Картка Rozetka

Відгуки покупців про Контролер Дуалшок 4 джойстик геймпад Orange Sunset (помаранчева мрія) бездротовий з коробкою для PS4

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Відгуки про товар продавця Ventes
  • Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Білий

Замовлення оформили та доставили швидко. Запаковано добре. Все працює. За півроку ніяких нарікань. Працює на ПК ігровому на блютусі. Ігри little nightmares 2, тундра та інш ігри.

Переваги:
    Надійно. Все працює.
  • Руслан Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Білий

Пів року, політ нормальний, нарікань немає

• Людмила Н***

все чудово!

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Білий

Працює пристрій чудово,сервіс на 5балів)))

• Денис Ч***

Все чудово, скарг немає

• Михайло С***
  • Руслан Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Білий

Пристрій прийшов без пакування,зі слідами експлуатації

• Продавець  Ventes

Доброго дня. Коробка не входить в комплект з цими геймпадами.

З пакуванням вартість геймпадів - 1399 грн.

• Надія Г***

Нажаль, без зарядки. Але інше все добре. Підключили без проблем

Недоліки:
    Без зарядки
    • Продавець  Ventes

Добрий день. Кабель ніколи не йде з геймпадами, тільки з приставкою PS4.

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Жовтогарячий

Чудовий геймпад за свою ціну,підключив його до пк за допомогою блютуз адаптора за 3 хвилини,через провід теж працює. РЕКОМЕНДУЮ ДО ПОКУПКИ

Переваги:
    Недоліки:
    Не побачив
  • Данііл Л***

Не працює блютуз , підключається тільки через шнур (

Переваги:
    Все працює
    Недоліки:
    Не підключається по блютуз
    • Максим К***

У вас не підключається через блютуз до пк? Можливо на пк немає блютузу,потрібен спеціальний адаптор

• Данііл Л***

У мене є блютуз адаптер , один джойстик від іншого магазину працює і підключається одразу , а цей ні , взагалі не хоче по блютузу, тільки через провід

• Продавець  Ventes

Доброго дня! Геймпад має блютус і без проблем конектиться до будь якого пристрою через бездротовий зв'язок. Перевірте справність Вашого блютус адаптера на ПК.

• Павло Л***

Нормальний

• Дмитрий

Зручний, простий.
    Вдалося підключити через блютуз.
    Без кабелю звісно ніяк(
    Будь який інший, просто заряджає.

Недоліки:
    Немає кабелю в комплекті.
  • Дмитрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Жовтогарячий

Що можна сказати про те, що не працює. Нічого.
    З рандомного кабелю, світиться, і все. Комплектного кабелю немає, без нього працювати не буде.
    Через блютуз.....коли його нема, складно то зробити

Недоліки:
    Немає кабеля у комплекту. Без нього до пк підключення не можливе.
    • Продавець  Ventes

Доброго дня! Кабель ніколи не йде в комплекті, навіть з оригінальним геймпадом від Sony, З радномного кабелю світиться, тому що Ви використвуєте банальний кабель без передачі даних, і він просто заряджає геймпад, тому і світиться індикатор заряду.

Для підключення потрібно використати USB-кабель з передачею даних. тоді все вийде. Це дуже росповсюджена помилка. Удачі!

• Роман П***

За свою ціну дуже добре

Переваги:
    Підключення гарне, інтуїтивне, під час гри усе працює
    Недоліки:
    Є дрібні огріхи дизайну, але на функціонал не впливає
  • Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Жовтогарячий

Джостик очень классный. Но есть моменты. На PS3 работает только через шнур. Вибро не работает. Скорее всего из-за то того что на шнурке. Что только не пробывал. Как не пытался подключить через блютуз не хочет работать. Хотя продавец уверял что подходит на PS3 без проблем. При заказе уточнял.

Переваги:
    Качественные
    Недоліки:
    Не хочет дружить с PS3
    • Продавець  Ventes

Добрий. Геймпад працює через блютус з PC та PS4.

