Відгуки покупців про Миска килимок для собак і кішок підлоговий та протиковзкий антистрес VMHouse 3D лизалка інтерактивний 6 в 1 з мисками для лизання та повільного годування кормушка силіконова для щенят зелений (0109-0003)

Оцінка користувачів 4.73/5
  • Мар'ям Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Очень хороший приехал коврик для собак

Переваги:
    Рекомендую очень понравилось рекомендую всем его взять
  • Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий

Не заслуговує уваги. Кіт його погриз в перші дні. Основна чаша незручна, весь вологий корм, залишається в кутках чаші. Тварина намагається його дістати з нього і починає коврик гризти.

Переваги:
    Присоски на коврику, гарно тримаються за підлогу.
    Недоліки:
    М'який матеріал коврика, тварина його гризе.
  • Аміна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Дуже гарний килимок. Дякую.

Переваги:
    все супер, по якості питань немає
  • Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий

Якість товару чудова. Покупали ще навесні, але килимок виглядає як новий і досі.

• Ян Я***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий

Хороший килимок для повільного годування собак. Нам допоміг.

• Тарас О***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Гарний та якісний килимок. Собака став їсти повільніше. Дуже задоволені.

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий

Такий килимок порадив знайомий ветеринар.
    Отримала замовлення швидко, якість товару супер.

• Продавець  VM HOUSE

Юліє, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію!

Дуже раді, що наш товар Миска килимок виправдав Ваші очікування. Бажаємо задоволення Вашому улюбленцю)

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Отличный качественный коврик. Не скользит, хороший материал.

• Продавець  VM HOUSE

Галино, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами!

Ваша думка використання Килимка лизалки для собак і кішок дуже важлива для нас.

• Артур Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий

Рекомендую всім придбати цю миску, якщо ваш улюбленець просто ковтає їжу, не пережовуючи її. Якість та результат вас порадує!

Артуре, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук, а також за Ваші щирі побажання і рекомендації. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

Будемо раді бачити Вас знову. Всього Вам найкращого.

• Іванна М***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Я задоволена килимком. Яксть хороша. Собака їсть повільніше, пережовує кожну гранулу корма.

Дякуємо, Іванно!

Нам дуже приємно чути від Вас слова задоволеності. Дуже раді, що Вам сподобався наш товар Миска килимок. Це викликає подяку, надихає і мотивує підтримувати необхідний рівень своєї роботи.

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий

Відмінна миска підходить для йорку. собака їсть набагато повільніше, що зміталось за секунду їла хвилин 5. Якісний матеріал, без запаху, чітко кріпиться на липучках на підлозі.

• Продавець  VM HOUSE

Оксано, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами!

Ми раді, що Вам сподобався наш товар миска килимок.

Бажаємо задоволення вашому улюбленцю)

Будемо раді бачити Вас знову.