Відгуки покупців про Як спілкуватися з психами. Правила взаємодії з неадекватними та нестерпними людьми - Марк Гоулстон (9786175771631)
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга дуже сподобалася. Особливо, що автор наводить історії із життєвого досвіду щоб краще пояснити певні методики.
Також сподобалося, як в книзі виділені ключові моменти і є підсумок по кожному розділу.
Обов'язково прочитаю ще раз!- Представник постачальника
Дякуємо за відгук!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга супер, переклад класний, рекомендую до прочитання, тимпаче дуже і дуже цікаво читати з кимось і відразу аналізувати прочитане і порівнювати зі своїми історіями з життя чи дослідами)
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбали на подарунок, маю надію що сподобається. Добре упаковані,не пом'яті, швидко доставили,приємно тримати у руках, досить не погано викладений матеріал та виділені добре основні моменти, сподобалося.
- Переваги:
- На подарунок не соромно подарувати
- Недоліки:
- Не помічено
Дякуємо за відгук!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класна книга, читав із задоволенням. Книга відкрила очі на навколишній світ, мабуть 90% населення такі як у книзі. Завдяки її знайшов причини своїх проблем, і тих хто мене оточує. Мозок це дуже цікавий орган, і найголовніше недооцінений нами. Нами дуже маніпулюють оточюючі, непомітно роблячи з нас самих неадекватних. Читайте книгу, бережіть мозок, і все буде добре. Буде порядок в голові, не буде захворювань ніяких, і по життю буде один успіх
- Переваги:
- Бомба
- Недоліки:
- Шкода цю книгу не вивчають у школі, це могло б багатьох спасти
Дякую за відгук.
- Валерия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Давно хотела эту книгу. Читаю медленно из-за обстоятельств. Безусловно её стоит прочесть
- Переваги:
- Содержание
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кльова книжка.
- Представник видавництва
Дякуємо за відгук. Дуже раді, що книга Вам сподобалась.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Читаючи цю книжку, вчиш терміни типу психоз тощо. Корисно )
- Переваги:
- Цікава та корисна
- Представник видавництва
Пане Віталій, дякуємо за відгук. Дуже раді, що книга Вам сподобалась.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книжка дуже цікава. Читаєш і не можеш відірватися. Показує різних людей . Повчальна. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Текст , шрифт, ілюстрації
- Представитель издательства
Дякуємо за відгук. Раді, що книжка Вам сподобалась.
- Аріна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книжка про побутових психів які трапляються всюди : вдома, на роботі. Дуже цікава і повчальна.
- Представитель издательства
Дякуємо за відгук. Раді, що книжка Вам сподобалась.
- Роксолана Л***Продавець: Rozetka
Книга мені сподобалась. Щира рекомендація. Всім буде цікаво дізнатись чому люди поводяться саме так. Сама книга якісна.
- Представник видавництва
Пані Роксолано, дякуємо за відгук. Дуже раді, що книга Вам сподобалась.