Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Корм-ласощі для гризунів Versele-Laga Snack Nature Fibres 500 гр

Оцінка користувачів 5/5
  • Катерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 500 г

Моїх кроликів посадили на дієту і корм ветеринар заборонив давати до схуднення. А цю закуску дозволив давати по трохи, бо вона беззернова і містить багато вітамінів. Кроликам вона дуже подобається.

Переваги:
    Беззернова, чудовий склад
    • Продавець  Котогав

Катерино, щиро дякуємо за такий детальний відгук .
      Дуже раді, що закуска підійшла вашим кроликам і смакує їм .
      Справді, беззернові ласощі з хорошим вмістом клітковини — чудовий варіант для підтримки раціону під час дієти.

Бажаємо вашим улюбленцям міцного здоров’я та гарного самопочуття. Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 500 г

Таку закуску моя Шаля спробувала вперше,і бачу сподобалось, з'їла все.Дякую.Буду замовляти ще

Переваги:
    Свіжий і смачний
    Недоліки:
    • Продавець  Котогав

Тетяно, щиро дякуємо за такий милий відгук!
      Дуже раді, що Шалі сподобалась закуска з першого разу — це завжди найкраща реакція .

Приємно, що ви відзначили свіжість і смак. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 500 г

Гарне доповнення до раціону. Багато корисної клітковини, що важливо для зубів та шлунку шиншили. Виглядає апетитно, пахне сіном та сушеними овочами.

• Продавець  Котогав

Ольго, щиро дякуємо за такий детальний і корисний відгук .

Раді, що закуска добре доповнює раціон та підходить для підтримки зубів і травлення шиншили — це справді дуже важливо .
      Приємно, що ви відзначили і натуральний аромат, і склад.

Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 500 г

Ще забув додати фото до попереднього

• Продавець  Котогав

Андрію, дякуємо, що поділилися ще й фото .
      Це дуже цінно, адже іншим власникам гризунів легше обрати якісний продукт .
      Нехай Вашій улюблениці завжди смакує та приносить користь.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 500 г

Дійсно хороша закуска до основного корму.

Переваги:
    Хороший якісний і збалансований склад
    Недоліки:
    • Продавець  Котогав

Андрію, щиро дякуємо за відгук . Дуже приємно чути, що Versele-Laga Nature Snack Fibres Вам сподобався і став чудовим доповненням до основного раціону .
      Раді, що Ви відзначили якісний та збалансований склад — саме це робить ласощі корисними й безпечними для улюбленців.