- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Світло Є
Перший досвід поганий, використовував один пакет, набирає воздух за 5 хвилин, думав через зіп стрічку, але чутно що клапан...
- Продавець Світло Є
Володимир, добрий день) Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Нам дуже прикро, що покупка не виправдала ваших очікувань.
Будь ласка, не хвилюйтеся – ми вже працюємо над тим, щоб вирішити цю ситуацію і зробити все, аби ви залишилися задоволені.
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Хороші пакети, зручні, зручно зберігати ковдри у них, рекомендую.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Світло Є
Добрий день, Наталія! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що товар вам сподобався і вашому домашньому улюбленцю також)
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Діна Б***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Мені дуже подобаються ці пакети, я використала його для курток і светрів. У шафі стало більше місця, можно легко зберігати речі і мясця мегше займає.
- Продавець Світло Є
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що вам все сподобалось)
Гарного вам дня)
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
розмір чудовий! якість топ!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Дуже задоволена, місця в шафі стало набагато більше!
- Продавець Світло Є
Добрий день, дякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що вам все сподобалось)
Гарного вам дня)
- Катюша Г***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Не задоволена.
- Недоліки:
- Брак через 1, в результаті з набору, використала 5 пакетів, з яких 4 набрали повітря!
- Продавець Світло Є
Катерина, добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Проблема з герметичністю пакетів може бути пов'язана з неправильною герметизацією застібки.
Переконайтеся, що застібка повністю закрита до кінця. Для цього можна кілька разів провести руками або спеціальним зажимом.
Вентиль – переконайтеся, що він щільно закручений після видалення повітря.
Наш менеджер зв'яжеться із вами для уточнення інформації та вирішення даної ситуації. Дякуємо за розуміння! Гарного дня)
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Замовляла набір вакуумних пакетів з 8 штук( різного розміру). Все сподобалось , кожен пакет окремо запакований. Пакети якісні. Рекомендую.
- Переваги:
- Різні розміри, якісні
- Продавець Світло Є
Наталія, добрий день) Дякуємо вам за чудовий відгук та рекомендацію! Дуже приємно, що набір виправдав ваші очікування. Особливо цінно, що ви поділилися фото – це допоможе іншим покупцям зробити вибір. Раді, що ви задоволені покупкою, і сподіваємось на подальшу співпрацю!
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
З набору використала 4 пакети, як будуть справлятись зі своєю задачею покаже час. На перший погляд якісний товар.
- Переваги:
- Якісні пакети
- Недоліки:
- ще не виявила
- Продавець Світло Є
Ольга, добрий день) Дякуємо за ваш гарний відгук! Приємно чути, що ви оцінили якість пакетів. Нехай вони і надалі виправдовують ваші очікування і допоможуть зберегти ваш одяг у чудовому стані. Якщо виникнуть питання ми завжди раді допомогти! Дякуємо за вибір нашого магазину)
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Світло Є
Гарні пакети, зі своєю задачею впорались.
- Продавець Світло Є
Вікторія, добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вакуумні пакети відповідають вашим очікуванням і справляються зі своєю задачею. Сподіваємось, вони будуть і надалі корисними для зберігання продуктів! Завжди раді вашим новим замовленням!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є
Заказывала набор пакетов, один оказался бракованным, набирает воздух.
- Переваги:
- Качество хорошее
- Недоліки:
- Брак
- Продавець Світло Є
Ольга, добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась, В будь-якому випадку, дякуємо, що обрали наш магазин:)