- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Чудова миска для активних улюбленців! Об'єму 1.5 літра вистачає на цілий день, а конструкція із захистом від проливання реально рятує підлогу
- Продавець StarLight
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Працює по принципу поплавка з отвором всередині. Поплавок складається з двох частин, в які попадає вода та він частково притоплений. Тому води в місці забагато. Мабуть тільки для котів чи маленької собаки
- Переваги:
- Недоліки:
- води навколо багато як і зі звичайної миски (собака Лабрадор)
- Алина я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Такая удобная мисочка оказалась) я в приятном удивлении) до этого были обычные миски и фонтан, ничто не спасало от кучи брызгов на полу и мокрой шерсти. У меня плоскомордые котики и собачка , купить именно такую поилку было самым оптимальным решением) еще и дешево в отличии от фонтанов)
- Продавець StarLight
- Мухамеджанова Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Навіть кошеня одразу освоїло миску
- Переваги:
- На даний момент проблема з розливанням води усунуто
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець StarLight
- Сеймур К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Отлично
- Продавець StarLight
- Микита Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Товар якісний, відповідає опису. У користуванні більше 2 місяців, нарікань немає. Принаймні для кішок свою функцію виконує на 100%. Виглядає так, що і для собак буде чудовим варіантом.
- Переваги:
- Дійсно не переливається, хоча кішка дуже намагається.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець StarLight
- Алина я***
Да, для собачки тоже оказалась отличная поилка) щеночек в 3 месяца сразу поняла как пить и мордочка более сухая)
- Лілія В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Товар приїхав дуже швидко. Миска велика та зручна, виготовлена з якісного, міцного пластику, легка у користуванні.
- Переваги:
- Розмір, міцність матеріалу та функція непроливання.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець StarLight
- Лиля Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Чудова напувалка. Працює як описано в характеристиці.
- Продавець StarLight
- Полина Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Мисочка прекрасна. Якість порадувала, собані дуже подобається.
- Продавець StarLight
- Ангеліна Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Крута миска. Дійсно відповідає своїм характеристикам. Стильно виглядає.