- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Заказую вже вдруге, чудова якість! Дякую!
Добрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Nowa .
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Хорошо, что покупала с промо-кодом, хоть не очень обидно. Качество хуже, чем представляла. Очень гнется, перекручивается, хотя вроде и резина не прям совсем мягкая. Пользовалась 1 сезон. Даже не знаю, хватит ли его на второй.
Если честно, лучше чуть больше заплатить и купить качественнее, чем брать этот- Переваги:
- Цена и длинна
- Недоліки:
- Качество ужасное
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ваш досвід був негативним. Ми цінуємо, що ви повідомили нам про це.
- НінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"
Дуже погано розкручується , гнеться , заламується
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Норма
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Це сміття
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже тоненький
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 1/2"
Доброго дня,даний шланг не рекомендую взагалі.
За тиждень використав його 2 рази, надувається як повітряний ширик з'явилось багато гриж та є вже прориви води.- Переваги:
- Вартість
- Недоліки:
- Якість відсутня взагалі,одноразовий.
Доброго дня!
При тестуванні даного шлангу такої проблеми не було виявлено. Прохання надати фото/відео, щоб наші профільні спеціалісти змогли виявити проблему і надати висновок. При виявленні заводського браку, буде здійснена заміна.
- Патретный В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
дуже тонка, від тиску 0.9 атмосфер прорвалась, не прослужила і 15 хвилин.
- Переваги:
- низька ціна
- Недоліки:
- низька якість
Тонке як бумага постійно заламується та перекручується
- Вадим К***
А что вы хотели за такую цену?)
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Все супер
Добрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб шланг прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Nowa.
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Все добре
- Євгеній О***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 50. Діаметр: 1/2"
ще не купив, але планую саме зелений бюджетний такого типу, два слої з армуванням.
маю в використанні зелений і помаранчевий, довгий час. другий не такий живучий, більше боїться сонця через що з часом тріскається.
а високих температур бояться обидва, та мабуть всі. і не можна залишати на сонці шланги під тиском з водою, бо температура вних може піднятися до 60 градусів тиск, і жоден шланг не витримає.- Переваги:
- не знаю
- Недоліки:
- не відомі
Добрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару.
З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Nowa .
- Александр К***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Шланг нормальный 20 метров, все как надо, но смотрите внимательней, диаметр шланги 1/2, чуть меньше обычно шланги
- Переваги:
- Нор полный шланг
- Недоліки:
- Не нашел
- Владислав Д***
Скажіть шланг 1/2 етот зелений подойте ли на Кран Дачний 25-24.70? Зовний діаметр?