- Андрей И***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Хорошее качество за свои деньги! Всё работает!
- Переваги:
- Хорошее качество!
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Николаенко А***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Задоволений
- Переваги:
- Все працює
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дяка за швидку доставку, приємна ціна, якість добра, залишилось поставити приставку і все буде Гуд))) заряджає геймпади добре.
- Переваги:
- Ціна якість доставка
- Недоліки:
- ---
- Продавець Pristavkin Dim
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Чудова станція, нарікань жодних немає.
- Олександра Х***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Чудова станція, дуже зручно, та компактно. Рекомендую
- Переваги:
- Компактність, робота, зарядка джойстика
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Рекомендую
- Переваги:
- Всё компактно
- Недоліки:
- Гейпады не всегда попадают на зарядку
- Продавець Pristavkin Dim
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Рекамендую....
- Переваги:
- Супер.
- Недоліки:
- Не має....
- Продавець Pristavkin Dim
- Антонина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Замовляла зарядну станцію для PS4 Slim- все чудово
Продавець одразу відповів на всі мої запитання, проконсультував, і був максимально ввічливим навіть після 3 запитання про наявністьДуже приємне спілкування, все чітко і швидко!
Доставка- максимально блискавична, упаковано на совість.
Сама станція чудова і компактна. Тихе охолодження, гарно світиться індикатор заряду. Проблему розряджених геймпадів вирішено, вони тепер завжди заряджені й під рукою.
Рекомендую всім, хто хоче порядок біля приставки і зручність у користуванні!
Дякую продавцю за якісний товар і чудовий сервіс, та максимально приємне спілкування- Переваги:
- Все чудово