- Андрей Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудовий компресійний мішок, залазить навіть зимовий спальник українського производител
- Переваги:
- Ціна. Дуже чудовий за свої гроші
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за покупку та за те, що приділили час для цього відгуку. Ми раді, що ви залишилися задоволені вибором та якістю товару. Якщо в майбутньому знадобиться консультація чи новий інструмент — ми завжди на зв'язку.
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормальна якість за таку ціну.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Класна річ для подорожей горами, набагато зменшує об'єм спальника
- Недоліки:
- Не виявила
- КигурумиВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Таке...
- Недоліки:
- Лямки слабо пришиты. Оторвався в первом же использовании. Фастекс сломался на второй раз.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що компресійний мішок Naturehike NH19PJ020 S не виправдав очікувань. Проблеми з лямками та фастексом, які ви описали, можуть бути пов’язані з виробничим браком.
Рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки для перевірки можливості заміни або ремонту товару. Ми прагнемо, щоб клієнти залишались задоволені покупкою і готові допомогти вирішити ситуацію. 0 800 33-68-25
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не сподобалась якість.Треба було все таки при отриманні оглянути і відмовитись бо я очікувала що він буде менший.Тканина плотна не приємна ,погано прошитий аж дірки видно на просвіт,отже стягуватись і жити буде не довго.Всього три лямки ,зверху і знизу ніяких стяжок нема.Це чисто мішок замість кулька,а не компресійний мішок.В похід брати нема сенсу зовсім.Важка дешева полотна тканина на яку налипає весь пил і при розтягуванні нитки просто її рвуть.Функції компресії не виконує взагалі.В похід таке точно не візьму.
- Переваги:
- Немає(
- Недоліки:
- Погане пошиття,полотна важка тканина,відсутність верхніх нижніх стяжок.Зависока ціна для такої якості.Великий розмір ,під зимовий спальник.Ще й доставка в розетку вийшла платна ((
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і докладний опис вражень. Компресійний мішок Naturehike NH19PJ020 S розрахований на певний обсяг спального мішка і має базову систему стяжок (три ремені). Ми передамо ваші зауваження у відділ контролю якості для оцінки матеріалів та пошиття.
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
То что давно искала, упаковала запасную одежду для тревожного рюкзака, заняло очень мало места
- Переваги:
- Вместительно, крепкая ткань, качественно пошит
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Идеальный
- Переваги:
- Хорошо пошит, все как надо
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарна якість.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гроші на вітер, не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- тонкі+слабкі+короткі+погано пришиті лямки
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!
- Антон Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличный чехол.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Мені підійшов під спальник, дякую.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наче наче
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Добре компенсує, але пластикові кріплення у мене лопнули від надмірного тиску. Але це більше моя провина
- Переваги:
- Недоліки:
- Пластикові защолки
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
З першого погляду ,нормальний мішок. Час покаже що до якості.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормальний мішок
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Придбанням компресійного мішка залишився задоволений. Свою функцію - зберігання спальника виконує добре.
- Переваги:
- За такі гроші прийнятна якість
- Недоліки:
- Не виявив
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Якщо у вас немає компресійного мішка для спальника то це ідеальне що вам потрібно
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість така собі але за цю ціну ідеально
- Виталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
7лв влазит