Відгуки покупців про Універсальний стілус для планшетів та телефонів iOS Android Windows
- Кіра Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Відмінний стилус для айпада, все працює добре і довго. За 4 дні зарядила лише один раз
- Переваги:
- Довго та добре працює, не вимикається раптово, не шкодить склу, швидко заряджається
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Все добре,підійшов товар
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Стилус зручний, якісний, недоліків немає. Швидка доставка.
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
- Переваги:
- Зручний,чудово працює під різним кутом,швидко заряджається
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Все прийшло гарно запаковано, красивий дизайн, зручний у використанні
- Переваги:
- Зручний, естетично виглядає
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Гарний стилус!
Брала дитині рік тому, досі працює. Заряд тримає добре, в комплекті є запасний накінечник. - Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Гарна якість за свої кошти. На айпаді працює без проблем. Кінчик відкручується, можна замовити різні насадки.
- Жанна Р***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Працює чудово, нарікань немає.
- Переваги:
- Швидка зарядка, ціна-якість
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Замовляла цей стілус. Все добре працює. Підʼєднався до айпаду без проблем.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Якісний товар. Все сподобалося
- Переваги:
- Універсальність. Підходить до всіх пристроїв, які є вдома
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Не работает. Хочу вернуть товар. Как это сделать?
- Продавець GETLUX
Добрий день! Очікуйте на зворотній звʼязок від нашого менеджера для зʼясування деталей, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.
- Дарія Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Працює добре, без затримок
- Переваги:
- Швидкий відклик
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Замовляв доньці,річ якісна ,працює добре. Замовлення було опрацьоване та виконане чітко та швидко.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Швидка доставка ! Товар дуже якісний ! Дитина дуже задоволена , все гарно працює і довго держить зарядку!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Дуже сподобався стилус. Зручний у використанні, добре реагує на екран, працює без затримок. За свою ціну це чудовий варіант, тому покупкою задоволена.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Дуже швидка доставка. Стілус дуже зручний у використанні) швидко підключається до будь якого пристрою ) товаром задоволена
- Переваги:
- Швидко заряджається
- Марія Ж***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Добре працює, і не треба сильно тиснути на екран, щоб він працював. Мені сподобався, буду користуватися
- Переваги:
- Якісно працює і не царапає екран
- Олеся Ч***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Стілус сподобався Працює добре, легко підключився до iPad, зручний у використанні. Рекомендую
- Білоус В***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Стилус супер! Підключився швидко сам, працює з усіма давайсами в домі!
- Ілона М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Все чудово, дякую продавцям :3
- Переваги:
- Все класно, довго тримає заряд
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
чудово працює, все ок
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- не має
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Замовленням дуже задоволена! Товар прийшов дуже швидко, у ідеальному стані. У комплекті йде кабель для зарядки. Стилус чудово підійшов і до мого планшета Blackview, і до iPhone — все працює бездоганно, підключився без жодних проблем. Швидко заряджається та без проблем тримає заряд декілька днів. Окремо дякую продавцю за уважне ставлення та приємну знижку. Товар і продавця однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Універсальність, ціна
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Швидко приїхав, добре працює
- Переваги:
- Зручно тримати, довго тримає заряд, магніт працює
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Гарний силус. Прийшов швидко
- Петро В***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Все класно, швидко відправили,
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Користуюся кілька днів: простий у використвнні, швидко зарядився, можна одразу малювати. Пробувала наразі малювати і писати на смартфоні Samsung A73 (Андроїд). Як перший стилус - підходить, а для кращого результату ймовірно потрібен більш спеціалізований інструмент.
- Переваги:
- Недорогий, приємний на дотик, можна малювати
- Недоліки:
- Дає деяку хвилястість тонких ліній, важко писати рукописні нотатки (повільно реагує). Заглушка від роз'єму для заряджання легко губиться.
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Добре працює, швидко заряджається. Вистачає на 4-5 годин безперервної роботи.
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Стилус добре тримає заряд та працює з усіма пристроями. Загалом немає недоліків, тому що працює за вказаними характеристиками. Користуюсь 7 днів за цей період звик до нього та він став невідємним у користуванні гаджетом.
- Переваги:
- Зручний, довго тримає заряд, сумісний з усіма пристроями
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Брала сину на день народження рік тому. Стилус досі працює (падав безліч разів).
Працює добре, заряду вистачає надовго, добрий кабель йде у комплекті та це запасний накінечник.- Переваги:
- Якість, заряд комплектація.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
За свою ціну дуже гарно справляється з своєю роботою, іноді може бути переривання лінії, але це потрібно погратись в налаштуваннях затосунку яким безпосередньо користуєтесь в чутливості самого пера (якщо малюєте), після налаштування проблема майже зникла але треба ще погратись, в іншому застосунку для малювання проблема зовсім відсутня. На іншому присторії проблем взагалі не виникло, тому можна зробити висновок що проблема не в самому стилусі. Потрібно звикнути до чутливості самого пера. Єдиний мінус який було виявлено: періодично зникає відклик пера на взаємодію з екраном, але це вже проблема сумісності пристроїв бо було помічено тільки на одному з них
- Таня Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Отримали замовлення але в комплекті відсутній змінний наконечник. Сам стилус глючить
- Продавець GETLUX
Добрий день! З Вами вже зв'язався наш менеджер для врегулювання питання, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок у чат. Довідправимо Вам наконечник або запропонуємо інші альтернативи вирішення питання.
- Продавець GETLUX
Компенсували Вам вартість товару.
- Халоша С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Підходить для айпада
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знацшов
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Товари якісні, рекомендую.
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Залишилась задоволена покупкою, стилус працює без перебоїв, можна писати текст або малювати
- Переваги:
- Добре працює, довго тримає заряд
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Прийшла не вся комплектація, немає змінних наконечників
- Продавець GETLUX
Добрий день! Не можемо ідентифікувати Вас як нашого клієнта, напишіть будь ласка номер Вашого замовлення.
- Настя К***
номер замовлення: 904348373
- Продавець GETLUX
Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, довідправимо Вам комплектуючі або запропонуємо інші альтернативи вирішення питання.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий
Купували такий стилус. Залишилися задоволені покупкою. Гарний дизайн, приємно тримати в руках, заряд тримається довго, зручно малювати.
- Переваги:
- Все на вищому рівні