- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 40
Брала розмір 40 на стопу 25.5 ідеально- Переваги:
- Легкі
- Недоліки:
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 41
Еще не обувала, летом посмотрим. На вид все ОК!
- Переваги:
- Легкие, можно регулировать липучками
- Недоліки:
- Пока не увидела
Відповідає
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Гарно носяться, мені б хотілося трохи ширші, певно треба було брати 40 розмір, хоч стєлька і підходить. Просто люблю як трохи більше простору для пальців спереду.
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 36
Легкі, зручні
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 38
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Легкі, зручні. Дуже сподобалася підошва. добре сидять на нозі.
- Переваги:
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Зручні, якісні, легесенькі (хоч на вигляд масивні)сандалі. Підошва практично не стерлась після першого сезону носіння. Мають чудовий вигляд.
- Переваги:
- Зручні,зносостійкі,лаконічна універсальна модель, легкі
- Недоліки:
- Не виявила
- ЮльчикВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 36
Гарні, зручні, універсальні. Можна поєднати з усім. М'які.
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Сандалі гарні, зручні. Але є нюанс. Замовила 38 і 39 розмір. Збоку вказано що це 40 і 41 розмір і відповідно устілка не заявлена 23.2 , а цілих 25. 5 на 38 і 26 на 39
- Даша
Це як? не той розмір вислали?
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Взяли вже другу пару, минулого року брали світлі цїєї ж моделі, дуже зручні, якісні, донька задоволена. Для ступні 27,1 чудово підійшов 41р.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
39 підійшов мені на довжину ступні 25,7см
Гарні,зручні саме головне
- Переваги:
- Цвна
- Недоліки:
- Один хлястик довший,один коротший,додаткові витрати щоб перешити
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 38
Мʼякі, зручні ))
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 38
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40
Донька носить з кінця травня, влітку не кожного дня, витримали, нічого не відірвалось, зовнішній вигляд не змінився, ще й зараз до школи в них ходить із задоволенням. Зручні, гарно виглядають на нозі.
- Переваги:
- Якісні, зручні
- Недоліки:
- Дарія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 38
Класні сандалі. Зручні та легкі. Витримали походи в гори
- VikaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40
Босоніжки виглядають класно і ходити в них дуже зручно. Але буквально через пару годин дуже пітніють ноги (хоча я цим не страждаю) і мають неприємний запах. Стопа просто не дихає. Прати доводиться кожного дня і використовувати спреї для ніг.
Не раджу купувати нікому.- Переваги:
- Ціна, модель
- Недоліки:
- Пітнієють ноги
Відповідає
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 41
гарні, зручні, м'якенькі при ходьбі, головне ніде не натирає)) і розмір підійшов
- Переваги:
- ціна, якість
- Недоліки:
- поки немає)
- О.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 37
Второй раз не могу купить эти сандалии.
Розетка прислала левый 37р , а правый 38р.
Боюсь уже заказывать третий раз(((
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Дуже класні босоніжки, м'які, регулюються з усіх боків, не натирають в спеку. У мене 39 розмір, взяла 39, ідеально підійшов, а в описі тут плутанина.
- Мирза І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 38
Хороші, легенькі. Розмір трохи повномірний, я ношу 39, але замовила 38 і все підійшло.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Гарні сандалі. Замовила 41 , на довжину стопи 27, підійшли чудово.
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Поки немає
- Ксения З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 37
Отличные !Хорошо проклеины !Выглядят очень качественно
- Переваги:
- Сплошные
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Босоніжки непогані. Однак з розмірами, що вказані на сайті повна лажа. Замовила 38 розмір ( у мене розмір 37). Але опираючись саме на заміри устілки, що тут вказані ( а саме: 23,2 см) обрала розмір 38. По факту, замірявши устілку вдома, вона виявилась 25,3 см! На 2,1 см більше ніж вказано на сайті Розетка!!! Доречі, на самих босоніжках розмір відповідає дійсності.
Босоніжки забирала не я з відділення пошти, тепер вимушена носити ( або не носити і купувати інші), бо вже повернути їх не можу.
А головне, що вже такі відгуки були, але Розетка цей значний недолік не виправляє.- Переваги:
- Гарні і зручні.
- Недоліки:
- Невідповідність розміру!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 36
Добре підійшли до моєї ніжки. Вони легкі та зручні. Мені сподобались. Дякую
- Переваги:
- Зручні та комфортні. Далі буде видно.
- Недоліки:
- _
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 38
Взяли доньці,приємний колір,на ногах виглядає не дуже громіздко,як зараз молодь любить
- Переваги:
- Дуже легкі! Колір гарний
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Марина
Додам про розмір,звичайні звичні для нас повноміри
- Евгения
подскажите пожалуйста, сколько удалось поносить босоножки
как качество? - Марина
Босоніжки тільки купили,ніби не натирають.На якість нарікань поки немає,та за непогану ціну
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 41
Зручні,м'які,легенькі,але 41 розмір це27.3см що відповідає 43 європейському
- Переваги:
- Зручність,головне правильно підібрати свій розмір
- Недоліки:
- Фактичний розмір не відповідає заявленому
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Дуже зручні і якісно пошиті сандалі. Чудово сіли по нозі. Регулюється повнота трьома липучками.
Єдиний мінус, це те, що розмірна сітка взагалі не актуальна. Довелося перезамовляти два рази. 38 розмір ідеально йде на стопу 24,5.- Переваги:
- Зручність, якість пошиття
- Недоліки:
- Не правильно вказана розмірна сітка
- Ольга Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Заказывала два размера чтоб выбрать какие подойдут. Качество без сомнений очень хорошее. К моему сожалению 39р. оказались велики, а меньший 38р. пришли припачканые, причем внутри . От предыдущей примерки кто то оставил грязные следы, соответственно брать и мерить не стала. Ушла ни с чем(
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Запачканые
- Ольга Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Сандали хорошие , прочные , лёгкие. К сожалению 39 р оказался велик, пришлось отказаться
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не заметила
- Марина Р***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 41
Не можу оцінити якість, бо відмовилась. Не підходить розмір. Дуже великі. Не відповідає розмірній сітці.
- ГаннаПродавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 41
Дуже круті сандалі на повну ногу і якщо у вас до вечора набрякають ноги, то ці сандаліки на липучках - це вогонь! Гарно сидять на нозі, можна і під джинси і під плаття - універсальні! Легкі, не важкі.
- Переваги:
- Гарні та зручні сандалі.
- Недоліки:
- Немає.
Широке
- Ірина К***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 39
Босоніжки гарні, в спортивному стилі, підошва мʼяка та легка. Проте розміри не співпадають з описом, на босоніжках пише 26,7 а Розетка вказує що це 40розмір, на стопу 25,5
- ЕвгенияПродавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 39
качество не понравилось
брать побоялась.
ношу третий год похожие скетчерсы.
а эти более хлипкой конструкции...
размеры это вообще треш.
38 оказался 27 см стелька
шок.- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- качество, размерная сетка
- ЕвгенияПродавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 38
размерная сетка вообще жесть
38 размер оказался 26 см ,
качество обуви мне не понравилось
поэтому перезаказывать не стала.- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- качество, размерная сетка ужас
- ТетянаПродавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 41
На вигляд якісні. Але розмір не підійшов (не прочитала вчасно відгуки) Потрібно брати на розмір менше. Колір не бежевий, більш жовтить.