставляться автоматично.
      В любому випадку, напишіть нас і ми вирішимо питання

• Дмитро Г***

Вже більше ніж 8 місяців працює, малий задоволений. До цього завалив логітековску недешеву клавіатуру й якусь дорогу геймерську (десь 8000 коштувала) схожу, ця поки тримається! Тормозів передачі даних через бездротовий модуль не виявлено.
    Проблем з ініціалізацією біосом немає.

Переваги:
    Виглядає як популярна компактна геймерська. Є викалупувалка клавіш (не знаю нащо, але зараз так модно). Клавіші клацають приємно й зручно (не занадто тугі й не занадто м'які)
    Недоліки:
    Немає можливості дротового підключення. Батарейки жере як крокодил (комплект на 1-1,5 місяці). В порівнянні - моя клавіатура Dell зжирає такі самі батарейки за 2,5 роки!
  • Євген М***

Все чудово

• Кирило К***

Все сподобалось дуже,але була на батарейках

Переваги:
    Компактність
  • Максим С***

Жаль на батарейках

• Тимофій С***

Доповнення до негативного відгуку.Написав,що вона перестала працювати,з нами зв'язалися з магазину і допомогли виправити.Треба було переключити режим.Дуже дякую.

Переваги:
    Гарна,зручна
  • Тимофій С***

Мені клавіатура сподобалась добре працювала але потім перестала працювати за буквально 3-4 дні

Переваги:
    Гарна,добре працює
    Недоліки:
    Перестала працювати за короткий проміжок часу
    • Продавець  ByteMart

Доброго дня. Проблему вирішили, проблема була в тому, що випадково перевели клавіатуру в блютуз режим.

Натискання клавіш Fn+Q перемикає клавіатуру в бездротовий режим 2,4G,

Fn+W або Fn+E перемикає клавіатуру в режим Bluetooth.

• Олександр

Працює відмінно,не вистачає підсвітки.

• Станіслав Д***

Г***о повне зовсім не раджу брати

• Продавець  ByteMart

Вітаємо, шкода що ви лишились незадоволені товаром. Підкажіть будь ласка чому у вас склалося погане враження про товар? В разі якщо товар вам не сподобався, або не підійшов, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки.

• Артем П***

Все добре працює

• Іван М***

отличная клава мне нравиться

• Дмитро М***

Все топ але немає підсвітки та вночі неудобно щось писати

• Ігор Л***

Хоч би написали що до клавіатури потрібні батарейки

• Продавець  ByteMart

Доброго дня! Дякуємо за відгук, в тексті в розділі енергозбереження, є інформація про батарейки, але додатково ще додали також це в характеристики товару. Дякуємо

• Максим М***

Гарна якість!!
    !

• Марина Л***

Товар відмінний

• Олександр С***

Купував для PS5.підключилась з першого разу .
    Все добре.
    Трошки не звично висока «посадка» цієї клавіатури, але думаю, до цього можна звикнути

Переваги:
    Проста в використанні, підключилась до PS5
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Роман С***

атмосферка топ )))

• Матвій

Звучить добре? Бо хочу взяти на подарунок. Друг просив щоб добре клікалася.

• Екатерина С***

Сучасна клавіатура. Швидка відправка. Дитині сподобалась.

Переваги:
    Компактна. .
    • Матвій

Звучить добре? Бо хочу взяти на подарунок. Друг просив щоб добре клікалася.

• В'ячеслав Ч***

Все добре

• Максим І***

Все сподобалося

• Олександр

Найгірша клавіатура яку коли не будь мав. Постійно відключається(справа не в батарейках чи якомусь режимі), має відчутну затримку при натисканні клавіш

• Продавець  ByteMart

Доброго дня, приносимо свої вибачення за такі незручності, як правило таких проблем не повинно бути. Протягом 14 днів після покупки, можна замінити клавіатуру у разі будь-яких проблем.

• Андрій
  • Александр Н***

Постоянные проблемы с подключением. Не самая удобна, без дополнительных индикаторов либо кнопкой сопряжения. Автоматически дрова не ставятся, готовьтесь к долгим мучениям поиска нужных драйверов.

