- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Килимок - БОМБЕЗНИЙ!!!
До цього мав килимок п'яти сантиметрової товщини, цей кращий! Раджу всім!!!- Недоліки:
- Жодних
- Вячеслав З***Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET. Колір: Зелений
Придбав 12 січня 25го року. Майже рік користувався. Дуже великий, надувається доволі швидко, ніде не спускає. Але майже через рік регулярного використання, на ньому вискочила гуля, яка доволі швидко збільшується. Скоріше за все це більше моя вина - дуже необережно і недбало його використовував (постійні переміщення і тягання його туди-сюди). Чи порадив би я такий килимок - так. Чи куплю собі ще один такий же - однозначно так, коли нинішній повністю прийде в негодність.
- Святослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Хороша якість
- Олег Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Найзручніше на чому довелось спати. Спав на ньому около 15 ночей, по якості все добре
- Переваги:
- зручний
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Гарний килимок. Користуюся вже декілька місяців. Раз накачав повітрям і більше не закачував. Спина дуже дякує
- Переваги:
- Повітря не спускає
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Коли стискаєш щоб здувся, то якщо випадково відпустив воно накачуєтся повітрям.
- Переваги:
- Швидко надуваєтся
- Недоліки:
- Важко здувати.
- Іван А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Матрас просто чудо. Не спускає за ніч, зручний і якісний. Легко скручується.
- Іван А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Чудовий килимок! Якісний, зручний , рекомендую всім .
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Это магический ковер, так бомбезно я еще не спал в палатке. Карематы матрасы надувные, все это в топку!
Палатка Norfin ZOPE 2 NF, 30 секунд и стоит, коврик бросил в середину и все! Все, на постройку жилья вы потратили 2 минуты!!!!!!- Переваги:
- Все!
- Недоліки:
- Только цена...
- Алексей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
на солнце оставлять нельзя об этом сказано в инструкции в остальном безусловно
стоит своих денег - Виталий ц***Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
розетка укажите пожалуйста размеры в разложенном виде .
- АлександрПродавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Прошу прощения а где размеры
- ВладиславПродавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Как будет вести себя коврик летом под длительным воздействием солнечных лучей (т.е. при сверхнагреве).
Например матрас Intex через 30 мин на солнце раздуло, выгнуло подковой, в дальнейшем потерял жесткость и так и остался бесформенным.
Как у этого коврика с этим делом?- Руслан
Тоже раздует,но не через 30 мин,а через пару часов,если сразу спустить воздух то форму и жесткость не потеряет, если оставить так на целый день-то фиг его знает...