- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Швидко вдалося підключити, якість для мене підходить
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Раджу
- Переваги:
- Якісні, гарно виглядають
- Представник бренду
Доброго дня, дякую за ваш відгук
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
все добре
- Переваги:
- за свою ціну те що потрібно
- Представник бренду
Доброго дня, дякую за відгук
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Абсолютное соответствие цена -качество . Есть к чему придраться , но за эти деньги врят ли стоило расчитывать на что-то больше . Как эконом вариант - супер .
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купили по рекомендации нашего дизайнера. Приборы на стене выглядят очень дорого. Превысило все ожидания
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сделано основательно. Смотрится на стене дорого. Электрик отметил легкость монтажа
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Монтували ці прибори Ерсте Триумф в новій квартирі, перевищило очікування як на такі гроші, на стіні виглядає дуже солідно. Також фідбєк від майстра що встановлював – зручно працювати, все зроблено толково
- АртёмВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Спасибо кумовьям, эту фурнитуру брали в «Розетке» по их рекомендации. Теперь каждый день радует глаз. Смотрится очень круто и дорого.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарна якість. Встаночлений без проблем.
- Переваги:
- Ціна та якість виготовлення
- Недоліки:
- Ще не виявив
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
выглядит намного дороже, чем стоит. белый реально белый глянцевый, а не серый, а то реально устал выбирать. электрик говорит поставил без проблем
- ІванПродавець: Rozetka. Колір: Кремовий
Ми придбали ці розетки по рекомендації. Виглядає дуже солідно. Перевищило очікування
- Переваги:
- +++
- ВладимирПродавець: Rozetka. Колір: Кремовий
Мой свекр электрик со стажем, все работы по установке розеток в нашей новой квартире производил он. Приборы Эрсте по контактной группе сделаны очень добротно. По установке все было очень удобно. Его мнению я очень доверяю, поэтому рекомендую данную продукцию!
- Переваги:
- цена, качество
- Недоліки:
- лучше дополнительно крепить на саморезы
- Игорь Ф***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купил и поставил розетки сам. На вид выглядят дороже чем стоят.
- Переваги:
- Недорогая и красивая по виду.
- Недоліки:
- Не обнаружил