З PS3 синхронізація обмежена, лише через кабель

• Олександр В***

Все чудово працює,через ПК підключаються на Вінді 11

Переваги:
    Акумулятори гарно тримають
  • Маргарита П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Жовтогарячий

Класний джойстик за свою ціну)

• Алексей Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Синій

Сначала думал что мне кажется но оказалось что нет. Иногда кнопки не срабатывают, особенно кружочек, он просто срабатывает с вероятностью в 30%. после настояещего дуалшока который проработал у меня 9 лет этот ощущается странно, и система пк его странно распознает. Скорее всего это подделка

Переваги:
    выглядит как оригинал
    Недоліки:
    часто кнопки не срабатывают
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Жовтогарячий

Дуже гарний контролер сподобався. Блютуз працює гарно, не має проблем с підключенням, батарея тримає гарно на повноцінний день грання вистачає. Задоволений покупкою)))

• Yanki R***
    Відгук від покупця. Продавець: Ventes. Колір: Жовтогарячий

Вчора отрималам посилку, їхала дуже довго (доставляла напряму розетка), поки все добре, вже вдома помітили невеличкий косметичний дефект на кормусі біля лівого контролерра. Підключилось до ноутбука без проблем. Клавіши натискаються мьяко, Контроллер був на подарунок, іменинник задоволений.

Переваги:
    Все працює, без проблем підключився до ноутбуку.
    Недоліки:
    Невеликий косметичний дифект на корпусі.
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Чорний

Купил вчера 2 джойстика пришли сначала не мог разобраться как подключить а купил чёрный там вот за 600 с чем-то гривень оказалось их надо подключить шнуром приставки и активировать а потом они без шнура уже работают всё работает

Переваги:
    Недорого вполне нормальное качество в общем я всем доволен
    Недоліки:
    Недостатки пока не нашёл
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Чорний

Найкращий джойстик за свою ціну! Використовую вже 2 дні, поки недоліків немає.

Переваги:
    Кращий за свою ціну
    Недоліки:
    Поки що немає
  • Назарій К***

Все ок все працює

• Віра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Синій

Замовляла його ще 5 квітня 25 року і досі працює, замовляла щоб не карьожити собі спину через не зручний стіл, він класний, але ще досі не розібралась з управлінням сенсорної кнопки посередині, пережив два падіння з рук, нічого не відкололось

Переваги:
    Та всьо класно від матеріалу до роботи під час ігор
    Недоліки:
    Та нема
    • Продавець  Світло Є

Добрий день, Віра! Щиро дякуємо відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Кіра Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Чорний

Все хорошо пришло, все работает на ура , есть зарядка , с подключением проблем нету повреждений нету.

Переваги:
    Хороший за свою цену и качество во
    Недоліки:
    Долгая доставка
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Чорний

Все як нам фото,гарно запаковано , дуже задоволена

• Олена К***

Все працює

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Синій

Чудовий джойстик, все працює!

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Чорний

На перший огляд , та дотик приємний зручний. Але з часом почав лівий джог затискати вгору , на початку гри і переставав , все робило як треба. Трохи згодом , почав той самий лівий джог не реагувати на натискання вгору , вже грати на ньому не можливо.

Переваги:
    Недоліки:
    Лівий джог
    • Продавець  Принцеса Діана

Олександр, вітаємо) Дякуємо вам за відгук. Раді, що джойстик справив на вас позитивне враження. Проте шкодуємо, що згодом ви зіткнулися з проблемою у роботі лівого джойстика. Таке не повинно траплятися, і ми хочемо допомогти вам це виправити.
      Якщо ви граєте на ПК, спробуйте перевстановити або оновити драйвери геймпада. Часто це допомагає усунути помилки в роботі аналогів.
      Наш менеджер зв'яжеться з вами для вирішення даної ситуації.
      Не хвилюйтесь, ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.

• Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Чорний

Ще не користувався брав за позитивними відгуками.

