- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Світло Є
Хороша якість, надійно утримує повітря, не здувають
Поки використала половину, браку не було- Продавець Світло Є
Тетяна, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Тетяна
Оновлення відгуку: за два тижні 5 з 6 пакетів, які я використала, набрали повітря. Розчарована.
- Валерий Б***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
- Переваги:
- Герметичные
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець Світло Є
Вітаємо, Валерій!
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що вакуумні пакети вам сподобалися та відповідають очікуванням по герметичності.
Користуйтеся із задоволенням!
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Пакет гарний, міцний. Щільно закривається
- Продавець Світло Є
Добрий день, Роман) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Всё супер, место экономит отлично.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Дуже задоволений результатом від цих пакетів. У шафі одразу стало вільніше, тепер речі не навалені купою. І круто, те що їх можно використовувати не один раз.
- Продавець Світло Є
Добрий день, дякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що вам все сподобалось)
Гарного вам дня)
- Андрей У***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Купую, вже вдруге, випрубував при переїзді, не очікував, як це зручно, навіть. Міцні і не здуваються, тримають вакуум на всі 100. Я задоволений
- Продавець Світло Є
Андрій, добридень! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати. Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Андрей У***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Сподобався набір пакетів, вийшло спакувати майже пів шафи. Речі після вукуумування навіть не мнуться, тому 2 зайців вбив) Чудово, що різні розміри - ідеально запаковуються різногабаритні речі.
- Переваги:
- Все супер
- Продавець Світло Є
Андрій, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Купую ці пакети вже втретє! Гарні за гарну ціну. Зі своєю функцією справляються на всі 100%. Пакет прозорий, тонкий, але міцний, трохи менший за розміром, ніж заявлено, але це не критично. Повітря не пропускає. Дуже зручно зберігати ковдри і верхній зимовий одяг. Окрема подяка за швидкісну доставку!
- Переваги:
- Дуже зручно зберігати речі, економія місця.
- Недоліки:
- Трохи меньше за розміром
- Продавець Світло Є
Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за покупку та зворотний зв'язок! Ваш відгук дуже важливий для нас і допомагає нам ставати краще). Дякуємо, що обали наш магазин:)
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Товаром не задоволена абсолютно!!! Магазин пропонує одне,а по факту приходить зовсім інше! Ніхто не попереджав що буде змінене товар,замість упаковки на 18 штук які зображені на фото,прийшло просто,не запаковані,в відкритому мішечку в який навіть не поміщаються 18 упаковок дешевшої фірми мішків середньої якості. Просто жах,товар я забрала з пункту видачі,в зв'язку з тим що потрібно терміново пакувати одяг в зв'язку з переїздом. Але абсолютно не рекомендую даного продавця нікому,і сподіваюся ваші наступні намагання втюхати людям за не малі кошти інший товар закінчиться постійним поверненням назад до вас вашого барахла
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Обман покупців,без попередження відправлення іншого товару
На фото зображення очікування і реальність просто жах а не сервіс.