Відгуки покупців про Круглий розкладний стіл у стилі лофт трансформер для кухні обідній столик для сім’ї металеві опори меблі для дому MebliRoMax Lite Slide D800 Дуб Сонома /Білий (УТП016860)
- Юля Л***Відгук від покупця. Продавець: RM Factory. Колір стільниці: Білий. Ширина: 80. Глибина: 80
Дуже гарний!
Швидка доставка, добре пакування.- Продавець RM Factory
Доброго дня, Юлія
Дякуємо Вам за відгук! Будемо раді бачити Вас ще! - Продавець RM Factory
Доброго дня, Юлія!
Дякуємо що обираєте нас! - Продавець RM Factory
Доброго дня, Юлія!
Дякуємо що обираєте нас!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: RM Factory. Колір стільниці: Білий. Ширина: 80. Глибина: 80
Стол стоит своих денег, сделан хорошо. Ножки регулируются. Что плюс при не ровном поле. Раздвигается в овальный стол .
Посмотрим как будет в эксплуатации.
Упаковка была не очень. Поэтому новая почта упаковала дополнительно в ящик, что увеличило стоимость доставки на 500 грн. Вместо 160 грн.В итоге по сумме получается как в магазине купить.- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Упаковка товара. Увеличение стоимости доставки из-за доп.упаковки в ящик
- Продавець RM Factory
Дякуємо, що обрали нас!
Щиро вдячні за Ваш відгук — Ваша підтримка надихає нашу команду ставати ще кращими. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди раді співпраці з Вами у майбутньому!
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: RM Factory. Колір стільниці: Дуб Крафт золотий. Ширина: 90. Глибина: 90
Шукали саме круглий розсувний стіл, вирішали придбати цей, про що не жалкуємо. Стіл якісний і гарно зроблений.
- Переваги:
- Красивий)
- Наталя
Доброго дня!
Поділіться, будь ласка, чи зручно за ним сидіти? Ніжки стола не заважають? - Продавець RM Factory
Дякуємо, що обрали нас!
- Наталия Ю***Відгук від покупця. Продавець: AVVS Tech. Колір стільниці: Дуб Ендгрейн. Ширина: 110. Глибина: 80
Стіл по якості супер. Дуже зручний і практичний. Вписався в інтер'єр кухні. На всю довжину поки що не розкладали. Дякую продавцю за оперативність та консультації щодо розмірів і кольору. Приємно працювати.
- Недоліки:
- не виявлено