Відгуки покупців про Міні кондиціонер Smart Arctic Air Ultra 3в1 портативний переносний охолоджувач очищувач зволожувач повітря з підсвічуванням, робота від USB

Оцінка користувачів 3.88/5
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Таку модель купую вдруге. Маленька, зручна, легка у користуванні, рятує під час спеки. Можна поставити поряд з кліткою з домашньою тваринкою для її більшого комфорту. Попередній такий "кондиціонер" пропрацював близько трьох років, що, я вважаю, непогано для такої техніки. Використовую у приміщенні 10 кв.м.

Переваги:
    Маленький, рятує під час спеки. Фільтр можна мити самостійно за необхідності.
    Недоліки:
    Потрібен перехідник, щоб підключати до електричної мережі.
  • Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Нічого не охолоджує. Перевіряв на протязі 3-х годин чи зможе зменшити в маленькій кімнаті температуру повітря - ні на градус ні зменшив. На максимумі легенький вітерець. За такі гроші можна простий настольний купити вентилятор, але і там швидкість на максимумі буде більше, бо в мене такий є.
    Не рекомендую.

• Продавець  Eligos

Добрий день! Для збільшення ефективності охолодження потрібно додати лід у воду. Протестуйте будь ласка та побачите результат.

• Александр С***

Поки все працює

Переваги:
    Вартість і розмір
    Недоліки:
    Збірка та кнопки
  • Дмитро С***

Працює

• Сергей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Работает хорошо, свои функции выполняет в полной мере, работает тихо

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos
    Переваги:
    Добре працюе, гарна ціна, зручний у використанні
  • Варвара В***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Не сильно потужний, але в спеку краще з ним, чим без нього. За свою ціну - взагалі супер!

Переваги:
    Непоганий
    • Продавець  Eligos

• Лычко Е***

Покупкою задоволена!

Переваги:
    Компактний, легкий, зручний у використанні!
    • Продавець  Eligos

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

дякуємо і виробнику, і продавцю

Переваги:
    дійсна допомога, особливо на кухні
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  Eligos

• Алла Г***

Задоволена покупкою

Переваги:
    у разі вимкнення світла дуже виручає
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  Eligos

• Аліна Г***

Все добре, дякую!

Купляв 3 травня. Вмикав 3 рази за 20 днів. Вже не працює

• Продавець  Eligos

Доброго дня! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний.

• Пришвицына Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Товар пришел раньше назначенной даты, всем довольна, кондиционер работает отлично, есть подсветка, воздух можно направлять, компактный места много не занимает, можно подключать к розетке, можно к павербанку.

Переваги:
    цена, качество, компактный, не занимает много места
    Недоліки:
    пока не обнаружила
    • Продавець  Eligos

• Антон Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Товар доїхав швидко. Очікував що він буде трохи більшого розміру, і тому, відсутня можливість покласти акумулятор холоду. Довжина ЮСБ шнура близько метра. Працює досить тихо... Має 3 режими швидкості, увімкнення кожного відображається за допомогою 3 ЛЕД індикаторів. Також є червона підсвітка відсіку для води, яка вмикається і вимикається окремо за потреби

Переваги:
    Тихий, компактний, працює від павербенку (має автономність)
    Недоліки:
    Відсутня можливість користуватись акумулятором холоду
    • Продавець  Eligos

• Оксана І***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Товар простий у використанні, якісний, прийшов на наступний день після замовлення. Подивимося літом в спеку як буде виконувати свої функції. Дякую.

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Все працює, швидко відправили, дякую

Переваги:
    Компактний, працює від павербанку, регулюється решітка, простий у використанні
    Недоліки:
    Поки що не виявила
    • Продавець  Eligos

• Лариса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Дуже добре виконує свою функцію.

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Міні кондиціонером задоволені. Все як очікували, ціна,якість все супер.літо буде спекотним подайте завчасно , мої рекомендації

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  Eligos

• Камиль Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Товар соответствует описанию. Перед пользованием. Основан на простом и надежном принципе. Мокрое при испарении охлаждает. Удобно то что работает от повербанка. Фильтр, можно заранее намочить и охладить в морозилке.

• Олег Б***

Все добре, працює

• Назарій

Все добре працює.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Швидко доставили, все працює , без нарікань. Сподіваюся що під час спеки зарекомендує себе на відмінно

Переваги:
    Швидка доставка
    • Продавець  Eligos

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Відправили швидко. Уже встиг перевірити. Три швидкості. Достатньо тихий навіть на 3 швидкості. Пробував зі звичайною водою і шматочками льоду. З льодом, звісно, краще. Ставив на відстані 1 метра від себе. Обдуває непогано. Підсвітка працює дуже тьмяно. Але охолоджувач не для цього купувався)

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Доставка швидко, все працює, чекаємо літа подивитися на охолоджуючий ефект

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Прийшов дуже швидко. На другий день.
    Перевірив, працює.

Переваги:
    3 швидкості, зручний розмір.
    • Продавець  Eligos

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Швидко доставили, відповідає опису. Сподівась, що працюватиме довго.

• Толстов Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Надійшло швидко, компактний та гарний. Дуе прохолодцько.
    За такі гроші дуже гарний девайс

• Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos
    Переваги:
    Компактный, тихий,работает от ЮСБ
    Недоліки:
    Не очень мощный,но за такие деньги ожидаемо
    • Продавець  Eligos

• Віталік К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Добрий товар за свої кошти

• Ігор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Дуже вдячний! Це те що мені було потрібно! За таку ціну, оволожувач себе оправдовуе! У тому році друзі купляли, коли світла не було за 2000 гривень! А тут у РОЗЕТЦІ, це майже подарунок!

Переваги:
    Великий
    Недоліки:
    Практично немає!
    • Продавець  Eligos

• Марія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Насправді товар дуже хороший за свою ціну. Не надто сильно охолоджує але це перша річ яка справді холодить кімнату а не просто дує. Охолоджує тільки на першому режимі, але мене це влаштовує, бо в інших не бачу сенсу. Також для кращого охолодження можна покласти у відсік з водою лід. Єдиний вагомий мінус це якість самого виробу, але в цілому якщо поводитись з ним обережно і не давати падати, то думаю проблем не буде (обережно з кришкою до відсіку з водою бо там механізм трохи ламкий). Я ще його не переносила разом з водою всередині тому не знаю чи протікає, бо деякі писали що так. В цілому все добре. Надіюсь прослужить хоча б рік-два

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    якість виробу
    • Продавець  Eligos

• Дмитрий Ш***

Дуже класний апарат

Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Неуважний, все на місці. Доставка через Розетку, забрав на слідуючий день. Все працює, на свої гроші прям на 100%

• Наталия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Доставили вчасно, перевірили в пункті видачі, дякую, працює

Придбав. Але не бачу фільтра в комплекті. Все працює

• Продавець  Eligos

Фільтри йдуть поролонові блактиного кольору, які вставлені в решітку пристрою, перевірте будь ласка. Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Валерия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Купила 2 мин кондиционера себе и родителям. Доставили быстро, проверили в пункте выдачи Розетка - работают, визуально без дефектов.