Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Блок живлення HP 19.5V 4.62A 90W (4.5*3.0+Pin Blue) ORIGINAL.

Оцінка користувачів 3.6/5
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Блок питания прослужил совсем не долго.

Переваги:
    Недоліки:
    Плохой блок питания
    • Продавець  kostor

Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, на товар у вас є гарантія протягом 3 місяців, зверніться до нас і ми вам допоможемо

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Забрали блок питания. Дома подключая к ноутбуку выяснилось, что кабель с другим входом, вообще не возможно соединить кабель с блоком. Разочарованию нет предела. Вы хоть проверяете товар перед отправкой?

Переваги:
    Блок питания работает
    Недоліки:
    Кабель в комплекте не подходит к этому блоку питания
    • Продавець  Ovollovo

Шановний Олександр. Нам прикро, що у вас виникли прорблеми з товаром. У вас є гарнатія на товар. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону або в чат підтримку і ми вирішимо ваше питання.

• Александр Б***

Продавец обменял на нормальный комплект (блок питания и кабель).

• Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Змушений визнати, що помилявся на рахунок продавця Ovollovo. В той же день, коли я залишив свій перший негативний коментар, зі мною зв’язався представник продавця та дуже сильно вибачався за помилку яка сталася і пообіцяв все виправити та компенсувати завдані незручності. Виявилось що в результаті технічної помилки мені помилково відправили не той товар. Сьогодні отримав нарешті товар який замовляв.
    Дуже приємно здивувало, що в якості компенсації витраченого часу продавець поклав у посилку аж 3 бонуси:
    1) зарядний пристрій для телефону;
    2) магнітний кабель для зарядки телефону USB - 3в1 (Lightning+MicroUSB+Type-C);
    3) кабель для зарядки телефону USB - Type-C довжиною 2 метри.
    Як на мене – це дуже гідна поведінка продавця, який піклується про кожного клієнта! Побільше б таких продавців!
    Дуже дякую добросовісним працівникам Ovollovo за клієнто-орієнтований підхід до роботи в такий не простий для України час! Бажаю Ovollovo побільше задоволених клієнтів та стабільних прибутків!
    Разом переможемо!

Переваги:
    Клієнто-орієнтований підхід до кожного покупця
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Будьте дуже обережні при замовленні у цього продавця. Обов'язково перевіряйте товар перед оплатою та отриманням. Мало того що цей продавець мені прислав не той блок живлення, який я замовив, і мені прийшлося шукати необхідний товар в інших магазинах. Так і ще в телефонній розмові з працівником даного продавця виявилось, що такого товару у них в наявності взагалі немає. Тобто цей продавець розмістив на Розетці оголошення про товар, якого в них немає! Будьте дуже обережні а краще нічого в них не замовляйте! Дуже схоже на шахрайство, розраховане на неуважність покупця. Для підтвердження своїх слів додаю фото блока живлення, який прийшов мені по цьому замовленню. Можете порівняти це фото з тим, що прикріплено до інформації про товар.

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже схоже на шахрайство!
    • Продавець  Ovollovo

Шановний Антон. Вибачте за ситуацію що сталася. Ми прослухали розмову ми дуже не праві співробіткика покараємо внесемо корективи в роботу персоналу, а вам відправимо той товар який ви замовляли.

• Антон С***

Беру свої слова назад. Продавець вибачився та все виправив! Дуже дякую за те, що є такі добросовісні продавці, як Ovollovo. Рекомендую!

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Алми

Відмінно працює вже рік