Відгуки покупців про Стіл комп'ютерний VAYS, письмовий стіл стелаж з полицями праворуч M-17 Венге Темний-Білий
Є в наявності
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: Roompage. Колір: Білий
- Продавець Roompage
Вітаємо! Дякуємо за відгук! Дуже раді що вам все сподобалось! Звертайтесь! Гарного дня!
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Roompage. Колір: Білий
Стіл гарний, виглядає чудово, якість відповідає ціні. Був нюанс із пошкодженням під час доставки, але продавець швидко замінив на новий. Сервіс на висоті, щиро дякую! Продавця рекомендую.
- Продавець Roompage
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Дуже раді, що стіл вам сподобався. Перепрошуємо за ситуацію з пошкодженням під час доставки, але приємно, що змогли швидко її вирішити та залишити позитивне враження від нашого сервісу. Нехай стіл служить вам довго та із задоволенням!
- Анжеліка Т***Відгук від покупця. Продавець: Roompage. Колір: Дуб Сонома
Поломані дві доски, склали одна до одної всередину, так що при огляді на пошті не побачила.
- Недоліки:
- Прислали дві половини поломані
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: Roompage. Колір: Венге темний
Стіл дуже чудовий, збирається легко та швидко, виглядає неймовірно. Дуже дякую за швидку доставку.
- Продавець Roompage
Дякуємо за відгук! Дуже раді що вам все сподобалось! Звертайтесь!
- ЄВГЕНІЙ К***Відгук від покупця. Продавець: Roompage. Колір: Дуб Сонома
Зібрав з двох таких цікаве робоче місце. Планую ще зміцнити самостійно щоб не прогинались стільниці під рукою
- Переваги:
- Ціна.
Цікава модель.
Надійне пакування для доставки поштою. - Недоліки:
- Деякі частини стола відрізняються по тону від сусідніх.
Якщо немає під рукою власної хрестової викрутки - стіл не збереш.
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Roompage. Колір: Венге темний + Білий
За свою ціну топ) розоаховуйте тільки приземленні іще на 400грн доставку НП.
- Зинченко И***Відгук від покупця. Продавець: Roompage. Колір: Венге темний
Стол понравился , смотрится хорошо. Оказался очень удобным в использовании.
Есть инструкция , легко собирается .- Переваги:
- Продавець Roompage
Дякуємо за відгук! Раді що вам все сподобалось! Звертайтесь!
- В'яла Я***Відгук від покупця. Продавець: Roompage. Колір: Білий
Гарний стіл, зручний.
- Продавець Roompage
Дякуємо за відгук! Раді що все сподобалось! Звертайтесь!
- Василь П***Продавець: Roompage. Колір: Білий
Наскільки я був незадоволений при першому замовлені сервісом та очікуванням даного товару, настільки ж я зараз задоволений, що придбав його. Все відповідає заявленому, деталі при зборці наче були створені одне для одного, повний комплект фурнітури, та навіть додаткові деталі, у випадку, якщо щось загубилося в процесі зборки.
- Переваги:
- Онлайн Підтримка виробника, витримані строки доставки, гарна якість, додаткова фурнітура, зрозуміла інструкція, ключ у комплекті.
- Продавець Roompage
Дякуємо за відгук! Дуже приємно що все сподобалось! Звертайтесь!