- Наталі Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже класний мат! Тримається за підлогу як за рідну, навіть на мм не рухається. Обожнюю його.
- Татиана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нарешті знайшла ідеальний коврик для занять йогою, ще взяла чохол для нього, гарна якість і можно на плече вішати.
- Переваги:
- Не ковзає
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний килимок. Якісний. Не ковзає по підлозі. Зручний для тренувань. Швидка відправка. Все топ!
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Неймовірний килимок
Задоволена цілком)
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер, легкий
- Переваги:
- 170
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сам килимок крутий, особливо поверхня, важкий, прогулятись з ним за спиною в чехлі після тренування не вийде. Тільки на машині і паркуватися поряд з залом
- Переваги:
- Дуже крута поверхня, дійсно "бархотний"
- Недоліки:
- Вага
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, Світлано, за відгук! Радий, що вам сподобалась поверхня килимка — вона й справді має приємне покриття та гарне зчеплення. Вага пов’язана з натуральним каучуком у складі, але це також забезпечує хорошу стійкість під час занять. Дякуємо, що поділилися враженнями!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Килимок дуже зручний. Гарно фіксується до підлоги, не задирається. Розмір великий.
- Переваги:
- Не слизький
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Проверила при получении и всё было целое
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук!
- ТанюшкаВідгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Чорний
Килимок дуже сподобався. Він не ковзає, навіть коли руки вологі, м’який і приємний на дотик. Займатися на ньому комфортно, розмір підходить і для розтяжки, і для йоги. Виглядає стильно, матеріали якісні, відчувається, що буде служити довго.
Продавець чудовий!- Переваги:
- Продавець 0spring
Добрий день. Щиро вдячні за довіру! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені.
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный коврик
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Килимок просто супер! Красивий, якісний, приємний на дотик, не має запаху. Одне задоволення займатися!
- Переваги:
- Дуже комфортна , приємна для тіла поверхня килимка. Без запаху.
- Недоліки:
- Не виявила.
Дякуємо за ваш відгук.
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Колір: Чорний
Швидке і приємне обслуговування. Килимок був гарно запакований. Приїхав цілий, без ушкоджень.
- Переваги:
- Хороше зчеплення з підлогою і долонями. Немає сильного запаху (мій попередній каучуковий килимок дуже неприємно і різко пахне). Красивий
- Недоліки:
- Вага помітно більша за звичайні килимки зі спортоварів, для подорожей не підійде. Але я брала для практик вдома, тому не можу сказати, що для мене це мінус. Просто "на замітку"
- Продавець 0spring
Доброго дня! Раді, що вам все підійшло. Дякуємо за відгук!
- Лисютина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Коврик важкенький, але дома займатися дуже практичний. Не ковзає
Дякуємо за ваш відгук.
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий коврик, але трохи важкий)
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Самый классный коврик
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук!
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер.каучуковый.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Приїхав добре запакований (в плівку).
Килимок дуже зручний, не ковзає.
Чудове зчеплення.
Колір був вказаний як чорний, по факту це темний шоколад (при денному та штучному освітленні) та це швидше як неточність в описі. - Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: SB products. Колір: Чорний
Дуже швидко доставили ,якість чудова
- Переваги:
- Дуже гарний гарний коврик
- Продавець SB products
Приємного користування!
- УльянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
занимаюсь уже второй месяц на коврике, мне ОООчень нравится! приятный на ощупь, не воняет и легко протереть либо даже пропылесосить. мне понравился!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Килимок приїхав у цілому пакуванні, але він потертий та має якийсь «укус» цей шматочок тримається на одній замші, каучук повністю прокушений, у мене і тварин немає, щоб на когось це звернути, по килимку наче хтось ще й взуттям топтався
Сам килимок мав би бути реально класним, але не в цьому випадку- Переваги:
- Приємне покриття, не ковзає
- Недоліки:
- Поганий стан товару
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Приїхав не чорний, а коричневий коврик. Забрала, бо дуже був треба.
- Недоліки:
- Не чорного кольору коврик. А коричневий.
Представник постачальникаДоброго дня!
Килимок чорного кольору та має коричневий відтінок при яскравому освітленні. Фото килимка відповідає реальному кольору. В описі також зазначено, що відтінок кольору може незначно відрізнятися через різні налаштування екрану.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Анжела Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Питання з ковриком вирішили. Повернули кошти.
- Анжела Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зі зворотнього боку має потертості, таке відчуття, що їм вже користувалися.
Тепер завжди буду перевіряти товар в розетці. Чи це норма торгувати бу товаром?- Переваги:
- Сам товар гарної якості. Якби не сильні подряпини на зворотньому боці.
- Недоліки:
- Сильні потертості на ковр
- Денис Д***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спілкування з продавцем не викликає позитивних вражень зовсім. Весь опис як і загаловок, від продавця - мають "чорний" або "глибокий чорний" як колір даного килимка, який насправді світло коричневий. Після того як написав продавцю про дану неточність мені написали, що "Також звертаємо увагу, що в у описі ми вказуємо про те, що кольоровий відтінок може змінюватись від фото. Додаємо цей надпис, бо стикнулись з тим, що навіть на різних матрицях (типах екранів) одне і те саме фото має різний відтінок ". І де це вказано, я оглянув сайт, розетку та інші ресурси. Всюди він чорний. Жодного вибачення чи хоча б виправдання я не отримав.
- Переваги:
- Килимок хорошої якості
- Недоліки:
- Колір не відповідає заявленому, спілкування з продавцем на рівні "лавки" на базарі. На фото порівняння з сірим килимом, та чорним упором.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. У описі килимка EasyFit BlackMoon EF-1926-2 зазначено, що кольоровий відтінок товару може відрізнятись від фото через особливості екранів та освітлення під час зйомки. Також звертаємо увагу, що замовлення цього товару у нас не оформлювалось. Нам шкода, що виникло непорозуміння, і цінуємо ваші зауваження щодо покращення комунікації.
- Ольга П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поверхня для занять скользить, електрезується
- Переваги:
- низ коврика зосвім не скользить під час тренувань, красивий
- Недоліки:
- електрезується, поверхня на якій тренуєшся слизька, тонкий - боляче робити вправи на колінах
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Дійсно, каремат BlackMoon має антиковзку нижню поверхню, але верхня частина може електризуватися та відчуватися слизькою на деяких підлогах. Також товщина 0,3 см забезпечує компактність, але може бути недостатньою для комфортних вправ на колінах. Для більш м’якого та стійкого заняття можна розглянути товстіші моделі карематів або додаткові підкладки.