Відгуки покупців про Банкетка для взуття 60*32*52 см, м'яка велюрова банкетка 2 полички темно-коричнева, пуф поличка для взуття прошита

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Онищенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Femina

Банкетка гарно підходить в інтер'єр,зручна і комфортна.Колір замовляла темно-коричневий,приїхав сірий,але нічого.
    Дякую продавцю і виробництву,гарних продаж!

Переваги:
    Швидка відправка,невелика ціна
    Недоліки:
    • Продавець  Femina

Дякуємо за замовлення та за зворотній зв'язок! Дуже раді, що вам все сподобалось. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо вам гарного та спокійного дня!)

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Femina

Все чудово, служить ідеально.

• Продавець  Femina

дякуємо за замовлення та за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням, гарного дня!)

• Валентина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Femina

Дякую, продавцю за оперативне обслуговування, швидку доставку та якісний товар. Банкетка чудова, без нарікань, вписалася в інтер'єр оселі.
    Прийшла вже в зібраному вигляді, що в принципі є плюсом, забрав - поставив - користуєшься!!рекомендую!!

• Продавець  Femina

Дякуємо за замовлення та за такий чудовий відгук! дуже раді, що вам все сподобалось. Користуйтесь із задоволенням, гарного дня!)

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Femina

Все супер. Рекомендую хороший персонал, якість та швидкість

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Femina

Дякуємо за замовлення та за відгук! Користуйтесь із задоволенням, гарного дня!)

• Вадим Б***

Заказ отправили быстро .
    Упакован был более менее нормально .
    Хорошо подходит для небольших квартир.
    Заказывали цвет 119
    Пришел 109
    Хотя я уточнил у девушки все ли правильно записали мне сказали, что да цвет будет темно коричневый.
    На фото думаю видно где темно коричневый, а где нет !
    Пол у меня в квартире ровный, а Банкетка стоит не ровно и шатается .
    Надеюсь другим людям повезет больше чем мне .
    Покупать на свой страх и риск .