Відгуки покупців про Тонкий матрац-топер Purple Base Plus Cocos полуторний 130x190 см

Оцінка користувачів 4.73/5
  • Любов М***
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 90x200 см

Матрац отличный, хорошо держит форму

Переваги:
    Ціна, жесткая прокладка

Користуйтесь з задоволенням!)

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 140x200 см

Все добре підійшло, вирівнняв продавлений диван..

Користуйтесь з задоволенням)

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 130x190 см

Топер зручний із достатньою жорсткістю, нерівності дивана невідчутно, спати зручно

• Продавець  Реальність Сну

Дуже вдячні Вам за відгук! Користуйтесь з задоволенням!)

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 110x190 см

Гарний. Син 7 років задоволений. Каже нарешті рівний диван. Від сидіння дорослої людини продавлюється дуже

• Ганна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 160x200 см

матрас прикольний
    незважаючи на те що він недорогий, по відчуттям він кращий ніж наш минулий топер

Переваги:
    плотний, тверденький, гарно запакований
    Недоліки:
    поки не виявили
  • Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 140x190 см

Це вже другий топер, що я замовляю. Просто вау. Я просто пишаюся вітчизняним виробництвом. Якість виде за всіх похвал, топер перетворює нещручне ліжко в ліжко люкс.

Переваги:
    Економить гроші не треба купувати нове ліжко
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 150x200 см

Всё отлично, заказал 150 на 200 в воскресенье, перезвонили предупредили что будет изготовление и нужно время, в четверг привезли. Всё в порядке, на диван лег как родной.

Переваги:
    Доставка быстрей чем обещали, сделан качественно, соответствует описанию на 100%
    Недоліки:
    Пока нет
  • Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 110x190 см

Переваги:
    Здається навіть вищий ніж 8см. Диван старенький і дуже кривий. Топер ліг як рідненький. Дуже зручно
    Недоліки:
    Поки не виявлено. Подивимось як довго прослужить, поки користуємось тиждень і задоволені.
    • Продавець  Реальність Сну

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, раду що вам сподобалась продукція.

• Віта
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 140x190 см

Матрац ідеально підійшов. Замовляла 140*190. Нарешті сон став міцним, а спина подякувала відсутністю болі.

• Продавець  Реальність Сну

Доброго дня. Віта дякуємо що ділитись досвідом покупки.Користуйтесь з задоволенням.

• Тамара Г*** Степановна
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 90x190 см

Добрый день!
    Получила товар.
    Сделано было быстро и доставка быстрая, спасибо большое.
    Но, когда развернула пакеты, совсем расстроилась. Видно на производстве нет метра или специалисты не умеют пользоваться. Я заказала 190/90/8, а в итоге получила чехол 190/85/5, а сам матрас по боках топорщится и розправлятся ему некуда. Вот такая оказалась невесёлая покупка, а ведь деньги для меня совсем не маленькие, я пенсионерка и ВПО.

Переваги:
    Быстро собрали
    Недоліки:
    Несоответствие размеров
    • Продавець  Реальність Сну

Доброго дня, Тамара Степанівна. Завтра Вам зателефонує наш менеджер по якості, в нашій практиці ми не зустрічали ще такого виду браку. Якщо все відповідає вашому опису ми здійснемо заміну виробу в максимально короткі терміни. Дякуємо за звернення. Та перепрошуємо за негативний досвід.

• Ярослава Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 150x190 см

Матрац підійшов чудово. Купувала щоб покласти поверх дивана, все підійшло- тепер відчуття ніби спиш не на дивані а на ліжку) Правда я думала що матрац буде м'якшим по відчуттях, але це я не розрахувала, так як в описі вказано рівень жорсткості. Але це ніяк не впливає на його якість. Після сну нічого не болить, а жорсткіша поверхня навіть корисніша. Тому матрацом задоволена. Дякую. А ще зручно бо можна оформити на кілька платежів)

• Продавець  Реальність Сну

Доброго дня, Ярослава, дякуємо за відгук . Користуйтесь з задоволенням.

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Реальність Сну. Розміри: 140x200 см

Матрац перевершив усі мої очікування. Раніше на дивані неможливо було лежати, всі нерівності давили на спину. Після отримання матраца я розгорнула рулон на дивані і почекала, як рекомендується, три доби. За цей час матрац підростав по висоті, наче його надували. Тепер лежати на ньому, як на ліжку у п'ятизірковому готелі. Рай для спини. Я в повному захваті!!! Дякую всім, хто його виробляє і продає. Рекомендуватиму матрац всім своїм рідним і знайомим.

Переваги:
    Вітчизняний продукт, Вітчизняна якість!
    Недоліки:
    Немає!
    • Продавець  Реальність Сну

Доброго дня, Ірина дякуємо за зворотній звязок,коористуйтесь з задоволенням.