Переваги:
    Не понана збірка, не гучні кнопки, приємний пластик, ціна. Вихід під наушники, поки не був у використанні брав сину на подарунок для пк.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Принцеса Діана

Іван, добрий день! Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого магазину!
      Раді, що джойстик справив гарне перше враження — приємний пластик, тиха робота кнопок і зручність користування
      Сподіваємося, що подарунок сину сподобається і принесе багато задоволення від гри!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Чорний

Джойстик сподобався, гарний, зручний, граю через блютуз і все прекрасно працює.

Переваги:
    Легкий, зручний, довго тримає заряд
    • Продавець  Принцеса Діана

Сергій, вітаємо) Дякуємо за відгук!
      Нам дуже приємно, що джойстик вам сподобався.
      Легкість, зручність і стабільна робота через Bluetooth — саме те, що потрібно для комфортного ігрового досвіду. Раді, що джойстик виправдав ваші очікування!

Бажаємо захопливих ігор та тільки перемог!

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Синій

все б нічого але не розумію як його підключити без проводів адже він "Wireless" дивився інструкцію, нормального нічого не розповіли, все що я зрозумів це тільки що він калібрується при підключенні с кабелем, а далі вже можна без нього, але знімаю з кабелю, та індикатор одразу тухне наче він розряджений, а коли натискаю share нічого не змінюється, короче так собі, але зручний

Переваги:
    зручно
    • Продавець  Світло Є

Максим, вітаємо) Дякуємо за відгук та зворотній зв'язок. Раді, що джойстик вам сподобався. Надаємо коротку інструкцію для підключення джойстику:
      Підключіть геймпад до свого пристрою USB-кабелем (для первинної синхронізації і підзарядки).
      Зарядіть його хоча б 10–15 хвилин.
      Від’єднайте кабель.
      Натисніть й утримуйте кнопки “Home (або PS)” + “Share” одночасно 5–10 секунд, доки індикатор почне швидко блимати.
      На пристрої (ПК, телефон, PS4) увімкни Bluetooth знайди у списку “Wireless Controller” підключися.
      Якщо запитає код – введи 0000 або 1234.
      У разі запитань - звертайтеся, з радістю підкажемо.

• Максим С***

тепер не знаходе пристрій по блютуз, бескінечний пошук і все, якщо знаєте що може допомогти підскажіть, якщо допоможе видалю цей коментар, та напишу на 5 зірок

• Анатолій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Чорний

Довго обирав джойстик для ПК. Все чудово, для деяких ігор щоб була вібрація та щоб працював тач пад потрібно додаткова програма, але це не проблема. Все працює гарно. Не підєднуються автоматично потрібно видаляти з пристоїв блютус і підєднувати наново, або я шось не так підʼєднаю, але теж нічого страшного

Переваги:
    Якісна збірка, кнопки приємно нажимаються, довго тримає батарея.
    Недоліки:
    Поки не виявив, вже користуюсь 2 тижні
    • Продавець  Принцеса Діана

Анатолій, вітаємо)
      Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що джойстик вас задовольнив — приємні кнопки, якісна збірка та витривала батарея справді роблять гру комфортною.

Щодо підключення — дякуємо за зауваження! Це може залежати від конкретних налаштувань системи або драйверів, але добре, що вдалося знайти рішення. Я
      кщо знадобиться допомога — завжди раді підказати!
      Бажаємо захопливих ігрових сесій!

• Єлизавета Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Чорний

Джойстик хороший, брала такий же як у мого друга щоб грати разом, мої вимоги повністю задовільняє. Єдине що, важко налагоджувати параметри, потрібно встановлювати сторонні програми

Переваги:
    За свою ціну крутий контроллер
    • Продавець  Принцеса Діана

Єлизавета, вітаємо) Дякуємо за відгук!
      Раді, що джойстик вам сподобався і повністю відповідає вашим очікуванням.

Щодо налаштування — дякуємо за зауваження! Ми врахуємо ваш досвід і постараємося додати коротку інструкцію або посилання на потрібне програмне забезпечення, щоб зробити процес легшим для майбутніх користувачів.

Гарних ігор і лише позитивних емоцій!