Відгуки покупців про Набір розпилювачів для олії оцту соусів та рідини 2 х 100 мл VMHouse розпилювач кухонний дозатор диспенсер скляний спрей-дозатор пляшка для заправки салатів 2 шт прозорий (0098-0021)
- AI аналіз відгуків109 відгуків: Позитивні — 74%, нейтральні — 13%, негативні — 13%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Дякую продавцю
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Купила нещодавно розпилювачі, відправили швидко. Все працює, достатньо зручно.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Зручні
- Недоліки:
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Користуємось цими розпилювачами пів місяця, працюють чудово, отримала швидко, питань немає.
- Переваги:
- Гарне розпилення, зручно тримати та натискати, гарний вигляд.
- Недоліки:
- Не виявила
- МарʼянаВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Дуже зручний девайс! Дякую магазину за швидку доставку!
- Недоліки:
- Перебейнос Л***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Придбала цей набір розпилювачів від VMHouse (2 х 100 мл) і тепер не уявляю своєї лінії готування без нього. Це просто маст-хев для кожної кухні!
- Переваги:
- Дуже зручно і естетично
- Недоліки:
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Дуже хороші розпилювачі, зручні й компактні )
- Переваги:
- Розпилює
- Недоліки:
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Дуже зручні розприскувачі. Стали в нагоді для приготування в аерогрилі
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
чудово, швидко, дякую
- Дзюбенко І***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Норміч
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Розпилювачі прослужили недовго. Механізм розпилювання швидко зламався.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Швидко зламались
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Замовив за проханням дружини. Вона задоволенна а мені якось по....ну
- Переваги:
- Для мене ні яких
- Недоліки:
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Класна річ - економія олії значна, ну і споживання жирів зменшилось за рахунок нормального дозування.
- Переваги:
- Економія олії, ціна розпилювачів.
- Недоліки:
- Єдиний недолік - вузький отвір для вливання олії, в мене немає таких воронок, важко не розлити. Робили з пергаменту.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
За декілька тижнів не активного користування зламався один розпилювач.
Інший працює через раз .
Ну і помити їх - дуже важко вручну.
Магазин відправив товар швидко , дякую.- Переваги:
- Компактні , швидка доставка
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець VM HOUSE
Вітаємо Тетяно,
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і відзначили компактність набору та швидку доставку. Нам прикро, що робота розпилювачів не виправдала Ваших очікувань.
Хочемо зазначити, що набір розпилювачів призначений для економного та точного дозування різних рідин (олія, оцет, соуси, лимонний сік, соєвий соус, вода) і має покращений механізм розпилення з двома режимами:
«хмара» — при швидкому натисканні;
«струмінь» — при повільному натисканні.
У більшості випадків нестабільна робота виникає через загуслі залишки олії або соусу в механізмі. Для коректної роботи рекомендуємо періодично промивати розпилювач теплою водою з додаванням кількох крапель мийного засобу, після чого кілька разів натиснути на кнопку, пропускаючи чисту воду. Це значно спрощує очищення і відновлює плавне натискання.
Якщо ж один із розпилювачів вийшов з ладу — цілком можливо, що Ви зіткнулися з одиничним дефектом, який неможливо виявити до початку використання. У таких випадках ми завжди радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб (телефон, месенджери, чат в особистому кабінеті), щоб ми могли оперативно допомогти та вирішити питання.
Ми цінуємо Ваш відгук і завжди відкриті до діалогу, аби кожна покупка залишала лише позитивні враження.
- ДианаВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
работает через раз, крышка то откручивается то раскручивается. не рекомендую
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Задоволена товаром.
Хороший дивайс на кухні- Переваги:
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Быстрая доставка, не смотря на низкую цену, все отлично распыляет и работает, очень удобно
- Світлана Щ***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Доставили швидко. Якість відмінна. Розпилює - одне задоволення! Те про що мріяла!
Дякую! - анатолій Ш***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Доставили швидко.
- Переваги:
- Прикольна штука.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Валентин К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Ціна-якість відповідає, свою функцію виконує
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
В щоденному користуванні більше 2 тижнів, проблем не виявлено, розпилюють добре, нічого не протікає, за свою ціну - ідеальний варіант. Сервісом магазину також повністю задоволений, можу рекомендувати до покупки
- Переваги:
- Перелічив
- Недоліки:
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Продавець швидко вирішив питання з браком товару,відправивши новенький комплект за свій рахунок. Покупкою задоволена!
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Спочатку відправили цей товар і одна баночка відразу тріснула. Але магазин відправив заміну. Загалом розпилювачі на свою ціну непогані.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не дуже якісні
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Хороший набор! Пользуемся пока одним нас все устраивает спасибо! Товар рекомендую
- Переваги:
- Цена и наличие двух распылителей
- Недоліки:
- Пока не каких )
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Вигляд у пластика біля розпилювача не дуже охайний, але свої функції виконує.
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Зручний
- Переваги:
- Добре розпилює, використовую для олії
- Артём К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Спасибо!Товаром доволен
Не ведіться на ціну як я. Купив, приніс додому, залив олію, закрутив і банка зверху тріснула. Дешеве китайське барахло!
- Переваги:
- Ніякі
- Недоліки:
- Банка лопнула
- Продавець VM HOUSE
Шановний Ілле,
Щиро перепрошуємо за ситуацію з Вашим замовленням. Ми вже зв’язались з Вами та надіслали новий розпилювач за наш рахунок, аби Ви могли безперешкодно користуватись товаром!
У подібних випадках завжди радимо одразу звертатись до нас у зручний для Вас спосіб, щоб ми могли оперативно вирішити питання. Ми відкриті до діалогу та завжди йдемо назустріч нашим покупцям, Ви можете в цьому переконатись переглянувши відгуки інших покупців.
Також запрошуємо Вас ознайомитись з нашим асортиментом товарів для кухні, серед яких знайдете багато корисних речей: посилання
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Все супер, товар відповідає опису
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Замовляла набір розпилювачів. Товаром задоволена, зручний у використанні, а головне- виконуючи свою функцію вдало
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Отримала розпилювач дуже швидко. Якістю задоволена. Рекомендую!
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Отримала товар швидко . Товар відповідає опису. Зручний в користуванні
- Владислав О***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Не погані розпилювачі
- Переваги:
- Не погані
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
отримала, але другий спрей-дозатор зламаний, розчарована. поки що не користувалася.
- Продавець VM HOUSE
Шановна Світлано,
Щиро перепрошуємо за ситуацію з Вашим замовленням.
Ми вже зв’язались з Вами для вирішення питання та запропонували заміну товару. Імовірно, пошкодження було отримано під час транспортування.
Рекомендуємо завжди перевіряти товар на точці видачі, однак навіть у таких випадках Ви завжди можете звернутися до нас у зручний спосіб (телефоном, вайбер, телеграм чи через чат в особистому кабінеті) — ми оперативно вирішимо питання.
Також зверніть увагу на інші корисні товари для кухні: посилання
Бажаємо Вам лише приємних покупок!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Распылителем пользуюсь, очень удобно, рекомендую
- Переваги:
- Маленький расход масла, стекло
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Микола Ч***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий
Замовив даний розпилювач, начебто не поганий, свою функцію виконує
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Поки не виявлено