- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Колір: Білий. Розміри: 90x190
Отличный наматрасник. Брала два разных размера. Чётко идут размер в размер.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Колір: Білий. Розміри: 150x190
Супер наматрасник, четко по размеру матраца. Не шелестящий, приятный на ощупь
- Переваги:
- Не надо гадать какой брать размер: померял матрац - такой же и намартасник.
- ДжулиВідгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Колір: Білий. Розміри: 80x200
Приїхало все швидко, безкоштовно, через магазин Розетки, все як в описі, гарне, якісне. Нарікань немає. Розмір один в один з заявленим. Зручний, не ковзає, я задоволена покупкою.
- Переваги:
- Як в описі все
- Недоліки:
- Поки немає
- Руднева Е***Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Колір: Білий. Розміри: 110x190
Непоганий. Не сповзає, є захист від води.
- Переваги:
- Сподобалося
- Недоліки:
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Колір: Білий. Розміри: 80x190
Чудовий наматрасник! Лекго переться, добре захищає, мене все влаштовує!
- Переваги:
- Легкий, надійний
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Колір: Білий. Розміри: 70x190
Рекомендую наматрацник. Він забезпечує відмінний захист вашого матраца, продовжуючи його термін служби. Крім того, швидка доставка і відмінне обслуговування зроблять процес покупки ще більш приємним. Впевнена, що він стане ідеальним вибором для всіх, хто цінує якість, здоровий сон і зручність.
- Переваги:
- Якісний, зручний, ідеальний по розміру