Відгуки покупців про Бочка для дощової та технічної води 500л Bass Polska BH 79988 сіра
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 500
- Переваги:
- Стоїть. Не складається без води
- Недоліки:
- Поки немає
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 250
Повністю задоволена,якість гарна,легкий монтаж.ємність витримала навіть зиму на вулиці.рекомендую.
- ЛідіяВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 250
Дуже зручна ємність для води. Якістю виробу залишилися задоволені. Легко збирається. Використовували для крапельного поливу.
- Переваги:
- Якісний товар. Зручний у використанні.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 500
За той невеликий час користування, а купила я їх три штуки, залишилась дуже задоволена. Нарешті вирішила проблему нестачі води для поливу. В мене немає скважини і на данний час є з цим проблема, то такі бочки дуже виручають. На вигляд дуже пристойні, не шкодять своїм виглядом фасад будинку, завдяки кранам , що входять в комплект, легко користуватися. Єдине, що, скоріше за все, на зиму їх треба буде прибирати.
- Переваги:
- Суттєвий запас води для потреб саду
- Недоліки:
- Не виявила
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 250
Гарна бочка, єдине не зрозумів, чому кран на середині)
- Едуард Д***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 250
Отличный товар, отличный сервис! Купил бы ещё и на 500 л. бочку, но места не хватает.
- Переваги:
- Мобильность, легкая сборка, качественный материал
- Полотняк А***Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 500
Взяли гроші за товар місяць тому , через тиждень сказали що товару не має , грошу не повернули .
- Переваги:
- Не зрозуміло
- Недоліки:
- Не зрозуміло
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.