Переваги:
    Норм кнопки
    Недоліки:
    Чтоб подключить надо помолиться богам, а потом еще раз другим богам
    • Продавець  ByteMart

Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Хочемо зазначити , що на клавіатурі є індикація, вона знаходиться між клавішами ʼQ’ та ʼW’ Клавіатура не потребує ручного встановлення драйверів, повинна працювати відразу після підключення, подивіться будь ласка, можливо до налаштувань вашої операційної системи.
      Також у нас доступне повернення та обмін протягом 14 днів після покупки.

• Максим К***

Сама клавіатура не погана, але є але, прийшло з западаюєщою свічею, я її звісно перепаяв, але із-за цього згоріла гарантія, ця клавіатура не вдобна в в використанні там де потрібна реакція рук (нахил замалий), ще мінус що вона я батарейках

Доброго дня, Максим!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, з якими ви зіштовхнулися.

Якщо проблема виникла протягом перших 14 днів після покупки, ви мали можливість звернутись до нас — у такому випадку ми б безкоштовно замінили клавіатуру на нову.

Також хочемо звернути вашу увагу, що дана модель клавіатури підтримує технологію Hot Swap, тому для заміни перемикачів пайка не потрібна. До того ж, у комплекті передбачено 2 запасних свічі, які можна встановити самостійно.

• Олександр К***

чудова механiчна клавiатура за таку цiну, повнiстю виконує свою функцiю, приємна на дотик,якісно зібрана та добрі матеріали, можна швидко підключати до інших пристроїв, користуюсь майже місяць батарейки ще тримають

Переваги:
    компактнiсть, зручнiсть, якiсть, цiна, механiка, дизайн
    Недоліки:
    замiна батарейок, немає підсвітки
  • Микола Г***

Не поганий варіант за свої гроші.

• Вадим Ж***

Клавіатура дуже гарна, мені дуже сподобалася.

Переваги:
    Прийшла швидко, добре запакована.
  • Микола К***

Класна клава, компактна, клавіші приємно натискати й приємний звук

• Олександра С***

Все супер

• Данилко К***

Поки що все прекрасно

Переваги:
    Приємне звучання, класний дизайн, хороша комплектація
  • Антон Ч***

прикольно виглядає, ціна допустима, але звук металеового резонансу від натиску клавіш діє на нерви під час навіть короткого сеансу використання. через два місяці купупю іншу, цю - кудись на балкон. пробував модити, нажаль нічого не допомагає. свічі наче приклєїли до плати, паруц пінів деформовано. раджу купити шось інше.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    звук, модінг, піни, свічі
    • Продавець  ByteMart

Доброго дня! Антон, дякуємо за відгук! Стосовно пінів, таких ситуацій не помічали раніше, але в таких випадках в комплекті з клавіатурою ідуть 2 додаткові запасні свічі. Також якщо товар не підійшов чи не сподобався, завжди можна повернути його протягом 14 дні з моменту покупки.

• Афанасій М***

Нормальная клавиатура, есть не большая задержка но допустимо.

Недоліки:
    Не большая задержка
    • Продавець  ByteMart

Афанасій, дякуємо вам за відгук! Стосовно затримки, у клавіатури є 2 режими через usb wifi донгл, або через блютуз, можете протестувати в іншому режимі.

• Тимур К***

Все пока нормально,свичи красивые.Клавиатура достаточно тихая.Маленькая но удобная рекомендую.

Переваги:
    Красивая,маленькая,не очень громкая
  • Артем М***

Чудова клавіатура

Переваги:
    Компактна, розкладка, невеликий підйом по клавішам
  • Станіслав

Дуже приємна річ! Достатньо тиха, м'який хід, зручна та бездротова. І все це за невелику ціну. Дякую!

• Владимир

Пользуюсь 2 месяца, батарейки взял не самые лучшие, но, все ещё живые. Специально искал клавиатуру без всяких светилок, доволен более чем, рекомендую.