- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 90x200 см
Матрац отличный, хорошо держит форму
- Переваги:
- Ціна, жесткая прокладка
Користуйтесь з задоволенням!)
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 140x200 см
Все добре підійшло, вирівнняв продавлений диван..
Користуйтесь з задоволенням)
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 130x190 см
Топер зручний із достатньою жорсткістю, нерівності дивана невідчутно, спати зручно
- Продавець Реальність Сну
Дуже вдячні Вам за відгук! Користуйтесь з задоволенням!)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 110x190 см
Гарний. Син 7 років задоволений. Каже нарешті рівний диван. Від сидіння дорослої людини продавлюється дуже
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 160x200 см
матрас прикольний
незважаючи на те що він недорогий, по відчуттям він кращий ніж наш минулий топер- Переваги:
- плотний, тверденький, гарно запакований
- Недоліки:
- поки не виявили
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 140x190 см
Це вже другий топер, що я замовляю. Просто вау. Я просто пишаюся вітчизняним виробництвом. Якість виде за всіх похвал, топер перетворює нещручне ліжко в ліжко люкс.
- Переваги:
- Економить гроші не треба купувати нове ліжко
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 150x200 см
Всё отлично, заказал 150 на 200 в воскресенье, перезвонили предупредили что будет изготовление и нужно время, в четверг привезли. Всё в порядке, на диван лег как родной.
- Переваги:
- Доставка быстрей чем обещали, сделан качественно, соответствует описанию на 100%
- Недоліки:
- Пока нет
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 110x190 см
- Переваги:
- Здається навіть вищий ніж 8см. Диван старенький і дуже кривий. Топер ліг як рідненький. Дуже зручно
- Недоліки:
- Поки не виявлено. Подивимось як довго прослужить, поки користуємось тиждень і задоволені.
- Продавець Реальність Сну
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, раду що вам сподобалась продукція.
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 140x190 см
Матрац ідеально підійшов. Замовляла 140*190. Нарешті сон став міцним, а спина подякувала відсутністю болі.
- Продавець Реальність Сну
Доброго дня. Віта дякуємо що ділитись досвідом покупки.Користуйтесь з задоволенням.
- Тамара Г*** СтепановнаВідгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 90x190 см
Добрый день!
Получила товар.
Сделано было быстро и доставка быстрая, спасибо большое.
Но, когда развернула пакеты, совсем расстроилась. Видно на производстве нет метра или специалисты не умеют пользоваться. Я заказала 190/90/8, а в итоге получила чехол 190/85/5, а сам матрас по боках топорщится и розправлятся ему некуда. Вот такая оказалась невесёлая покупка, а ведь деньги для меня совсем не маленькие, я пенсионерка и ВПО.- Переваги:
- Быстро собрали
- Недоліки:
- Несоответствие размеров
- Продавець Реальність Сну
Доброго дня, Тамара Степанівна. Завтра Вам зателефонує наш менеджер по якості, в нашій практиці ми не зустрічали ще такого виду браку. Якщо все відповідає вашому опису ми здійснемо заміну виробу в максимально короткі терміни. Дякуємо за звернення. Та перепрошуємо за негативний досвід.
- Ярослава Л***Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 150x190 см
Матрац підійшов чудово. Купувала щоб покласти поверх дивана, все підійшло- тепер відчуття ніби спиш не на дивані а на ліжку) Правда я думала що матрац буде м'якшим по відчуттях, але це я не розрахувала, так як в описі вказано рівень жорсткості. Але це ніяк не впливає на його якість. Після сну нічого не болить, а жорсткіша поверхня навіть корисніша. Тому матрацом задоволена. Дякую. А ще зручно бо можна оформити на кілька платежів)
- Продавець Реальність Сну
Доброго дня, Ярослава, дякуємо за відгук . Користуйтесь з задоволенням.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 140x200 см
Матрац перевершив усі мої очікування. Раніше на дивані неможливо було лежати, всі нерівності давили на спину. Після отримання матраца я розгорнула рулон на дивані і почекала, як рекомендується, три доби. За цей час матрац підростав по висоті, наче його надували. Тепер лежати на ньому, як на ліжку у п'ятизірковому готелі. Рай для спини. Я в повному захваті!!! Дякую всім, хто його виробляє і продає. Рекомендуватиму матрац всім своїм рідним і знайомим.
- Переваги:
- Вітчизняний продукт, Вітчизняна якість!
- Недоліки:
- Немає!
- Продавець Реальність Сну
Доброго дня, Ірина дякуємо за зворотній звязок,коористуйтесь з задоволенням.