- AI аналіз відгуків89 відгуків: Позитивний 76%, нейтральний 16%, негативний 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Чудові якісні берюші. Зручно спати на боку, не випадають з вух. Рекомендую.
- Станіслав Я***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Якісь дуже погана, функціонал свій не виконує , не коштує ваших грошей , та часу очікування відправки !
- Недоліки:
- Чистий Китай
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Якість дуже суперечлива , було б чудово повернути.
- Переваги:
- Недоліки:
- Матеріал товару
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо, Максиме! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що матеріал та ергономіка даної моделі не підійшли вам індивідуально.
Згідно з чинним законодавством України та санітарно-гігієнічними нормами, беруші є товаром особистого користування і після відкриття пакування та контакту з тілом обміну чи поверненню не підлягають. Ми суворо стежимо за цим, щоб кожен наступний покупець отримував гарантовано стерильний та безпечний продукт.
Проте для нашого магазину дуже важливий комфорт кожного клієнта. Оскільки ви залишилися повністю незадоволені покупкою, ми готові в індивідуальному порядку як виняток розглянути варіант компенсації, щоб згладити це враження.
Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки через особисті повідомлення (або за контактами магазину), вказавши номер замовлення, і ми вирішимо це питання в приватному порядку. - Максим Ч***
Дуже добро що є можливість повернути кошти за такий товар.
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Дуже класні беруші! Величезний плюс, що в комплекті йдуть амбушури трьох різних розмірів — підібрала під свої вуха ідеально, нічого не тисне і не випадає за ніч. Силікон мега м'який, можна спокійно спати на боці. Шум від дороги та хропіння глушать чудово.
- Емілія Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Якісний товар за хорошу ціну. Завдяки анатомічній формі сідають у вушну раковину як влиті. Шум блокують надійно, сон став набагато міцнішим. Дуже практично, що вони багаторазові, просто помив теплою водою з милом і вони як нові. Рекомендую.
- Переваги:
- добре приглушують звуки, багаторазові
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Дорого й неякісно.
У вухах не тримаються. Вислизають і випадають всі три розміри.
Звук відповідно пропускають дуже. Я би з радістю повернула це.- Переваги:
- Красива коробочка
- Недоліки:
- Абсолютно не виконують своєї функції
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо, Ольго! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що анатомічна форма берушей не підійшла під будову вашої вушної раковини, через що виник дискомфорт. Оскільки вушні канали у всіх людей унікальні, іноді дійсно потрібен час на звикання або інший тип фіксації.
Згідно із Законом України «Про захист прав споживачів», беруші належать до засобів особистої гігієни й після відкриття упаковки не підлягають обміну чи поверненню. Проте, наш магазин безмежно цінує кожного покупця та репутацію на платформі Rozetka. Ми не хочемо, щоб ви залишалися з негативними емоціями.
Наш менеджер уже зв’язався з вами для оформлення повного повернення коштів за замовлення. Очікуйте, будь ласка, дзвінка або повідомлення. Сподіваємося, це виправить ваше враження про наш сервіс! - Ольга Я***
Галю справа не у формі й анатомічності, а у матеріалі виготовлення - він ковзький.
Дякую за повернення коштів.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Виглядають пристойно, працюють як заявлено
- Переваги:
- Свою функцію виконують
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Все добре.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Соседей не слышно, будильник слышно, уши не давит. Очень довольна, спасибо огромное за такое чудо!
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Спочатку, не зовсім правильно надягав, думав все пропало. Але потім після кількох ітерацій - виконують свою функцію вище моїх очікувань, але пару ночей потрібно звикнути до свого серцебиття та невеликого дискомфорту, зараз, сон покращився суттєво.
- Переваги:
- Виконують свої функції
- Недоліки:
- Не всім підходить розмір
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Вчасно прийшли. Приглушують шум, не випадають, стильний футляр у якому зафіксовані запасні амброшури та самі беруші. Це мої перші беруші у житті
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Відповідає призначенню. Зручні
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Все супер
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Нормально сидять в вухах, за ніч не випадають. Хропіння сусідів не чутно.
- Переваги:
- Стильна коробочка для зберігання, комфортно з ними спати.
- Микита К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Одна из лучших вещей что я покупал
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Дешевое китайское ...
- Переваги:
- коробчка салидная даже есть шнурочек
- Недоліки:
- из 3-ех разных насадок не одна не сидит в ушах..! Не рекомендую данные беруши!!!
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Зручні, все влаштовує
- Переваги:
- Кейс, різні розміри
- БКВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
добре прцює
- Надежда Ф***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Ніч тиха, сусіди мовчать, беруші справляються на ура.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Гарне шумопоглинання, працюють на 100%
- Переваги:
- Наявність різних розмірів
- РоманВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Гарний та якісний товар
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
гарні беруші,головне підібрати розмір
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Гарний товар. Все супер.
- Вика Н***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Гарні беруші,рекомендую!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Дуже гарна якість і швидка доставка. Дякую!
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Беруші класні. Набагато кращі за дешеві пінні з аптеки.
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Брала через хропіння чоловіка. Реально рятують! Звук не зникає на 100%, але стає глухим фоном і спати не заважає. Головний плюс — вони м'які, вуха зранку не болять, навіть якщо всю ніч спати на боці. Підібрала собі розмір S із комплекту, сидять ідеально і не випадають.
- Переваги:
- Зручно спати на боці, 3 розміри в наборі.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Я навіть не міг уявити, який цей товар неякісний, це наче якась насмішка над покупцем. Абсолютна проникність, нульовий захист, не купуйте, не витрачайте кошти, бо обміну це не підлягає і продавець цим користується. Бережіть гроші
- Переваги:
- Недоліки:
- Китайський недолік абсолютний
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Все працює
- Переваги:
- хороша якість
- Софія І***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
дуже зручні, є багато накладок, взагалом супер
- Мария Р***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Не подавляють звуки і на половину
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо Марія! Дякуємо, що поділилися досвідом.
Сприйняття шуму дуже індивідуальне. Модель SE10 розроблена так, щоб приглушувати дратівливі звуки (хропіння, шум дороги), але не створювати ефекту повної вакуумної пробки, від якої може боліти голова. На жаль, пасивні силіконові беруші фізично не можуть «вимкнути» звук повністю, як це роблять електронні системи шумопоглинання. Шкода, що цей варіант захисту вам не підійшов.
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Как,как их вставлять,даже самые маленькие насадки не влазят!!!Инструкция есть,люди!!!!
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Підкажіть, будь ласка, в чому саме у Вас виникає складність?
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Дуже задоволена берушами!!! Гарна ціна, гарна якість! Швидка доставка!
- Данило Я***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
- Переваги:
- Виконують свою функцію. В них справді тихіше.
- Недоліки:
- Голосні звуки не повністю поглинаються. Ціна досить висока як для куска пластмаси і резини.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Дуже задоволена, зручно спати навіть на боку бо зовсім не відчуваються, ніякого дискомфорту, якщо потрібно в них спати всю ніч то на ранок нема головної болі, як від поліпропіленових.
- Переваги:
- Зручні, ніякого дискомпюфорту
- Евгения В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop
Рекомендую!