Топи продажів

Відгуки покупців про Чохол на стілець універсальний Corn Fleece темно-синій (10) Love You

Оцінка користувачів 4.11/5
  • Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

ЧЧохол гарний, повністю підійшов на стілец

Дякуємо за ваш відгук! Нехай чохол гарно слугує та допомагає оновити вигляд стільця.

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Дякуємо за відгук. Бажаємо комфортного користування чохлом.

• Наталі Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Я задоволена цим чохлом на стілець, тканинка приємна на дотик, не чіпляється, не електризується. Розмір ідеально підійшов на мої нестандартні трішкі величезні стільчики.

Переваги:
    Розмір дійсно універсальний, приємна тканина
    Недоліки:

Дякуємо вам за такий приємний відгук!
      Раді чути, що чохол ідеально підійшов до ваших стільців і ви задоволені якістю тканини. Нехай служить довго та дарує комфорт у вашому домі!

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Чохол на стілець непоганий,для кухні самий раз

Переваги:
    Пошив,ціна

Дякуємо за відгук! Раді, що чохол добре підійшов для кухні та ви оцінили пошив і ціну. Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий

Дуже сподобались чохли. Якість відмінна. Дякую.

Щиро дякуємо за відгук
      Дуже приємно чути, що чохли вам сподобались і якість виправдала очікування. Користуйтеся із задоволенням!

• Кравцова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий

Заказала 1 шт для проверки качества и правильно сделала. Мне нужно было 8 штук на комплект стульев. Ткань похожа на фото, такой же рубчик, но это тонкий как маечный трикотаж. Она не натягивается, болтается мешком, свисает складками. Между спинкой и сиденьем нет натяжки, получается пузырь. А на фото всё в складке. Сиденье должно быть высоким как у кресла с пружинами или подушкой, тогда низ натянется. Единственным решением было сложить чехол вдвое и натянуть только на спинку. Купить можно, но вид в итоге не тот.

Переваги:
    Дешевое
    Недоліки:
    Бесформенное

Дякуємо за ваш детальний відгук! Нам прикро, що чохол не виправдав очікувань. Модель розрахована на стандартні стільці зі спинкою, і справді, посадка залежить від форми та висоти сидіння. Ймовірно, ваш стілець має нестандартні параметри, що й могло вплинути на вигляд. Більшість таких чохлів продається без нарікань.

• Юрій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Все підійшло, хороша якість рекомендую!

Недоліки:

Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію!
      Раді, що чохол підійшов і ви задоволені якістю. Нехай слугує довго та радує кожного дня!

• Таня Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

на фото на сайті матеріал виглядав не так

Переваги:
    Розмір підійшов ідеально
    Недоліки:
    Матеріал так собі, очікувала краще

Дякуємо за ваш відгук! Це дійсно трикотажна тканина з із жакардовим тисненням– недорога, але практична та зручна у використанні. Нам шкода, що матеріал не повністю виправдав ваші очікування, проте раді, що розмір підійшов ідеально. Сподіваємось, що виріб вам все ж стане у пригоді!

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Капучино

Матеріал не поганий

Переваги:
    Нормальні
    Недоліки:
    Завеликі на мій стандартний стілець і виглядає жахливо

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що матеріал вам сподобався. Розміри чохлів вказані в картці товару, і вони можуть трохи відрізнятися залежно від форми та габаритів стільця.

• Володимир В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

замовив 6 чохлів. два дні замовлення було прийняте та опрацьовувалось і була інформація про очікування доставки. після, прийшло повідомлення про скасування замовлення магазином. не рекомендую. якщо треба оперативно вирішити свою задачу, то Вам не в цей магазин

Добрий день. Нам прикро, що замовлення було скасовано, проте постачальник не бере участі в його оформленні, опрацюванні чи скасуванні.
      Товар завчасно відвантажується нами на склад ROZETKA, після чого саме Розетка формує та відправляє замовлення покупцям. Тому цей відгук не стосується якості товару або роботи постачальника, але при цьому негативно впливає на нашу оцінку.
      Для з’ясування причини скасування просимо звернутися до служби підтримки ROZETKA та вказати номер замовлення.