Відгуки покупців про Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Blue Original + чохол + 4 типи наконечників, телескопічні палиці з регулюванням довжини для скандинавської ходьби
- Міша М***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороші палочки гарно виглядають,стильно дивляться
- Продавець HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороші палиці, брав для повсякденного використання, поки не підводили
- Переваги:
- Надійні
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець HappyLife
Доброго дня, Віктор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Blue Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Приобретенным набором Палки для скандинавской ходьбы очень довольна, в нем есть все необходимое. Сами палки легко раскладываются, хорошая амортизация. Рекомендую для прогулок. Большая благодарность продавцу за качественный товар и быструю доставку.
- Продавець HappyLife
Доброго дня Людмила! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ЗорянаВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хорошое качество парень доволен испытание прошли успешно
- Анфиса Ч***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Палиці повністю відповідають опису. Яскравий колір допомагає не загубити їх на природі :). Магазин відправив товар оперативно. Брала на подарунок і людина дуже задоволена. Продавця і товар рекомендую.
- Переваги:
- Чудові палиці і акційна ціна.
- Недоліки:
- Продавець HappyLife
Доброго дня Анфіса! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Blue Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. __________________________________
- Иван Г***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
палки хорошего качества, крепкие и легко настраиваемые
- Переваги:
- Крепкие
- Продавець HappyLife
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Купував мамі палички прийшли в бракованому станні ніжка не закріплюється складаються погано
- Продавець HappyLife
Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам щиро шкода, що Ви отримали бракований товар. Ми зв’яжемося з Вами для вирішення цього питання найближчим часом.