Відгуки покупців про Очищувальна пінка із насінням зеленого чаю - FarmStay Green Tea Seed Premium Moisture Foam Cleansing 100ml (604277-1744)

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: SKIN+_

Товар якісний, швидко прийшов, рекомендую, гарно очищує шкіру.

• олена ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підходить для молодої шкіри,не сушить,немає алергії

• Виктор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

чудовий засіб. М'який, економний і приємний на запах

Переваги:
    економний, якісний і приємний
    Недоліки:
    нема
  • Ромаскевич А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Повниться нормально, шкіру не пересушує бо у мене жирна шкіра, достатньо економна, за півтора місяці використала на половину, запах майже невловимий, але щось не зайшла, не знаю чому. Вона на кожен день, після неї треба 2 рази на тиждень обов'язково робити пілінг, маски та пінки для глибокого очищення! Мабуть для моєї масної шкіри вона занадто лагідна! Мабуть мені просто потрібна для глибокого очищення

Переваги:
    Ціна, економна, легкий запах, гарно піниться
    Недоліки:
    Потребує додаткових засобів для очищення бо сама не справиться з масною та комбі шкірою
  • Мирончук П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пінка очищає середньо, сама консистенція досить рідка

Переваги:
    доступна ціна, не викикає подразнень
    Недоліки:
    піниться погано, розхід великий
  • Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добре очищує шкіру. Не викликала алергії. Консистенція густого крему, аромат не нав'язливий. Гарний бюджетний засіб.

• Ірина К***

Нравится Корейска косметика.
    Хорошое средство, по доступной цене и объем ок

Переваги:
    Срок годности до 2023.
    Производитель Корея.
  • Лия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не ожидала от пенки за эти деньги такого качества. Беру уже 3 раз. Очень довольна. Приятный нежный запах, отлично пенится и взбивается в шикарную густую пенку при помощи специальной сеточки. Ничем не уступает более дорогим типа elizavecca или esfolio. Мою чувствительную комби кожу не сушит. Экономно используется. Чего можно ещё желать?

Недоліки:
    Не очень удобно пользоваться отвинчивающейся крышкой
  • Булах А***
    Продавець: Rozetka

Пенка хорошая. Она не пенообразная, а кремовая. Мягко ложится на кожу, хорошо смывается. Кожа после умывания очищенная. У меня сухости или раздражения не вызывает, очень приятный не навязчивый запах.

• Анна Ш***
    Продавець: Rozetka

Со своей задачей справляется отлично, запах очень приятный. Не вызывает сухости и раздражения

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Не нашла