- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: MeLN. Колір фасаду: Бетон
Шафа відповідає заявленій інформації та ціні
- Продавець MeLN
Дякуємо за відгук!)
Користуйтеся із задоволенням)
Будемо чекати на Вас знову)
- любовь т***Відгук від покупця. Продавець: MeLN. Колір фасаду: Бетон
Шафа нам дуже подобається.Компактна і досить вмістка.Лишь знадобилось купити для вішачків окремо штучку.Дякуємо.Все прийшло добре запаковане .
- Продавець MeLN
Дякуємо за відгук!)
Користуйтеся із задоволенням)
Будемо чекати на Вас знову)
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Sequoia. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Якісно упакований, гарний матеріал, 16 річна донька сама зібрала. Не дуже зрозуміла задумка моделі розділяти дверцята на 2 частини, якщо вони потім зєднуються в ціле полотно. А так все супер.
- Переваги:
- Пакування товару
- Продавець Sequoia
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що Ви залишились задоволені.
Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Sequoia. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
Загалом шафа коштує своїх грошей. Виглядає непогано і відповідає очікуванню). Елементи порізані і посвердлені теж добре. Вся фурнітура присутня. Розміри 80х37х182 см. Упаковано дуже надійно в картон, а торці додатково захищені пінопластом.
А тепер про нюанси. 1. Шафа чомусь складається з двох частин по висоті, тобто всі стінки і двері збираються з двох частин і ми маємо горизонтальний шов поперек всіх елементів шафи. Хоча шафа досить низька і я не бачу причин ділити її на частини. 2. Оскільки це не перші меблі в квартирі, то є з чим порівняти і всі елементи фурнітури для даної шафи тупо зашиті в один єдиний пакет "насипом". Якщо глянете інструкцію, то побачите, що там всяких шурупів, мініфіксів та інших елементів дуже багато як для такої малої шафи і їх сортування теж забирає багато часу, тоді коли деякі інші виробники просто ділять пакет на відсіки і насипають в кожен відсік однотипні елементи із позначенням відповідного коду згідно інструкції. 3. Для мене було не критично, але теж забрало деякий час визначити яка деталь є якою. На інструкції вони всі підписані, а на частинах ДСП жодних маркувань немає і для людей, які не дуже знаються на збірці меблів це може викликати певні складнощі. Також інші виробники маркують кожен елемент, що прискорює і полегшує збирання. 4. Завіси дешеві звичайні і двері треба тримати бо буде гупати дверима... можна би пропонувати за доплату варіант з "плавним закриванням". 5. Ручки теж самі прості пластикові - теж могли би бути варіанти. 6. Ну і останнє - для чого скільки різновидів шурупів??? як мінімум для чого 4х14 і 4х16?? ви серйозно?? я так і не зміг відрізнити всі 20 тих і 20 інших між собою))) кладіть одного розміру - там же різниця мінімальна!